Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، علی فیروزی، رئیس مرکز ملی مطالعات پایش و بهبود محیط کسب و کار وزارت اقتصاد، دربرنامه گفت و گوی ۱۸:۳۰ درباره دریافت مالیات بر خط  از نقل و انتقال املاک تصریح کرد: اخذ مالیات از نقل و انتقال املاک، علاوه بر تاثیرگذاری بر بخش‌هایی از اقتصاد داخلی، یک معیار موثر اقتصادی جهانی نیز محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



فیروزی درباره محاسن الکترونیکی و آنلاین شدن تعاملات بازار املاک گفت: مردم در حال حاضر برای پرداخت مالیات املاک باید سندی را از دفترخانه گرفته و به اداره دارایی تحویل دهند و تعیین میزان مالیات نیز مدت زمانی طول می‌کشد. گاهی بعد از چند روز با مراجعه دوم، رقم مالیات مشخص شده و فرد می‌تواند آن را پرداخت کند، اما گاهی ممکن است مراحل بیشتری طی شود و این مراجعات زمان بر است که با الکترونیکی شدن روند، این مشکلات رفع می‌شود.

رئیس مرکز ملی مطالعات پایش و بهبود محیط کسب و کار وزارت اقتصاد گفت: ارتباط رو در رو مودی مالیاتی با مالیات دهنده، می‌تواند زمینه ساز فساد نیز باشد، اما در دولت الکترونیک، این مواجهه به کمترین حد می‌رسد. با برخط شدن امکان پرداخت مالیات املاک که در حال حاضر در ۲۶۰ دفترخانه در تهران صورت می‌گیرد، مراجعه کننده برگه‌ای را در دفترخانه تحویل گرفته و همانجا به صورت سیستماتیک مشخص می‌شود که مالیات ملک، بسته به ویژگی‌هایی مانند محل و منطقه، چقدر است و امکان پرداخت نیز فراهم است.

وی گفت: بهبود رتبه ایران در عرصه جهانی کسب و کار ، رفع مشکلات مالیات دهندگان و ایجاد تغییرات مثبت در فضای کسب و کار داخلی از دلایل  الکترونیکی شدن پرداخت مالیات است.

در ادامه جمشیدی، دبیر هیئت مدیره کانون سردفترداران با استقبال از اینکه انجام امور مالیاتی ظرف چند دقیقه می‌تواند صورت بگیرد، گفت: انتخاب دفترخانه به عنوان پیشخوان این سامانه اقدام هوشمندانه‌ای است، چون همه آن‌ها شناخته شده اند و زیرساخت‌های لازم را نیز دارند. 


وی افزود: در روند سنتی، مراجعه کننده باید حداقل بیست تا سی سند کاغذی با خود به اداره دارایی می‌برد، اما با روند جدید علاوه بر اینکه در زمان، صرفه جویی می‌شود، استفاده از کاغذ نیز به مراتب کمتر می‌شود.

جمشیدی ابراز امیدواری کرد کاستی‌های روند جدید نیز زودتر شناسایی و رفع شوند و افزود: در حال حاضر نیز دفترخانه‌ها دستکم در ۷ مورد باید با دارایی تعامل کنند که زمان و انرژی زیادی می‌برد.

بیشتر بخوانید: وزارت اقتصاد به دنبال مالیات هوشمند است/ لزوم ایجاد تقاطع اطلاعاتی در کشور


در ادامه  احمدی، مدیرکل اجرایی طرح جامع مالیاتی، ارتباط چندجانبه دستگاه‌های مختلف را از امتیاز‌های روند جدید اخذ مالیات دانست و گفت: بخشی از اطلاعات مورد نیاز برای تعیین مالیات املاک در اختیار نبود و با فراهم شدن امکان تبادل اطلاعات میان دستگاه‌های مختلف تا حد زیادی مشکلات رفع می‌شود.

وی افزود:  امیدواریم این طرح به تمام سطح تهران تعمیم یابد و مردم دیگری نیازی به مراجعه و حضور فیزیکی در چند نهاد نداشته باشند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی مالیات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۶۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایش مواد غذایی دریایی با جوهر هوشمند ایرانی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما؛ اسماء وردیان محقق موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی مشهد در تحقیقی جالب با استفاده از آنتوسیانین، کورکومین و نسبت بهینه آنها بر روی بستر نانوفیبرکیتین موفق به تولید جوهر و نشانگر حساس به پی‌اچ برای پایش فساد میگو با چشم غیرمسلح شد.

در این طرح جوهر هوشمند سبز از ضایعات پوسته میگو (نانوفیبر‌های کیتین) و ترکیب دو رنگدانه طبیعی کورکومین و آنتوسیانین بدست آمده از گلبرگ زعفران برای پایش تازگی میگو در طول مدت نگهداری در یخچال ساخته شد. این جوهر هوشمند حتی پس از نگهداری به مدت شش ماه در دما‌های مختلف همچنان پایدار بودند.

غذا‌های دریایی به عنوان منبع غنی از ویتامین‎ها، مواد معدنی و اسید‌های چرب غیراشباع بخش مهمی از سبد غذایی هستند.

این غذا‌ها حتی در شرایط نگهداری مناسب نیز مستعد فساد هستند و پایش تازگی آن‎ها ضروری است.

برچسب های هوشمند با قرار‌گیری در محیط بسته‌بندی می‌توانند به صورت خودکار فعال شده و به مصرف‎ کننده اطلاعات بصری در خصوص سلامت و تازگی محصول ارائه دهند.

دیگر خبرها

  • مالیات و کاهش قیمت طلا علت اعتصاب زرگران اردبیلی
  • «مشاغل خاص» زیر تیغ عدالت مالیاتی
  • خون رنگین زرگر‌ها در نظام مالیاتی ایران/ یک کارمند بیشتر از طلا فروش مالیات می‌دهد!
  • جشنواره کن در کما
  • ۱۰ روستای گلوگاه با مجتمع شهدای هزارجریب آبرسانی می شود
  • رونمایی از مدارک فساد پسر معاون اول سابق قوه قضائیه
  • لبه تیغ
  • چگونه مالیات کمتری بدهیم؟
  • رمزهای عبور، گلوگاه‌های امنیت به شمار می‌رود
  • پایش مواد غذایی دریایی با جوهر هوشمند ایرانی