Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، گردهمایی مدیران کل ستادی استانداری‌ها در تبیین نظامنامه ابلاغی وزیر کشور به استانداران، درخصوص روند اجرای سند توسعه ۳۱ شهرستان کمتر توسعه یافته استان‌های سراسر کشور، امروز- دوشنبه- با حضور «محمدمهدی مروج الشریعه» مشاور وزیر کشور برگزار شد.

مشاور وزیر کشور درخصوص این گردهمایی اظهار داشت: بعد از ابلاغ عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور برای ساماندهی برنامه ریزی در ۳۱ شهرستان منتخب و پس از اینکه اسناد ارسالی استان‌ها در مرکز وزارت کشور در همایشی با حضور استانداران رونمایی شد، مطالب این سند توسعه مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 

بنیاد برکت تمامی پروژه‌های مربوط به بخش کشاورزی را اجرایی می‌کند

مروج الشریعه افزود: در بخش کشاورزی پیشنهادی برای ۳۱ شهرستان، با بنیاد برکت تفاهمی حاصل شد که هر میزان از پروژه‌هایی که در صنعت و در حوزه بخش کشاورزی پیشنهاد شده است، در صورت قرار گرفتن در چارچوب ضوابط بنیاد برکت، از سوی این بنیاد دنبال شود که بر همین اساس مقرر شد بنیاد برکت تمامی پروژه‌های مربوط به بخش کشاورزی را اجرایی کنند.

وی بیان کرد: بعد از اولین جلسه که همزمان با رونمایی از اسناد توسعه ۳۱ شهرستان کمتر توسعه یافته بود، یک مدل مفهومی برای این ۳۱ شهرستان در جلسه استانداران مورد بحث قرار گرفت و پس از آن در اولین سفر استانی شهرستان فریدونکنار، مدل اجرایی آن مدل مفهومی نیز رونمایی شد.

مشاور وزیر کشور عنوان کرد: در این زمینه ضمن اطلاع رسانی، این مدل اجرایی برای مسئولین استان‌ها و خصوصاً مدیران کل ستاد استانداری‌ها که به عنوان نمایندگان تام‌الاختیار استانداران برای این موضوع انتخاب شده‌اند، تشریح شد و آنها توجیه شدند.

مروج الشریعه ادامه داد: در مرحله سوم، نظامنامه ۲۱ ماده‌ای تدوین شد که در راستای آن، وزیر کشور در ابلاغیه‌ای، استانداران را به عنوان رئیس ستاد توسعه شهرستان معرفی کرد و همچنین در پیوست این حکم، این نظامنامه ۲۱ ماده‌ای که منشور نسبتاً کاملی است، ارسال شد.
وی اضافه کرد: این منشور ایده آل نیست و نظامنامه شماره یک نام گرفته است، چرا که در مراحل بعدی تکمیل و ادامه خواهد یافت.
مشاور وزیر کشور تصریح کرد: در نظامنامه شماره یک با ۲۱ ماده، نقشه راهی برای ۳۱ شهرستان منتخب تهیه شد و این موضوع مورد توجه استانداران نیز قرار گرفت، تا اقدامات خود را بر این مبنا انجام دهند که این فرآیند آغاز شده است.
وی ادامه داد: در این جلسه به سوالات متعدد مطرح شده از ابعاد مختلف فنی، اجرایی و حقوقی پاسخ داده شد و در عین حال نکات و تذکرات مورد نظر حاضرین مورد توجه قرار گرفت.
این مسئول اضافه کرد: همچنین امروز جلسه‌ای با معاونین منتخب وزارت کشور که به نحوی در این نظام‌نامه ذی مدخل هستند، برگزار کردیم. در نظامنامه ای که از سوی وزیر کشور به استانداران ابلاغ شده است، بندهای مرتبط به حوزه کاری معاونت‌ها، احصا شده و امروز اولین جلسه هماهنگی با این معاونین بود.

وی در خصوص روند اجرای اسناد توسعه نیز، یادآور شد: این مدل در تمام ۳۱ استان مدنظر آغاز شده است اما روند کار به نسبت شرایط مختلف در شهرستان‌ها، شدت و ضعف دارد. در برخی از حوزه‌ها کار بسیار جلو رفته است مانند برخی از شهرستان‌ها و روستاهای سیستان و بلوچستان موضوع پنل‌های خورشیدی به مرحله اجرایی رسیده است. در حوزه بخش کشاورزی، بنیاد برکت در ۱۶ شهرستان مشغول انجام کار است. در این حوزه برخی پروژه‌ها را بنیاد برکت پذیرفته است، برخی دیگر نیاز به رفع نقایص و اطلاعات تکمیلی دارد و برخی نیز در حال اجرا هستند.

مشاور وزیر کشور همچنین در خصوص زمان بندی اجرای اسناد توسعه شهرستان‌ها، خاطرنشان کرد: بعضی از پروژه‌ها و فعالیت‌ها در قالب زمان مشخص قابل انجام است یعنی زمان بندی مشخص باید به سرانجام برسد مانند اجرای پروژه پنل‌های خورشیدی یا فعالیت‌های حوزه بخش کشاورزی اما در برخی از موارد زمان در دست شهرستان‌ها است که با اجرایی شدن طرح، زمانبندی آن نیز مشخص خواهد شد.
بر اساس این گزارش، در نشست معاونت‌های وزارت کشور درخصوص هماهنگی اجرای اسناد توسعه ۳۱ شهرستان کمتر توسعه یافته، ضمن مرور کلی پروژه‌های این حوزه، به اهم برنامه‌ها و اقدامات اشاره شد و در ادامه ضمن تشریح وظایف و مسئولیت‌های مرتبط با هر حوزه معاونت، بر همکاری و هماهنگی بیش از پیش معاونت‌های وزارت کشور در جهت پیشبرد اجرای این اسناد توسعه تاکید شد.
 

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت کشور وزارت نیرو عبدالرضا رحمانی فضلی بنیاد برکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۶۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولویت زنجیره ارزش بادام و آبزی‌پروری در چهارمحال و بختیاری

مدیرکل هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال وزارت کشور گفت: زنجیره‌های ارزش آبزی‌پروری و بادام برای چهارمحال و بختیاری اولویت دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، سعید عباسی در بازدید از غرفه چهارمحال و بختیاری در رویداد اکسپو 2024، اظهار داشت: زنجیره‌های ارزش استان به عنوان طرح ملی تعریف شده‌اند و برای هر زنجیره ارزش، سند توسعه‌ای خواهیم داشت که اسناد پشتیبان آن آمایش سرزمین است.

وی افزود: در اسناد توسعه بالادستی و تجمعات کسب‌وکاری در طرح توسعه زنجیره‌ها، همه پتانسیل‌ها دیده و نقش تعریف خواهد شد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال وزارت کشور یکی از اهداف متعالی طرح زنجیره ارزش راهبردی را بحث صادرات بیان کرد و گفت: در کنار رویداد اکسپو 2024، ارائه توانمندی‌های صادراتی و زنجیره‌های ارزش در سطح ملی با هدف شناخت استان‌ها از ظرفیت‌های خود برگزار شده است تا استان‌ها به استناد مطالعات اسناد بالادستی خود به زنجیره‌های ارزش راهبردی برسند.

عباسی با بیان اینکه بیش از یک سال و نیم از فعالیت طرح توسعه زنجیره‌های ارزش راهبردی طی شده است، عنوان کرد: اسناد توسعه‌ای این زنجیره‌ها با هدف‌گذاری سالانه تا حدودی آماده شده است، ولی تاکنون نهایی نشده‌اند.

وی با تأکید بر اولویت‌دار بودن زنجیره‌های ارزش آبزی‌پروری و بادام برای چهارمحال و بختیاری، مطرح کرد: از ایستگاه نخست تولید محصول رقابت‌پذیر تا عرضه در بازارهای صادراتی برنامه‌ریزی می‌شود و دستگاه‌های تخصصی و مرجع، شناسایی و اهداف را ابلاغ می‌کنند تا فرصت‌های سرمایه‌گذاری مبتنی بر زنجیره‌های ارزش راهبردی ایجاد شود.

انتهای پیام/7540/

دیگر خبرها

  • اولویت زنجیره ارزش بادام و آبزی‌پروری در چهارمحال و بختیاری
  • همکاری‌ های ایران و کوبا در حوزه حمل‌ ونقل توسعه می‌یابد
  • از ساماندهی بازار آهن شادآباد تا تسریع پیگیری طرح شن‌چاله‌ها
  • تسرسع ساماندهی بازار آهن شادآباد و پیگیری طرح شن‌چاله‌ها در کمیسیون ماده پنج
  • ساماندهی بازار آهن شادآباد و پیگیری طرح شن‌چاله‌ها در کمیسیون ماده پنج تسریع می‌شود
  • گردشگری در شادگان رونق و توسعه یابد
  • رئیس جمهور: اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • رونق و توسعه گردشگری شادگان با اختصاص اعتبار
  • اختصاص ۶۰ میلیارد تومان به توسعه گردشگری شادگان
  • استقرار شهرداری ویژه بافت تاریخی بوشهر در حال پیگیری است