Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان گفت: کارگاه های آموزشی هر سال یک بار در خوزستان و شهرستان ها برگزار می شود، اما با توجه به وجود ابربحران سیلاب از اسفند ۹۷ به تیرماه ۹۸ موکول شدند، در سال ۹۶ برنامه ریزی خوبی در این زمینه صورت گرفت و استان به پنج قطب تقسیم بندی شد و کارگاه های آموزشی تمرینی نیز در شهرستانها برگزار شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، کیامرث حاجی زاده در آیین افتتاحیه کارگاه آموزشی سه روزه مدیریت جامع سوانح و بلایا با موضوع سیل و زلزله در خوزستان اظهار داشت: وجود 33 درصد آب های جاری کشور در خوزستان، ۹ سد بزرگ، بنادر مختلف، تولید انری از نفت و گاز و سایر میعانات، پتروشمی ها و صنایع بزرگ از جمله ظرفیت های خوزستان است و با وجود این ظرفیت ها تنها یک استان نیست بلکه به تنهایی یک کشور است، لذا می طلبد تا کسانی که در این استان مسئولیت دارند خودشان را برای مقابله با بحران های بزرگ آماده کنند که شاه کلید مقابله با بحران ها در خوزستان پیشگیری است.

وی با بیان این که استان خوزستان در سه سال اخیر در وضعیت بحرانی مدیریت شده است، بیان کرد: یکی از دلایلی که موجب شده خوزستان در بحران مدیریت شود تنها مربوط به این دولت و دولت گذشته نیست، استان خوزستان مشکلات زیرساختی دارد و آثار زیست محیطی آن نیز یک شبه یا یک روزه پدیدار نشده است بلکه دهه ها می گذرد تا آثار تصمیمات غلط زیست محیطی خودش را در طبیعت و در زندگی روزمره مردم نشان دهد.

وی با بیان این که نبود زیرساخت های مطمئن، تغییر سریع شرایط اقلیمی و سوءتدبیر برخی مدیران گذشته و حال از جمله عوامل بروز برخی بحران های خوزستان محسوب می شوند، تصریح کرد: پیوست های زیست محیطی در بسیاری از پروژه های ملی و منطقه ای اجرایی نشده یا ناقص اجرایی شده است؛ به عنوان مثال در سال های گذشته ۲ حوضچه تالاب هورالعظیم برای استخراج نفت خشک کردند این در حالی است که امروز از اعماق دریا نیز نفت استخراج می شود، در حوزه تامین حق آبه تالاب ها به درستی کار نشده است، در بحث توجه به لایروبی و حریم رودخانه ها اقدام اساسی صورت نگرفته است، پکیج سدهای کامل نشده است، در صنعت نیشکر استان با وجود مزایایی بسیاری که برای استان  داشته است، اما سیفون های آن برای دفع ذهاب ایجاد نشده و الان به مشکلی تبدیل شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان با اشاره به بحران های مختلف استان از جمله آتشسوزی، توضیح داد: خطوط لوله نفت و گاز در استان خوزستان عمر بالایی دارند و عمر برخی از آن ها به ۷۰ تا ۸۰ سال می رسد، اما مشخص نیست چه زمانی قرار است فکری به حال این وضعیت شود در حالی در سال های گذشته در کارگروه های ویژه این موضوع مصوب کرده ایم که باید شرکت های خطوط لوله حریم لوله ها را مشخص و اقدام به ایجاد ایستگاه های اطفای حریق ویژه این خطوط کنند.

وی افزود: با توجه به وضعیت خطوط لوله های نفت و گاز می توان پیش بینی کرد که بحران آینده خوزستان ، انفجار خطوط لوله‌ها است که در حال حاضر یک بحران نهفته به نظر می رسد، البته طی سال های گذشته هر از گاهی با این بحران رو به رو شده ایم که در آخرین مورد آن در اسفند ۹۷ انفجار لوله گاز در برومی اهواز موجب مرگ دلخراش پنج نفر شد.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال استان خوزستان زندگی روزمره سیل طبیعت نفت و گاز قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۶۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب ۱۰ هزار میلیارد ریال برای استان ایلام

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسن نامی معاون وزیر و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور روز جمعه ۷ اردیبهشت‌ماه در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان ایلام، گفت: ۱۰ هزار میلیارد ریال از محل بودجه مدیریت بحران کشور به استان ایلام مصوب گردید و اختصاص یافت.

وی افزود: مشارکت مردم اساس قدرت جمهوری اسلامی در مواقع بحران‌هاست و در پیشگیری از تلفات در مواقع بحران هر قدر مردم بیشتر مشارکت داشته باشند به آن اندازه، خسارت و تلفات کاهش می‌یابد.

وی با بیان این‌که ایلام از استان‌های شاخص در مدیریت بحران به ویژه مدیریت سیلاب بود، یادآورشد: امسال از نظر میزان نزولات جوی و بارش، ۱۴ میلیمتر بیش از سال ۹۸ بود که در سال ۹۸ خسارات جانی و زیرساختی و مالی زیادی وارد شد.

نامی با تاکید بر رفع مشکل نخاله‌های ساختمانی و پسماندها در حاشیه جاده و مسیرها، یادآورشد: نیازمند هستیم در کنار کار جهادی شهرداران، مردم نیز بیشترین مشارکت را در این حوزه داشته باشند.

وی بیان داشت: قرارگاه مردم‌نهاد در سازمان مدیریت بحران نهاد تشکیل شده که همه سازمان‌های مردم نهاد در آن قرار می‌گیرند و با فعالیت این قرارگاه تلاش می‌کنیم که مشارکت مردم در مدیریت و پیشگیری از بحران بیشتر شود.

معاون وزیر و رییس سازمان مدیریت بحران کشور با تاکید بر این مطلب که کل صنایع باید از پساب‌ها استفاده کنند، گفت: این مهم در قانون بودجه ۱۴۰۳ هم دیده شده و لازم اجرا است.

نامی اضافه کرد: پیوند و هماهنگی خوبی بین مدیران و استاندار ایلام وجود دارد که یک اصل بسیار مهم و پرفایده است و در مواقع بحران می‌تواند بسیار مهم و اثرگذار باشد.

کد خبر 6089108

دیگر خبرها

  • تصویب ۱۰ هزار میلیارد ریال برای استان ایلام
  • خوزستان عاری از بیماری مالاریا
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران در امدادرسانی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان
  • اهمیت حفظ بهداشت زنان در پیشگیری از عفونت‌های تناسلی
  • کشف بیش از سه میلیون لیتر گازوئیل قاچاق در میناب/ جمع آوری ۷۵ کیلومتر خطوط لوله انتقال سوخت+عکس
  • کشف بیش از سه میلیون لیتر گازوئیل قاچاق در میناب/ جمع آوری ۷۵ کیلومتر خطوط لوله انتقال سوخت
  • کشف بیش از ۳ میلیون لیتر گازوئیل قاچاق و ۷۵ کیلومتر خطوط لوله انتقال سوخت!
  • شناسایی شکستگی و ترمیم لوله انتقال آب در بندر امام خمینی
  • جمع آوری ۷۵ کیلومتر خطوط لوله انتقال سوخت قاچاق
  • نگاه دولت در عرصه پیشگیری از اعتیاد حمایتی است