Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جنوب نیوز»
2024-04-26@02:59:45 GMT

کتابی درباره یک «ژن خوب» + عکس

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۱۶۲۵۹

کتابی درباره یک «ژن خوب» + عکس

صادق ورزشکار بود؛ رزمی کار بود؛ در مقطع کارشناسی ارشد تحصیل می‌کرد و در زمان شهادتش، حدود چهار سال بود که ازدواج کرده بود؛ آقازاده‌ای که همه‌چیز را برای زندگی پر از آرامش و آسایش داشت.

به گزارش جنوب نیوز، حرف‌زدن درباره بعضی موضوعات خیلی راحت است؛ اما وقتی درباره آن‌ها فقط کمی «عمیق‌تر فکر کنیم»، سختی واقعی‌شان را درک می‌کنیم؛ «عمل‌کردن» به آن حرف‌ها که دیگر جای خود دارد! مسأله «شهادت» یکی از همین مسأله‌هاست؛ پدیده‌ای که هرچه آسان می‌شود درباره‌اش حرف زد، همان‌قدر سخت می‌شود بدان عمل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سختی وقتی بیشتر نمایان می‌شود که این اصل اساسیِ شهادت را درک کنیم: «کسی شهید از دنیا می‌رود که در دنیا شهیدانه زندگی کند».

صادق عدالت‌اکبری یکی از آن‌هایی بود که خیلی خوب شهادت را بلد بود و شهادت را به‌درستی مشق و خوب هم به آن عمل کرد؛ شهادتی که شاید خیلی‌ها انتظارش را از صادق نداشتند، تا جایی‌که وقتی حرف‌وحدیث‌های شهادت او در تبریز پیچیده بود (قبل از خبر موثق شهادتش)، یکی از آشنایانش به‌مزاح گفته بود: «اگر صادق هم بتونه شهید بشه، من شخصا فرهنگ جهاد و شهادت رو می‌بوسم و می‌ذارم کنار». با تمام این‌ها، شهادت به ادعا نیست؛ به حرف هم نیست. شهادت فقط به عمل است و صادق و امثال صادق، بدون حرف، ادعا و شلوغ‌کاری بلد بودند چگونه به آن برسند و رسیدند. خوشا به حالشان!

بیشتر بخوانیم:

گفتگوی مشرق با حسین شرفخانلو، نویسنده و فرزند شهید قربانعلی شرفخانلو؛ فقط سه بار پدرم را دیدم/ شهید جوانی نام کتابش را انتخاب کرد / «صادق» سهمش را به جای سفره انقلاب از سفره شهادت برداشت

بهانه این یادداشت کوچک، حرف‌زدن درباره شخصیت و زندگی شهید صادق عدالت‌اکبری نیست؛ بلکه اگر چنین بود، باید خیلی بیشتر از این‌ها می‌گفتم و می‌نوشتم.

بهانه این یادداشت، چاپ پانزدهمین و جدیدترین جلد از مجموعه کتاب‌های شهدای مدافع‌حرم است که شرحی بر زندگی شهید صادق عدالت‌اکبری است و به‌همت انتشارات روایت فتح منتشر شده. یکی از دلایلی که شاید شما را به خرید و مطالعه این کتاب ترغیب کند، این است که بگویم در این کتاب شما با یک «ژن خوب» طرف هستید؛ آقازاده‌ای با تمام ویژگی‌های آقازادگی. ژن خوبی که البته پدرش نتوانست داغ فقدان جگرگوشه‌اش را تحمل کند و دو سال پس از شهادت صادق، دارفانی را وداع گفت و زودتر به فرزند شهیدش پیوست؛ آقازاده‌ای که شرایط مساعدی برای خیلی کارها داشت؛ اما به‌یکباره از سوریه سر درمی‌آورد؛ آقازاده‌ای که با اینکه در آخرین سال دفاع‌مقدس به‌دنیا می‌آید، در همین سن کوتاه خود، جانباز هم می‌شود. البته، صادق جانباز سوریه نیست. سال‌ها قبل از قوع جنگ سوریه و داعش، در همین خیابان‌های تبریز جانباز می‌شود؛ جانبازی که جانبازبودنش و کارت جانبازی‌اش را به چشم عالم و آدم فرونکرد و حتی خیلی از نزدیکانش هم بعد از شهادتش از جانبازی او خبردار شدند.

صادق ورزشکار بود؛ رزمی کار بود؛ در مقطع کارشناسی ارشد تحصیل می‌کرد و در زمان شهادتش، حدود چهار سال بود که ازدواج کرده بود؛ آقازاده‌ای که همه‌چیز را برای زندگی پر از آرامش و آسایش داشت. بااین‌حال، چه می‌شود که صادق ما به‌یکباره از حلب سوریه و در عمق خاک داعش پیدایش می‌شود؟ اگر شما هم مشتاق هستید که داستان زندگی این شهید با این خصوصیات و شرایطی که عرض کردم را از زبان مادر شهید بخوانید، کتاب «آخر شهید می‌شوی» به‌همت آقای حسین شرفخانلو را از دست ندهید که خودِ نویسنده نیز فرزند شهید است.

*صبح نو

منبع: جنوب نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۶۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع بسته‌های معیشتی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان؛ فاطمه علیزاده همسر شهید حسین دیبایی گفت: در آستانه دوازدهمین سالگرد شهادت شهید بزرگوار ۶۰ بسته معیشتی تهیه و در میان اقشار نیازمند شهر رشت توزیع کردیم.
وی با بیان اینکه ادامه راه شهدا و حفاظت از خون شهدا نیازمند نگاه ویژه است افزود: امروز کمک به خانواده‌های نیازمند به معنی ادامه دادن راه شهداست.
همسر شهید دیبایی به خصوصیات اخلاقی این شهید بزرگوار اشاره کرد و افزود: کمک به همنوع و دست گیری از نیازمندان یکی از خصوصیات بارز این شهید بزرگوار بود.
این بسته‌های توزیع شده شامل ماکارونی، رب گوجه فرنگی، بسته چای، صابون، شامپو و دستمال کاغذی بود.
شهید حسین دیبایی سال ۱۳۶۷ در عملیات بیت المقدس ۵ در منطقه مریوان بر اثر برخورد خمپاره در نزدیکی اش از ناحیه کمر قطع نخاع و جانباز شد و در سال ۱۳۹۱ پس از تحمل و رنج فراوان ناشی از آن به درجه‌ی رفیع شهادت نائل آمد.

دیگر خبرها

  • یک خبرنگار دیگر در غزه شهید شد/ شهادت ۱۴۱ خبرنگار از آغاز جنگ
  • یادواره خانگی شهید جابر صمدی در چهار برج
  • جانشین فرمانده سپاه : عملیات «وعده صادق» صهیونیست ها را مضحکه تمام جهان کرد / دشمنان از هر راهی التماس کردند تا جمهوری اسلامی اقدامی نکند، اما در این عملیات تصمیم حیدری گرفته شد
  • نخستین سالگرد شهادت آیت الله سلیمانی در زاهدان برگزار می‌شود
  • انتشار کتابی متفاوت درباره آلبرکامو
  • ۲ شهید و ۴ زخمی در حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان+ فیلم
  • توزیع ۶۰ بسته‌ معیشتی در رشت
  • توزیع بسته‌های معیشتی
  • ۲۷۱ نفر از رزمندگان حزب الله شهید شده اند
  • یا سرم می‌رود یا سر صدام را می‌آورم!