Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، نشریه آلمانی «اشپیگل» در گزارشی به جنایات گروه تروریستی «بوکوحرام» در نیجریه به ویژه علیه شیعیان پرداخت.

در این گزارش آمده است که نیجریه با مشکلی به نام بوکوحرام مواجه است اما دولت در این شرایط فقط با این گروه نمی‌جنگد بلکه علیه اقلیت شیعه هم رویکردی توام با خشونت را در پیش گرفته است اما واقعا چرا اینگونه است؟ در شهر «ابوجا» پایتخت نیروهای امنیتی در هفته اخیر با خشونت، معترضان شیعه را سرکوب کردند، نتیجه کشته شدن دست‌کم دو نفر و زخمی شدن بیش از ۴۰ نفر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شیعیان خواستار آزادی «ابراهیم زکزاکی» رهبر نهضت اسلامی نیجریه هستند. زکزاکی بیش از سه‌سال است که زندانی شده است و ۲۴ ماه از این مدت را بدون اینکه علیه وی اعلام جرم صورت بگیرد در زندان سپری کرده و تا امروز هم حکوم نشده است.

 

 

این نشریه آلمانی نوشت که فقط یک موضوع روشن است و آن این که این اقلیت در تمرکز سرکوب مقامات نیجریه قرار دارد. در این کشور ۱۷۰ میلیونی که  از ادیان مختلف در آن سکونت دارند، ۸۵ میلیون نفر سنی هستند و فقط چهار میلیون نفر شیعه زندگی می‌کنند. پاییز گذشته در جریان یکی از مراسم شیعیان شمار قابل توجهی به خاک و خون کشیده شدند. طبق اعلام سازمان عفو بین‌الملل در آن روز و در جریان برگزاری تظاهراتی به منظور حمایت از آزادی زکزاکی، بیش از ۴۰ نفر کشته شدند.

 

 

«اوسای اوجیگو» رئیس عفوبین‌الملل در نیجریه در این مورد گفت: «قربانیان از ناحیه سر، گردن و سینه هدف قرار گرفته بودند و فقط یک گلوله به آنها شلیک شده بود. نیروهای امنیتی نیامده بودند که نظم را برقرار کنند بلکه آمده بودند که آدم‌ها را بکشند.» با این حال ارتش این اتهام را رد کرد.

«باقر گاشوا» یک سخنگوی جنبش سازمان اسلامی شیعی در نیجریه  در این مورد به اشپیگل گفت: «ارتش خیابان‌ها را مسدود کرد و از جهات مختلف به ما شلیک کرد و تظاهرات‌کنندگان پس از شلیک اولین گلوله، فقط به سمت آنها سنگ پرتاب کردند.» وی در عین حال گفت: «ما نمی‌خواهیم تلافی کنیم.»

مقامات نیجریه در سال ۲۰۱۵ در پی کشتاری بی‌سابقه که زکزاکی را تا دم مرگ برد، وی را دستگیر کردند. ارتش، مسیر حرکت شیعیان را مسدود و خانه زکزاکی را محاصره کرد. دلیل این اقدامات این اتهام بود: شیعیان می‌خواستند حمله‌ای علیه یک ژنرال تدارک ببینند. نتیجه این بود که نیروهای نظامی صدها زن، مرد و کودک را کشتند و تعداد زیادی هم زخمی شدند و زکزاکی هم یکی از چشمان خود را از دست داد. آنها همچنین املاک زکزاکی را نابود کردند و تلاش کردند تا بر اقدامات خود سرپوش بگذارند. اما یک تحقیق رسمی بعدها، وجود گوری با بیش از ۳۰۰ جسد بی‌هویت را اثبات کرد با این حال هیچ تلاشی هم برای شناسایی اجساد صورت نگرفت.

 

 

اشپیگل در پایان نوشت که آزادی بسیاری از مردم نیجریه از سالهای پیش  از جانب گروه‌ بوکوحرام در معرض خطر است؛ همان گروهی که باعث مرگ هزاران نفر شده‌اند. «آندرا بریگاگلیا» اسلام‌شناس در دانشگاه «کیپ تاون» نوشت که دولت، زکزاکی را به عنوان تهدیدی برای امنیت ملی می‌داند اما وی در عین حال معتقد است که شیعیان به نوعی قربانی می‌شوند نتیجه این است که بوکوحرام بمب می گذارد و شیعیان کشته می‌شوند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۷۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه بدون وحدت بین مسئولان و مردم امکان‌پذیر نیست

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه‌جمعه کشور با بیان اینکه توسعه بدون وحدت بین مسئولان و مردم امکان‌پذیر نیست، گفت: پیام اجلاسیه منطقه‌ای، وحدت است و معنایش این است که باید هم‌افزایی فکری، برنامه ای و امکاناتی شکل بگیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، حجت‌الاسلام محمدجواد حاج‌علی‌اکبری صبح امروز در دومین گردهمایی منطقه‌ای ائمه‌جمعه کشور با موضوع "عهد حضور2" با حضور استان‌های مازندران، گلستان و خراسان شمالی به میزبانی استان گلستان با اشاره به اینکه پیام اجلاسیه منطقه‌ای، وحدت است و معنایش این است که باید هم افزایی فکری ، برنامه ای و امکاناتی شکل بگیرد اظهارداشت: بصیرت مردم استان گلستان و علما و روحانیون شیعه و سنی این استان در وحدت و اتحاد زبان‌زد بوده و می‌تواند الگوی عملی خوبی برای دیگر استان‌ها باشد‌.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه‌جمعه کشور تاکید کرد: یکی از اولویت‌های مهم شورای سیاست‌گذاری کشور در برنامه‌ها و فعالیت‌های خود و همچنین تشکیل گردهمایی‌های منطقه‌ای، ایجاد وحدت، همگرایی و وفاق بین ائمه‌جمعه کشور در راستای اهداف مشترک توحیدی و الهی است و ارتقاء مسائل سیاسی، اجتماعی و ارتقاء جامعه از منظر اخلاقی، مهم‌ترین مسئولیت ائمه‌جمعه شیعه و سنی کشور است و درک این مسئولیت خطیر و به انجام دادن آن، مسئولیت بسیار بزرگی است.

علی‌اکبری  تصریح‌کرد: هدف از برگزاری این گردهمایی‌ها، بهره‌مندی از همگرایی، همفکری و تجربیات یکدیگر در ماموریت‌های مشترک، به‌روز شدن متناسب با شرایط جامعه و نیازهای جامعه و در نتیجه تولید محصولات خوب برای ادامه مسئولیت بزرگ ما در جهات مختلف فکری، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی و پیام تشکیل این گردهمایی‌ها، وحدت، وفاق، همدلی بین ائمه‌جمعه کشور در راستای اهداف مشترک توحیدی و الهی است‌.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه‌جمعه کشور با اشاره به وحدت علما و ائمه‌جمعه شیعه و سنی استان گلستان تاکید کرد: وحدت و وفاق می‌تواند زمینه بسیار خوبی برای تحقق اهداف و برنامه‌های دولت سیزدهم باشد و شاهد رشد و پیشرفت در گلستان هستیم و این پیشرفت، رشد و توسعه بدون وحدت، وفاق و همگرایی بین مسئولان و مردم امکان‌پذیر نخواهدبود.

حاج علی اکبری تاکید کرد: با خردمندی و بصیرت مثال زدنی شاهد تحقق و توسعه وحدت میان شیعه و سنی در استان گلستان هستیم که باید الگویی برجسته برای همه کشور باشد.

انتهای پیام/581/.

دیگر خبرها

  • سربازی برای امام زمان (عج)بالاترین توفیق طلاب حوزه‌های علمیه است
  • آیت الله علوی بروجردی: روحانیت در عصر آیت‌الله بروجردی، با سازمان‌دهی ایشان به اوج رسید/ ایشان معتقد بودند ما برای دنیا حرف داریم
  • ضرورت جریان شناسی تحریف تاریخ ایران
  • «فاطمه» اسم رمز صبوری در غزه؛ وقتی مقاومت شیعه و سنی را همدل کرد
  • آیا «دخل و تصرف در مشاعات ساختمان» جایز است؟
  • علل انتخاب حضرت عبد العظیم حسنی (ع) برای وکالت در ری
  • پروژه جعل تاریخ شیعه
  • منتجب‌نیا: اصولگرایان نمی‌توانند در مجلس با هم کار بیایند
  • شهدا مایه افتخار سیستان و بلوچستان هستند
  • توسعه بدون وحدت بین مسئولان و مردم امکان‌پذیر نیست