Web Analytics Made Easy - Statcounter



مصطفی هاشمی طبا، کاندیدای دو دوره انتخابات ریاست جمهوری می گوید: برای شرکت پرشور در انتخابات، مردم به بلوغ سیاسی رسیده‌اند. یعنی مسائل داخلی مملکت را که مقدار زیادی از آن منشأ خارجی دارد از آنچه به صلاح‌کشور است جدا می‌کنند. بالاخره روابط ما بعد از اینکه توافقنامه برجام را امضاء کردیم، در حال عادی شدن بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
حتی شرکت های آمریکا یا وابسته به آمریکا نظیر بوئینگ با ما قرارداد بسته بودند. در حالی که این شرکت ها با کمتر کشوری قرارداد می بستند.

هاشمی طبا در گفت و گو با انتخاب گفت: در عین عادی شدن روابط، اقتصاد ما نیز در حال قرار گرفتن در چرخه ای منظم بود. مردم می‌فهمند که اقدامات ترامپ وقتی به همه کشورها می‌گوید اگر با ما مراوده داشته باشند، تحریم می‌شوند، می‌تواند چه فشاری به اقتصاد ما وارد کند. به نظر می‌رسد که باید نوع گفت و گو با مردم از سوی مقامات، صریح‌تر و پخته‌تر باشد. زیرا مردم امروز مسائل را بهتر از گذشته درک می‌کنند. بنابراین اگر چنین شود مردم پرشورتر در انتخابات حضور پیدا خواهند کرد.

هاشمی طبا ادامه داد: مشکلات معیشتی می‌تواند به حضور مردم در انتخابات لطمه بزند، ولی اگر موضوع برای مردم روشن شود چنین اتفاقی نخواهد افتاد. متاسفانه امروز گروه‌هایی هستند که صرفا علیه دولت فعالیت می‌کنند. برای مثال در بعضی نمازجمعه ها از دولت خواسته می‌شود تا وضعیت معیشتی مردم را بهتر کند. در حالی که دولت با چنین شرایطی قادر به این کار نخواهد بود.

دست دولت برای انجام بیشتر اقدامات بسته است

وی بیان کرد: با اقدامات خصمانه‌ای که آمریکا علیه ما انجام داده، دست دولت برای انجام بیشتر اقدامات بسته است. برای نمونه، مسلما وقتی ما نتوانیم نفت خود را به طور کامل بفروشیم، دچار مشکل خواهیم شد. متاسفانه در داخل نیز به جای اینکه هم‌صدایی صورت گیرد، گروهی بدصدایی می‌کنند و ممکن است انعکاس چنین تحرکاتی در میان مردم به عدم تمایل برای شرکت در انتخابات مجلس منجر شود. یعنی شاید گروهی از مردم تحت تأثیر القائات بگویند دولتی که رای دادیم این‌گونه بود و مجلس‌اش هم همین طور، پس بهتر است رای ندهیم. اما علیرغم همه این گمانه ها، به نظرم مردم به بلوغ سیاسی رسیدند و در انتخابات شرکت خواهند کرد.

رئیس پیشین سازمان تربیت بدنی در ادامه با تاکید بر تفاوت‌های دوران فعلی با دوران دفاع مقدس گفت: هر کدام از این دوره‌ها تفاوت خود را دارند. در آن موقع ما درگیر جنگی نظامی بودیم و مبلغ قابل توجه‌ای از بودجه کشور را صرف جنگ می‌کردیم و همچنین از درآمدمان کاسته شده بود. امروز نیز با اینکه جنگی به آن معنا نداریم، ولی جنگی اقتصادی داریم که به واسطه آن محاصره شدیم. به نحوی که کشتی‌هایمان مشکل تردد پیدا کرده و هواپیماهایمان نیز با مشکل سوخت مواجه‌اند. لذا با اینکه دو دوره مذکور قابل مقایسه نیستند، اما هرکدام به نوبه خود محدودیت‌های زیادی برای ما ایجاد کرده اند.

این بار سنگین کمر هر دولتی را خم خواهد کرد

وی بیان کرد: نه تنها از نظر اخلاقی درست نیست که برخی بخواهند از طریق تخریب دولت فعلی به قدرت دست پیدا کنند، بلکه معلوم هم نیست که از این روش بتوانند به هدف خود برسند. متاسفانه برخی همه مسائل و مشکلات را به دولت منسوب می‌کنند. هرچند خود من نیز ممکن است در بعضی موارد از عملکرد دولت راضی نباشم، ولی نباید فراموش کنیم که مجلس هم وجود دارد. یعنی اگر هم قرار نیست دولت کاری کند، مجلس می‌تواند آن را ملزم به انجام کاری کند. بی‌تردید دولت بار سنگینی حمل می‌کند که کمرش را خم کرده است. این بار سنگین نه تنها کمر این دولت بلکه هر دولتی را خم خواهد کرد.

هاشمی طبا گفت: دستاویز قرار دادن معایب دولت، تخریب کنندگان را به جایی نخواهد رساند. بلکه موضع نظام جمهوری اسلامی را تضعیف می‌کند.

توجه به صلاحیت قانونگذاری و شایستگی آنها کمتر صورت گرفته است

کاندیدای سابق ریاست جمهوری درباره نحوه تأیید صلاحیت‌ها توسط شورای نگهبان نیز گفت: به نظر می‌رسد خیلی از کسانی که صلاحیت لازم را ندارند تایید می‌شوند. در حالی که مجلس نهاد قانونگذار است. یعنی اگر نماینده‌ای به فکر قانونگذاری خوب نباشد، ضمن اینکه از وظایف نمایندگی عدول می‌کند، صلاحیت خود را از دست می‌دهد. متاسفانه برخی نمایندگان را می‌بینیم که کاری به قانون‌گذاری ندارند و با تریبونی که در دست دارند هر تهمتی که دوست داشته باشند می‌زنند. باید پرسید پس تعریف صلاحیت داشتن چیست؟ به نظرم در امر صلاحیت‌ها، توجه به صلاحیت قانونگذاری و شایستگی آنها کمتر صورت گرفته است.

وی گفت: متاسفانه روش تهمت زنی و بیان نادرست مسائل در کشور ما باب شده است. اگر شورای نگهبان همان موقع که نامزدهای ریاست جمهوری در مقابل هم صحبت می‌کردند و به همدیگر تهمت می‌زدند، اعلام می‌کرد که با چنین روشی افراد مذکور دیگر صلاحیت ندارند، بعد از آن شاهد این حجم از اتهام زنی و تهمت علیه اشخاص نبودیم.

کسی که تهمت می زند و جوسازی می‌کند صلاحیت نمایندگی یا ریاست جمهوری ندارد

مصطفی هاشمی‌طبا ادامه داد: امروز کسانی که نامزد مجلس یا ریاست جمهوری می‌شوند، حرف های نامربوط و اثبات نشده علیه دیگران می‌زنند و بر سر جای خود به عنوان افراد صالح باقی می‌مانند. این درحالیست که کسی که تهمت می‌زند و جوسازی می‌کند صلاحیت نمایندگی یا ریاست جمهوری ندارد. حتی می‌بینیم نمایندگان مجلسی که تهمت می‌زنند و جرم‌شان اثبات می‌شود بازهم تایید می‌شوند.

وی در پایان با بیان اینکه مجلس فعلی نتوانسته مطالبات و انتظارات عمومی را برآورده کند، گفت: مجلس وظیفه قانونگذاری به منظور اداره مملکت را بر عهده دارد. حتی باید بر اساس مقتضیات زمان اقدام به قانون‌گذاری کند. ولی به نظرم مجلس فعلی موفق نبوده است.


تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...) سایر خبرهای داغ برانکو: عرب، مقصر اصلی جدایی‌ام بود/ یک یورو هم به پرسپولیس نمی‌دهم!تيتر روزنامه هاي  دوشنبه 24 تیر 1398 قاضی دادگاه پتروشیمی: ارزش ریالی اتهام ١١ متهم پتروشیمی بیش از ٣٢۶ میلیارد تومان است کره شمالی: سئول همکاری های دو کره را نباید به آمریکا گره بزند برق مشترکین پرمصرف اداری تهران امروز قطع می‌شود دلیل ۱۷ سال ممنوع‌الکاری‌ام را نمی‌دانم/ وام‌دار هیچ جناحی نیستم هفته اول لیگ روسیه؛ پیروزی زنیت در حضور 88 دقیقه‌ای سردار آزمون صدور ویزا برای ظریف با دستور وزیر خارجه آمریکا کشتی با قهرمانانش چه می‌کند؟معروف‌ترین مرد این روزهای حمیدیه!درباره سریال جدید حسن فتحی بیشتر بدانید/«جیران» پس از «شهرزاد» سحر قریشی: امنیت زن به روسری و حجاب است!سایر خبرهای داغ

افزایش قد با مجرب ترین پزشکان

دندان های زیبا داشته باشید

با کیفیت ترین نوارهای نازک،پد روزانه و ...

مشاوره تلفنی رایگان

افزایش اعضای کانال تلگرام و پیج اینستاگرام

به همین راحتی ویزای کانادا را دریافت کنید

طراحی گرافیکی فقط با 20 هزار تومن

می خواهید دندان های زیباو صاف داشته باشید؟

درخواست وکیل ملکی با مشاوره رایگان

مشهد،کیش با مناسب ترین قیمت

وکیل خانواده (طلاق،نفقه،مهریه و ...)

ورود همه آقایان ممنوع

منبع: بیتوته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۷۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسلی: رفتار دولت با مردم در بحث خودرو توهین‌آمیز است/ مجلس نظارت جدی بر عملکرد دولت را پیگیری می‌کند + فیلم

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد : رفتار دولت در قبال صنعت خودرو توهین به مردم است زیرا برای خرید یک خودروی بی‌کیفیت با هزار بدبختی ثبت نام می‌کنند و بعد از ماه‌ها به آن‌ها گفته می‌شود که خودرو نداریم .

فتح‌الله توسلی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو با انتقاد از عملکرد دولت در زمینه صنعت خودرو اظهار داشت: رفتار دولت در قبال صنعت خودرو توهین به مردم است.

وی  با اشاره به مشکلات متعدد مردم در زمینه خرید خودرو گفت: مردم برای خرید یک خودروی بی‌کیفیت با هزار بدبختی ثبت نام می‌کنند و بعد از ماه‌ها به آن‌ها گفته می‌شود که خودرو نداریم و باید خودروی دیگری را انتخاب کنند.

توسلی اظهارداشت : در مقابل این بی‌نظمی، دولت هر چند وقت یکبار اعلام می‌کند که مثلاً باید ۲۰۰ میلیون تومان به حساب شرکت‌های خودروسازی واریز کنید تا خودرو تحویل بگیرید.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه این رفتار‌ها قابل قبول نیست، بیان کرد: دولت باید برای دو خودروساز بزرگ کشور چاره‌ای اساسی بیندیشد.

 توسلی در ادامه به مشکلات واردات خودرو اشاره کرد و اظهارداشت : مجلس تصویب کرده بود که خودرو وارد شود، اما دولت در این زمینه کوتاهی کرد.

وی با بیان اینکه عدم واردات خودرو به نفع خودروسازان و به ضرر مردم بوده است، گفت: اگر خودرو‌های مورد نیاز مردم وارد شده بود، قیمت‌ها کاهش پیدا می‌کرد و خودروسازان مجبور بودند که خودشان را اصلاح کنند.

توسلی در مورد برنامه مجلس برای پیگیری مشکلات صنعت خودرو اظهارداشت : مجلس یازدهم در آستانه پایان کار خود است، اما وظیفه نظارتی خود را در قبال این موضوع به طور کامل انجام خواهد داد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه مجلس دوازدهم نیز پیگیر حقوق تضییع شده مردم در صنعت خودرو خواهد بود، گفت: حدود یک ماه آینده، مجلس دوازدهم شروع به کار می‌کند؛ قطعاً این موضوع در دستور کار مجلس است، و باید مجلس وظیفه نظارتی خودش را از طریق تذکر، سوال و حتی استیضاح موضوع صنعت خودرو را پیگیری کند، چون حق و حقوق مردم هست.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • موضع دولت درخصوص انتخاب رئیس مجلس دوازدهم
  • قطب گردشگری، ترمینال خارجی ندارد
  • حسینی: دولت به موضوع انتخاب رئیس مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند
  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست
  • یکی از راه‌های توسعه گیلان همدلی میان دولت و مجلس است
  • اهمیت «دور دوم انتخابات مجلس» نباید کمتر از دور اول تلقی شود
  • عضو کمیسیون کشاورزی مجلس: حال کارگران در دولت سیزدهم خوب شد
  • تک‌صدایی در لرستان نباید داشته باشیم/ هدف‌گذاری برای سفر دوم دولت
  • ببینید | توهین دولت سیزدهم به مردم به روایت نماینده اصولگرای مجلس
  • توسلی: رفتار دولت با مردم در بحث خودرو توهین‌آمیز است/ مجلس نظارت جدی بر عملکرد دولت را پیگیری می‌کند + فیلم