Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا عارف در دیدار با جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های استان اردبیل، سرمایه اصلاح‌طلبان را  جوانان و دانشجویان دانست و با بیان اینکه تفکر اصلاح‌طلبی ریشه در آرمان‌های انقلاب دارد، تصریح کرد: حاکمیت تفکر اصلاحات پاسخگویی به مطالبات مردم است و ظرفیت پاسخگویی به این مطالبات از ویژگی‌های بارز جریان اصلاح‌طلبی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هزینه‌های اصلی جریان اصلاحات را جوانان پرداخت کرده‌اند. در اواخر دهه ۸۰ که ناامیدی بر این جریان سایه افکنده بود شما جوانان بودید که در دهه ۹۰ نسل اولی‌ها را به تعبیری به جلو  هل دادید و  بی‌انگیزگی که در بدنه جریان اصلاحات حاکم بود با حضور موثر شما در سال ۹۲ به امید تبدیل شد. واقعیت این است که خلق حماسه‌های سال ۹۲، ۹۴ و ۹۶ بر عهده جوانان بوده است.

رئیس شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان یادآور شد: رویکرد ما در دهه ۹۰ این بود که در چارچوب منافع ملی و منافع جریانی در انتخابات نقش‌آفرین باشیم و اتفاقا شما جوانان به صورت موثر نقش‌آفرینی کردید.

به ائتلافی که در سال ۹۴ انجام شد نقد جدی داریم

وی با اشاره به ائتلاف صورت‌گرفته در انتخابات مجلس دهم، خاطرنشان کرد: به ائتلافی که در سال ۹۴ انجام شد نقد جدی داریم و آثار آن ائتلاف را هر روز در مجلس مشاهده می‌کنیم. راهبرد ما در سال ۹۴ راهبرد سلبی بود در برخی حوزه‌ها در انتخابات مجلس دهم به اندازه کافی کاندیدا نداشتیم و هدف این بود که مجلس در اختیار عده‌ای تندرو قرار نگیرد و به همین دلیل ائتلاف کردیم و نتیجه آن لیست امید شد.

عارف در همین زمینه ادامه داد: افرادی در داخل لیست امید قرار گرفتند که در ظاهر با ما همراهی می‌کردند ولی در باطن به گونه دیگری رفتار کردند و عده‌ای نیز در مجلس رو در روی ما قرار گرفتند. اگر باز هم  به شرایط سال ۹۴ برگردیم احتمال انجام این ائتلاف وجود دارد.

بعد از تشکیل مجلس دهم هجمه‌ها به فراکسیون امید آغاز شد

وی تصریح کرد: بعد از تشکیل مجلس دهم هجمه‌ها به فراکسیون امید آغاز شد و علی‌رغم این هجمه‌ها در انتخابات سال ۹۶ مردم به رویکرد جریان اصلاحات مجددا رای دادند و این اعتماد مردم سرمایه معنوی بزرگی است و البته ظرفیت گفتمان اصلاحات را نیز نشان می‌دهد.

بسیاری از مطالبی که درباره فراکسیون امید گفته می‌شود واقعیت ندارد

رئیس فراکسیون امید خاطرنشان کرد: امروز این سرمایه هدف‌گیری شده است و حقیقت این است که بسیاری از مطالبی که درباره فراکسیون امید گفته می‌شود واقعیت ندارد و در این راستاست. اگرچه از نقد عملکرد فراکسیون امید برای اصلاح عملکرد در آینده، استقبال می‌کنیم.

قرار نیست سنگ در چاه بیندازیم

وی با بیان اینکه اگر عملکرد فراکسیون امید برای مردم تشریح شود افکار عمومی مطلع می‌شود که چه کارهایی را کرده‌ایم و چه کارهایی هم صورت نگرفت، اظهار کرد: البته قرار نیست سنگ در چاه بیندازیم. برخی کارها را انجام ندادن در شرایط فعلی، هنر است.

برخی اظهارنظرها در داخل جبهه اصلاحات تصادفی نیست

عارف با تاکید بر اینکه رمز موفقیت ما در دهه ۹۰ انسجام، وحدت و همدلی در درون جریان اصلاحات  بوده است، گفت: جالب است که امروزه  هم در درون و هم در بیرون از جریان اصلاحات این انسجام را هدف قرار داده‌اند. برخی اظهارنظرها در داخل جبهه اصلاحات تصادفی نیست و بعضا مدیریت‌شده مطرح می‌شود.

وی با اشاره به حمایت اصلاح‌طلبان از دولت روحانی، تاکید کرد: سوالی که مطرح است این است که آیا اصلاح‌طلبان توانسته‌اند در جایگاهی که برای آن هزینه پرداخت کرده‌اند بخصوص در حمایت از دولت قرار بگیرند؟ مطمئنا جواب منفی است. باید مسئولیت حمایت خود را از دولت بپذیریم البته شرایط این دولت را نیز باید در نظر گرفت.

برجام، دستاورد ارزشمند دولت روحانی است

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام  یکی از دستاوردهای ارزشمند دولت روحانی  را برجام دانست و گفت: به جای آنکه با یک اجماع ملی از این دستاورد ارزشمند حمایت شود چه برخوردها که با آن نکردند. البته معتقدم دولت باید قدرتمندتر و منسجم‌تر عمل کند.

فراکسیون امید باید پاسخگو باشد

وی درباره نقش نظارتی شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان نیز گفت: در دوره جدید شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان قرار است نقش نظارتی بر فراکسیون امید و دیگر نهادهای برآمده از شورای عالی اصلاح‌طلبان تقویت شود و فراکسیون امید و نهادی مانند شوراهای اسلامی شهر و روستا در کلان‌شهرها نیز باید پاسخگو باشند.

اگر برای صدا و سیما خارج از این سازمان تصمیم‌گیری می‌شود مدیرانش بگویند اختیاری ندارند

رئیس فراکسیون امید همچنین در پاسخ به سوال یکی از حاضرین در جلسه درباره رویکرد صداوسیما نسبت به اصلاح‌طلبان، گفت: صدا و سیما که باید به مفهوم واقعی رسانه ملی باشد عملا در قامت رقیب جریان اصلاحات عمل می‌کند و به جای آنکه در شرایط سخت فعلی با دولت همراهی کند با برنامه‌های سفارشی به دنبال تضعیف دولت است. اگر برای صدا و سیما خارج از این سازمان تصمیم‌گیری می‌شود و برنامه‌ها جای دیگر تهیه می‌شود مدیران آن اعلام کنند اختیاری عملا ندارند. ادامه روندی که صدا و سیما در پیش گرفته است مطمئنا به ضرر این رسانه تمام خواهد شد.

محافظه‌کاری در ذات گفتمان اصلاحات نیست

عارف همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه محافظه‌کاری در ذات گفتمان اصلاحات نیست، تصریح کرد: شخصا با اینکه گفته می‌شود اصلاح‌طلبان محافظه‌کار شده‌اند مخالفم. بعضی تدبیرهایی که صورت می‌گیرد را نباید به نام محافظه‌کاری تعبیر کرد.

دیدار با سران قوا برای رفع حصر

وی در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان درباره اقدامات صورت‌گرفته در ارتباط با رفع حصر نیز گفت: در ارتباط با رفع حصر پیگیری‌های زیادی انجام شد و کارگروهی که برای این موضوع در فراکسیون امید تشکیل شد نیز به صورت جدی موضوع رفع حصر را پیگیری کرد و به همین دلیل جلساتی نیز با سران قوا و برخی مسئولین که در این خصوص موثر هستند برگزار شد. توقع ما رفع کامل حصر است البته برای اینکه پیگیری‌ها به نتیجه برسد اقدامات خود را خیلی رسانه‌ای نکرده‌ایم. به عنوان مثال در مورد پرونده محیط زیستی‌ها نیز چندین جلسه شخصا با خانواده آنها برگزار کردم. البته به دلیل اختلاف نظر کارشناسی دو نهاد امنیتی و طلاعاتی درباره پرونده آنها نتیجه موردنظر ما هنوز حاصل نشده و امیدواریم دادگاه فعالان محیط زیستی با در نظرگرفتن نظرات کارشناسی و با نگاه مثبت برگزار شود.

مطالبات به‌حق اصلاح‌طلبان را فراموش نکرده‌ایم

رئیس شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان با بیان اینکه ما به هیچ وجه مطالبات به‌حق اصلاح‌طلبان را فراموش نکردیم و پشت گوش نینداخته‌ایم، خاطرنشان کرد: البته خود را درگیر حاشیه‌ها و حاشیه‌سازها نمی‌کنیم و سال‌هاست که خود را آماده برخی تخریب‌ها کرده‌ام و جالب است که برخی دوستان بدون اطلاع در دام جریان‌سازی رسانه‌ای رقیب قرار می‌گیرند.

پیگیری پرونده محمدرضا خاتمی

وی درباره پرونده محمدرضا خاتمی نیز گفت: مثلا می‌گویند شخص من در ارتباط با نامه فراکسیون امید درباره آقای محمدرضا خاتمی مخالفت کرده‌ام در حالی که شخصا پرونده ایشان را بدور از آنکه رسانه‌ای کنم از طریق مسئولان ارشد قوه قضاییه پیگیری کرده‌ام  و در شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان نیز نسبت به پرونده ایشان موضع‌گیری صورت گرفت و برخی بدون اطلاع از ماهیت موضوع و تنها براساس یک خبر نادرست و براساس شنیده‌ها قضاوت می‌کنند هرچند به این حاشیه‌سازی‌ها توجه نمی‌کنم و از اصلاح‌طلبان نیز می‌خواهم خود را درگیر این حاشیه‌ها نکنند و تلاش می‌کنیم در چارچوب راهبرد فراکسیون امید یعنی امید و آرامش وظایف و مسئولیت خود را انجام دهیم.

در این دیدار که دکتر فیضی نماینده اردبیل و عضو فراکسیون امید نیز حضور داشت، دانشجویان دانشگاه‌های اردبیل مطالبات و دغدغه‌های خود را مطرح کردند.

۲۱۲۳۱

کد خبر 1280095

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: محمد رضا عارف حصر میر حسین موسوی مهدی کروبی اصلاح طلبان ایالات متحده آمریکا باشگاه پرسپولیس اتحادیه اروپایی ایران و آمریکا خودرو کارگردانان سینمای ایران بازیگران سینما و تلویزیون ایران سینمای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۷۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، غلامرضا نوری قزلجه، با اشاره به آرایش سیاسی مجلس دوازدهم، اظهار کرد: در مجلس آینده حتماً فراکسیونی تحت عنوان فراکسیون «مستقلین» خواهیم داشت؛ البته مستقلین نام پیش‌فرض و آن چیزی است که طی چند سال اخیر در ادبیات سیاسی ما مطرح شده، اما اعضا هر اسم دیگری را برای این فراکسیون انتخاب کنند، همان خواهد شد.

بنابر گزارش مهر، وی ادامه داد: رایزنی‌های اولیه بین منتخبان مجلس دوازدهم اعم از نمایندگان ادوار، نمایندگان فعلی و نمایندگان جدید انجام و قرار بر این شده است که افرادی با مشی اصلاح‌طلبی، میان‌رو و همچنین اصولگرایان معتدل و مستقل همگی در یک فراکسیون سیاسی تحت عنوان «مستقلین» یا هر نام دیگری که اعضا درباره آن به توافق برسند، باشیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس تصریح کرد: بدون احتساب افرادی که در دور دوم انتخابات به مجلس دوازدهم راه می‌یابند، فعلاً حدود ۸۰ نفر از افرادی که به مجلس دوازدهم راه یافته‌اند، مشی سیاسی مستقل یا میانه‌رو دارند. امیدوارم نتایج در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم به گونه‌ای باشد که تعداد نمایندگان مستقل مجلس دوازدهم به ۱۰۰ نفر برسد.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس دوازدهم درباره آرایش سیاسی احتمالی اصولگرایان در مجلس آینده، گفت: در مجلس یازدهم یک فراکسیون تحت عنوان فراکسیون «اکثریت» یا فراکسیون «انقلاب اسلامی» داشتیم که در نیمه دوم مجلس یازدهم تا حدودی به اختلاف برخوردند.

نوری قزلجه تصریح کرد: آنطور که زمزمه آن به گوش می‌رسد و بر اساس کاندیداهایی که برای ریاست مجلس آینده مطرح هستند، به احتمال بسیار زیاد اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت و پیش‌بینی می‌کنم دو یا حتی ۳ فراکسیون سیاسی داشته باشند.

منتخب مجلس دوازدهم درباره رئیس احتمالی مجلس دوازدهم، گفت: افراد میانه‌رو و مستقل مجلس آینده، این موضوع را منوط به شکل‌گیری فراکسیون کرده‌اند و در اولین مجمع فراکسیون به دنبال آن هستیم که این موضوع را مطرح کنیم. البته برای پست‌ها و ارکان دیگر مجلس و اعضای هیأت‌رییسه هم بحث و تبادل نظر خواهیم داشت.

وی ادامه داد: گزینه ما برای ریاست مجلس به این موضوع بستگی دارد که ببینیم تعامل فراکسیون‌های روبرو چگونه خواهد بود و آیا آنان با هم متحد می‌شوند یا آنکه اصولگرایان تعدد فراکسیونی پیدا می‌کنند. به هر صورت در اولین مجمعی که قبل از انتخابات هیأت‌رییسه برگزار خواهیم کرد، حتماً بنا داریم این موضوعات را مطرح کنیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس درباره گزینه‌های که برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح هستند، گفت: افراد زیادی مطرح هستند و بنده نمی‌خواهم اسم ببرم؛ در واقع افرادی برای ریاست مجلس مطرح هستند که یا خودشان با ما صحبت کردند یا از طرف آنان کسانی با ما صحبت کردند یا در رسانه‌ها شنیدیم؛ حدود ۶ یا ۷ نفر برای ریاست مجلس دوازدهم فعال هستند.

نوری قزلجه تاکید کرد: قطعاً هیچیک از این گزینه‌ها الان نمی‌توانند به طور قطع خود را رئیس مجلس آینده بدانند؛ در واقع هیچیک نمی‌توانند با ضریب اطمینان و احتمال بالا بگویند که رئیس مجلس دوازدهم می‌شوند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا گزینه‌های ریاست مجلس دوازدهم برای کسب این کرسی شانس برابر دارند، گفت: خیر؛ شانس این افراد متفاوت است اما اینکه بگوییم یکی از این افراد، شانس قطعی یا احتمال بیشتری برای ریاست مجلس دارد، این‌گونه هم نیست؛ این موضوع یک مقدار پیچیده است.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نمایندگان مردم در انتخاب رئیس مجلس حتماً بازخوردهایی را که از انتخابات گرفتند، باید لحاظ کنند و باید علی‌القاعده نظرات افکار عمومی و وضعیت آرای انتخابات در این موضوع دخیل باشد و مجلس نباید بدون توجه به این موارد تصمیم بگیرد.

نوری قزلجه تصریح کرد: بر این اساس، بحث هیأت‌رییسه به خصوص رئیس مجلس یک موضوع پیچیده و چالشی خواهد بود و رقابت‌ها برای آن هم جدی خواهد بود.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901989

دیگر خبرها

  • عارف غلامی به بازی حساس رسید
  • مهدی نصیری; زیر تیغ اصلاح‌طلبان و اصولگرایان/ توهم یا شوخی یا پروژه هدفمند؟! +جدول
  • مجری جنجالی صداوسیما به اصلاح‌طلب و اصولگرا رحم نکرد: حرامید! +تصویر
  • رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت
  • توهین جنجالی مجری تندرو صداوسیما به اصلاح طلبان و اصولگرایان /حسام الدین آشنا: بی ادب نباشید؛ چه برای سیدخندان و چه برای پاورقی
  • مجری صداوسیما: اصلاح طلبی نطفه‌اش حرام است و اصولگرایی لقمه‌اش!
  • روایت سلیمی نمین از تندروهای مهدی نصیری / او تا نقطه سقوط کامل پیش خواهد رفت / اصلاح‌طلبان پرچم‌داری او را نخواهند پذیرفت
  • اصلاح طلبان در کدام حوزه های انتخابیه کاندیدا دارند؟
  • جوان: مهدی نصیری «باطن» اصلاح‌طلبان است که «ظاهر» شده
  • اولین واکنش یک روزنامه اصولگرا به موضوع مهدی نصیری: او مهره تاج زاده است