Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-01@23:29:22 GMT

آغاز پذیرش سراسری حوزه علمیه خواهران

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۱۱۴۷۱

آغاز پذیرش سراسری حوزه علمیه خواهران

مدیر حوزه خواهران استان اصفهان گفت: همزمان با ولادت امام رضا (ع) پذیرش سراسری حوزه خواهران که بیش از دو دهه از فعالیت آن می‌گذرد آغاز شده است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، حجت الاسلام غلام رضا بهرامی، مدیر حوزه خواهران استان اصفهان صبح امروز_ دوشنبه ۲۴ تیرماه_ در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار کرد: همزمان با ولادت امام رضا (ع) پذیرش سراسری حوزه خواهران که بیش از دو دهه از فعالیت آن می‌گذرد آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بالغ بر ۵۰۰ حوزه علمیه در سطح کشور است که بیش از یک دهم این تعداد از حوزه، در استان اصفهان مشغول به فعالیت هستند.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان تصریح کرد: حوزه علمیه خواهران اصفهان سابقه درخشانی در تربیت مدرس و مبلغ داشته است همان طور که در حوزه برادران چند صد ساله سابقه درخشانی دارد.

حجت الاسلام بهرامی اضافه کرد: بانو مجتهد امین نمونه بارز خواهران در سطح کشور و در سطح بین المللی است و ایشان حوزه خواهران را پایه ریزی کرده که بعد از انقلاب اسلامی شکل گرفته و رشد قابل توجهی داشته است.

وی افزود: امروزه شاهد هفت هزار فارغ التحصیل در سطح دو کارشناسی، سطح سه کارشناسی ارشد و سطح چهار دکترا هستیم و همچنین شش هزار و 500 نفر نیز در این حوزه مشغول به تحصیل هستند.

مدیرحوزه علمیه خواهران استان اصفهان ادامه داد: در حوزه علمیه خواهران از ۲۳ تیرماه تا ۲۱ مرداد ماه ثبت نام سطح دو کارشناسی است و ۷ شهریور ماه آزمون آن برگزار خواهد شد.

حجت الاسلام بهرامی تصریح کرد: حدود ۵۰۰ نفر به سطح استادی رسیده و در استان تدریس می‌کنند همچنین پنج هزار نفر درسطح دو و ۴۰۰ نفر درسطح سه و ۹۰ نفر در سطح چهار مشغول به تحصیل هستند.

وی افزود: تعامل خوبی در سطح استان با ارگان‌ها و نهادهای دولتی و غیر دولتی برقرار است و تفاهم نامه‌های دوسویه ایجاد شده و درحال تلاش برآنیم که ظرفیت تعامل با همه ارگان‌ها را در کل استان ایجاد کنیم.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان با اشاره به اینکه حوزه در راستای آموزه‌های دینی فعالیت می‌کند گفت: بعداز نظامند شدن حوزه علمیه خواهران صدها مدرس پرورش داده‌ایم که در حوزه تدریس می‌کنند و آموزش‌های مقطع عمومی و تخصصی را بر عهده دارند همچنین در نمایشگاه کتاب امسال ۷۰ کتاب توسط حوزه ارائه شد.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: حوزه علمیه حوزه علمیه اصفهان حوزه علمیه خواهران اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۱۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود

محمد فرامرزی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به شعارهای جدید وزیر علوم مبنی بر اشتغال‌پذیری است، اظهار کرد: در حال حاضر دانشگاه‌ها نمی‌توانند رشته‌ای را راه اندازی کنند مگر اینکه پیوست اشتغال پذیری داشته باشند.

وی ادامه داد: به عبارتی هیچ رشته‌ای بدون تضمین شغلی نباید دایر شود و دانشگاه‌ها موظف هستند ک پیوست اشتغالپذیری دریافت کنند و دانشگاه اصفهان هم این موضوع را پیگیری می‌کند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان خاطر نشان کرد: در حوزه پژوهش و فناوری به تازگی وزارت علوم بسته مهارت‌آموزی و اشتغال را به دانشگاه‌ها معرفی کرده است که شامل ۱۵ واحد درسی، کاربینی، کارآموزی، کارورزی، مهارت‌های نرم شغلی و کارآفرینی که دانشگاه موظف هستند در برنامه درسی با هدف بالا بردن مهارت‌ها قرار دهد.

وی افزود: در آذرماه سال گذشته در استان اصفهان کارگروهی به نام «پیاده سازی آمایش و طرح تحول آموزش عالی» شکل گرفت که متشکل از روؤسای دانشگاه‌ها بود و در دور اول راه‌اندازی سامانه‌ای رشته‌های تحصیلی، رشته‌هایی که سه سال پذیرش آنها کمتر از ۶۰ درصد ظرفیت اعلام شده در تحصیلات تکمیلی داشته باشند و رشته‌های کارشناسی که کمتر از ۴۰ درصد پذیرش داشته باشند توسط وزارتخانه تغییر پذیرش دادند.

فرامرزی با بیان اینکه در استان اصفهان نزدیک ۲۸ درصد رشته‌های کارشناسی ارشد موجودیت دارند، گفت: حدود ۲۷ رشته در سال ۱۴۰۳ حذف شده است. در دکتری ۱۰ درصد رشته ها تحقق پذیرش خوردند و ۲۸ درصد رشته در کارشناسی ارشد و ۳۰۰ کد رشته در کارشناسی دانشجو ندارد و استقبالی از سمت جامعه نمی‌شود و این توقف پذیرش یا کاهش ظرفیت از همه گروه‌ها بوده و گروه علوم انسانی بیشتر است.

کد خبر 6093318

دیگر خبرها

  • طلبه‌های جوان و افتخارآفرینان المپیاد‌های علمی در آمل تجلیل شدند
  • تفاهم‌نامه همکاری حوزه علمیه خواهران و اوقاف یزد
  • تمرکز ویژه استان اصفهان بر تکمیل زنجیره ارزشی صادرات‌ محور
  • حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری
  • حوزه علمیه خواهران الزهراء (ع) بندرعباس طلبه می‌پذیرد
  • ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود
  • آزمون‌ پذیرش مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی در خردادماه
  • پذیرش طلبه در حوزه علمیه خواهران الزهراء (ع) بندرعباس
  • اطلاعیه پذیرش طلبه در حوزه علمیه خواهران الزهراء (ع) بندرعباس
  • اجرای اندیشه های شهیدمطهری فرهنگ کشور رادربرابرتهاجمات حفظ می کند