Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از اردبیل، ولی پورعلی، دبیر اجرایی همایش «قرآن‌پژوهی» در اردبیل، امروز ۲۴ تیرماه در این همایش که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل برگزار شد، گفت: دین اسلام بیشترین ارزش و توجه را برای علم و اندیشه قائل شده است، انسان نیازمند علم است و عقل نیز آن را تایید می‌کند و همچنین قلب پردازشگر اطلاعات، داد‌ها و معلوماتی است که به آن وارد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دبیراجرایی همایش با اشاره به فرمایشی که از پیامبر اسلام (ص) نقل شده است، بیان کرد: «از خداوند علم سودمند بخواهید و از علمی که به شما سود ندارد به خداوند پناه ببرید، قرآن و علم قرآنی بهترین علمی است که می‌توان قلب را ازآن سرشارکرد، قرآن کلام وحی و خداوند است و خالق انسان می‌تواند بهترین برنامه را برای وی برنامه ریزی کند.
وی افزود: قرآن ضمن اشاره به کلیات زندگی اجتماعی بشری، اشارات بی بدیلی نیز به جزئیات آن دارد، فلذا دراین راستا می‌تواند به عنوان آرمانی‌ترین هدف، سعادت بشری را تضمین کرده و رحمت و بشارت را برای او به ارمغان آورد.
دبیر اجرایی همایش «قرآن‌پژوهی» در اردبیل، افزود: در این راستا موسسه فرآن وعترت نور مبین باهدف ترویج قرآن پژوهشی درجامعه وتوانمند سازی فعالان این موسسه وجمع آوری مقالات علمی در خصوص نیازمندی‌های علمی وپژوهشی قرآنی وآشنایی مردم با این موسسه درتلاش است.
پورعلی گفت: آشنایی باقرآن وعلم به آن، باعث آشنایی بیشتر مردم باسبک زندگی قرآنی درجهت آرامش فکری وذهنی جامعه می‌شود.
وی تصریح کرد: جدایی از قرآن تآثیر مخربی در زندگی، آئین و رسوم‌ها و رفتار آدمیان گذاشته است و به جرآت می‌توان گفت که آرامش ذهنی وقلبی انسان‌ها مدیون قرآن است.
وی ادامه داد: ستاد همایش با تشکیل ارکان، کمیته‌های علمی و فرهنگی، فعالیت خود را از پنج ماه قبل شروع کرد که نتایج آن منجر به دریافت ۴۱ مقاله علمی، دراین حوزه شده است که ۲۴ مقاله آن ازخواهران و ۱۷ مقاله ارسالی ازطرف برادران بوده است واز این ۴۱ مقاله، ۵ مقاله بعنوان مقالات برتر انتخاب شده و تقدیر خواهد شد.
دبیراجرایی همایش با اشاره به اینکه در ۱۲ محور همایش مقاله‌های علمی و پژوهشی دریافت شده است، تصریح کرد: از اهداف عمده برگزاری این همایش ارائه فرهنگ غنی قرآنی در جامعه، آشنایی مردم با الگو‌ها و سبک زندگی قرآنی، توانمندسازی مربیان و اعضای مؤسسات قرآنی در پژوهش‌های قرآنی و مدیریت و مسئولیت‌پذیری به سبک آموزه‌های قرآنی است.
وی بیان کرد: از چندین ماه پیش هماهنگی‌های لازم جهت تشکیل ستاد همایش قرآن‌پژوهی کمیته‌های علمی و اجرایی آن با توجه به وظایف و مسئولیت‌های تعریف شده انجام شد و پوستر همایش اطلاع رسانی شده است.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا قرآن مقاله پژوهش همایش قرآن پژوهی پورعلی دانشگاه آزاد سعادت بشری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۲۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکزملی مغز توسط ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر تهران ایجاد و راه اندازی می‌شود.

این مرکز با هدف توسعه کمی وکیفی پژوهش‌های بینرشته‌ای بالینی، گسترش خدمات و فناوری‌های نوین و توانمندسازی نیروی انسانی درزمینه علوم شناختی و اعصاب، مراحل احداث خود را در  مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر تهران، طی می‌کند.

مرکز ملی مغز به عنوان یک مرکز پژوهشی، آموزشی، درمانی، توانبخشی، ترجمان دانش و تولید فناوری‌های نوین در زمینه اختلالات عصبی و سلامت مغز به‌صورت کنسرسیومی از دانشگاه‌ها و کادر علمی وآموزشی مرتبط با مطالعات بالینی و پایه مغز و اعصاب و حوزه‌های مرتبط در دانشگاه‌های وزارت بهداشت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی ایجاد و فعالیت خواهد داشت.

مرکز ملی مغز ماهیت اصلی آن عملی کردن دیدگاه همکاری‌های علمی و تحقیقات بینرشته‌ای و نزدیک کردن فضای علوم پایه و بالینی می‌باشد. این مرکز به عنوان یک واحد مستقل با تمامی دانشگاه‌ها و مراکز علمی همکاری‌های علمی و فناورانه خواهد داشت و برای قسمت درمان با بیمارستان چندتخصصی متعلق به دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر در تعامل خواهد بود.

مراحل اجرایی ایجاد مرکز ملی مغز هم اکنون با ۳۰ درصد پیشرفت عمرانی طرح و تشکیل هسته‌های تخصصی با حضور متخصصان بینرشته‌ای، تفاهم همکاری با شرکت‌های فعال درحوزه نوروتکنولوژی و مراکز علمی از جمله آزمایشگاه ملی نقشه‌برداری مغز و همکاری با انجمن جهانی آلزایمر و شروع اجرای پروژه پیشگیری از اُفت عملکرد‌های شناختی سالمندان در ایران دردست اقدام است.

هم‌زمان با اجرای این برنامه، دو فراخوان در حوزه توسعه نوروتکنولوژی برگزار و کتاب کار «ذهن فعال در سالمندی» نیز انتشار یافته است و تلاش‌هایی نیز برای همکاری در برگزاری مدرسه علوم اعصاب اجتماعی، تدوین پروپوزال دیتا بانک جامع عصبی ایرانیان در مرحله ثبت، تاسیس آزمایشگاه فوتوبایوماجولیشن و درد نیز انجام شده است.

در راستای اجرای این طرح ملی شماری از پزشکان پژوهشگر جذب و همکاری با اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی و فنی نیز انجام شده و ۲۰ پروژه تحقیقات کاربردی درحوزه‌های اولویتدار، فعالیت کمیته عصب روانپزشکی دستیاران روانپزشکی و تدوین برنامه کمیته دستیاری نورولوژی؛ راه‌اندازی پروژه نوراکس در قالب دوره‌های تربیت پژوهشگر و فناور و همچنین راه‌اندازی وب‌سایت و شبکه‌های اجتماعی مرکز از دیگر اقدامات در راستای ایجاد مرکز ملی مغز نیز صورت گرفته است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین در قم و تهران
  • همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • کسب چهار افتخار علمی بین‌المللی توسط عضو پیوسته فرهنگستان علوم
  • رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران شد
  • رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران است
  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • همایش متمرکز توجیهی کاروان‌های حج تمتع در اردبیل
  • مقاله پژوهشگر زنجانی در همایش ملی ژئوماتیک برگزیده شد
  • بیست و هشتمین همایش ملی مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی در ایستگاه آخر