Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه فرهنگی ایسکانیوز، آیین رونمایی از چهار مجموعه شعر سرخوش پارسا با اجرای اکبر کتابدار با مشارکت کانون ادبی نیاوران و میزبانی بنیاد حکیم نظامی میاندوآب و با همراهی و مدیریت خانم دکتر حکیمه صحابی رییس انجمن خیریه میاندوآب و ‌مدیر انجمن ادبی حکیم نظامی برگزار شد.
در این آیین که با حضور چشمگیر مردم خونگرم و شاعران و نخبگان باصفای میاندوآب و علاقه مندان به شعر خطه آذربایجان در فضایی سرشار از شور و نشاط و به یمن دهه مبارک کرامت در سالن اجتماعات فرمانداری میاندوآب بر پا شد، شاعران صاحب نام کشور به همراه شاعران نام آشنای خطه آذربایجان به‌ویژه شهرستان میاندوآب به شعر خوانی پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمد علی بهمنی، محمد سلمانی، سید عباس سجادی، هرمز علیپور، امید صباغ نو، حمید رضا شکارسری، امیر ارجینی، لیلا کردبچه، مریم آرام، صابرقدیمی، علیرضا قربان خان و شادان شهرویی همراه با شاعران مطرح آذربایجانی از جمله ؛ کریمی مراغه ای، جواد دربندی، ودود دوستی، منصور شکری، منصور عباسی، جمشید داس زرین و ...جدیدترین اشعار خود را روایت و قرائت کردند که با استقبال بسیار جمعیت حاضر روبرو شد.


از دیگر بخش های جذاب این آیین اجرای موسیقی عاشیقلار آذربایجانی توسط استاد قلی سلیمی و عاشیق قلی زاده بود که به طور جداگانه در فواصل برنامه به اجرای موسیقی پرداختند که مورد عنایت و توجه میهمانان و مسئولان جلسه قرار گرفت.

بخش پایانی برنامه، رونمایی از چهار اثر جدید استاد سرخوش پارسا شاعر صاحب سبک میاندوآبی با عناوین غزال ها، غزال غزل ها، سس سیز آتیش و حنجره پنجره ها بود.

گفتنی است؛ سرخوش پارسا از شاعران خوشنام و مطرح خطه آذربایجان است که پیش از این چند مجموعه شعر از ایشان از جمله خانه ی مشق هنوز پروازی هست و ...تقدیم علاقه مندان کرده و با استقبال کم نظیر دوستداران شعر مواجه شده است.

انتهای پیام/

20 / 20 رونمایی از 4 مجموعه شعر سرخوش پارسا اکبر کتابدار شاعران نام آشنای کشور دهه کرامت محمد علی بهمنی محمد سلمانی سید عباس سجادی موسیقی عاشیقلار آذربایجانی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: رونمایی از 4 مجموعه شعر دهه کرامت محمد علی بهمنی محمد سلمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۴۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویر دیده نشده از محمدرضا شجریان

محمدرضا شجریان، خواننده محبوب و استاد آواز موسیقی اصیل ایران در سال ۱۳۱۹ در شهر مشهد در خانواده‌ای مذهبی متولد شد. پدرش قاری قرآن بود و صوت قرآن را از ۸ سالگی به محمدرضا که صدای خوشی داشت نیز آموخت.

به گزارش ایلنا، شجریان با اولین معلم موسیقی خود در سال ۱۳۳۶ زمانی آشنا شد که برای تحصیل به دانشسرای مقدماتی مشهد وارد شد. وی دو سال بعد علاوه بر تلاوت قرآن، برای رادیو خراسان آواز‌های بدون موسیقی را نیز اجرا کرد.

شجریان که پس از دریافت دیپلم از دانشسرای عالی، به استخدام آموزش و پرورش درآمده بود از سال ۴۶ پس از چند سال تدریس در دبستان‌های مشهد به تهران منتقل شد. وی در تهران نزد اسماعیل مهرتاش درس آواز آموخت و همزمان خوشنویسی و نوازندگی سنتور را نیز پی گرفت.

اولین اجرا و ضبط صدای شجریان در پاییز سال ۴۶ در غالب برنامه «برگ سبز شماره ۲۱۶» از رادیو ایران پخش شد. اما او به دلیل اینکه پدرش می‌خواست نام «شجریان‌ها» با قرائت قرآن شناخته شود، در برنامه‌های رادیویی خود را با نام «سیاوش بیدکانی» معرفی کرد. تا اینکه در سال ۱۳۵۰ پدرش به خوانندگی آواز توسط وی رضایت داد و شجریان با نام خود در رادیو و تلویزیون حاضر شد. او در سال ۱۳۵۰ با فرامرز پایور آشنا شد و آموزش سنتور و ردیف آوازی «صبا» را نزد وی آغاز کرد.

شجریان همزمان با هوشنگ ابتهاج، شاعر پرآوازه متخلص به «سایه» آشنا شده و به واسطه وی همکاری با برنامه «گلها» در رادیو را آغاز کرد. محمدرضا شجریان در این مدت در رادیو با بزرگان موسیقی نظیر احمد عبادی، حسن کسایی، جلیل شهناز، فرهنگ شریف و فرامرز پایور قطعات بسیاری را اجرا کرد.

شجریان آموزش سبک آوازی «طاهرزاده» را از سال ۱۳۵۱ نزد «نور علی خان برومند» آغاز کرد و در سال ۱۳۵۲ نیز با عبدالله دوامی آشنا شد و ردیف آوازی وی را آموخت. او در همان سال در کنار هنرمندان بی نظیر موسیقی سنتی ایران نظیر محمدرضا لطفی، حسین علیزاده، جلال ذوالفنون و ناصر فرهنگ‌فر به عضویت مرکز حفظ و اشاعه موسیقی به سرپرستی داریوش صفوت پیوست.

سال ۱۳۵۴ شجریان به همراه محمرضا لطفی و ناصر فرهنگ‌فر در «جشن هنر شیراز» کنسرت «راست پنجگاه» را اجرا کردند. محمدرضا شجریان که پیش از انقلاب سال ۵۷ رادیو ملی را مانند بسیاری دیگر از هم دوره‌های خود ترک کرد. وی به همراه محمدرضا لطفی و حمایت هوشنگ ابتهاج که او هم پس از رویداد تلخ میدان ژاله از کار در رادیو دست کشیده بود، کانون «چاووش» را بنیان گذاشت.

شجریان با کانون چاووش که اکثر اعضای آن از گروه شیدا و عارف بودند آثار بسیاری را خواند که تعداد زیادی از آنها محتوای انقلابی و ملی داشتند. «شب نورد» یا (برادر نوجوونه) از چاووش ۲ و «سپیده یا ایران‌ای سرای امید» و «ایرانی به سر کن خواب مستی» از چاووش۶، «همراه شو عزیز» و «ایران خورشیدی تابان دارد» از چاووش، از جمله این آثار هستند.

tags # محمدرضا شجریان سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • داستان تیتراژ سریال دلیران تنگستان
  • فیلم شهاب حسینی و پارسا پیروزفر نیامده رکورد شکنی کرد
  • اقدامات امنیتی جشن فارغ‌التحصیلی دانشگاه کالیفرنیا را به تعطیلی کشاند
  • فرآیند تهیه ترشی سیر به روش سنتی یک خانواده روستایی آذربایجانی (فیلم)
  • «شیخ اجلّ» یکی از چهار عنصر ادبی ایران است
  • کباب کردن ۱۲ کیلو گوشت توسط بانوی آذربایجانی (فیلم)
  • آیین افتتاح کلینیک تخصصی درمانی محمد شهر کرج
  • تصویر دیده نشده از محمدرضا شجریان
  • سفر به گورستان باستانی خالد نبی (عکس)
  • برگزاری جشنواره منطقه‌ای شعر تمداربیت دراردل