Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@05:55:59 GMT

تولید در کارخانه نساجی قائمشهر رونق می گیرد

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۱۸۶۰۰

تولید در کارخانه نساجی قائمشهر رونق می گیرد

به گزارش خبرنگار ایرنا، این موضوع را روابط عمومی استانداری مازندران پس از نشست معاون هماهنگی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) با استاندار مازندران اعلام کرد.

گزارش این روابط عمومی حاکیست که در نشست احمد حسین زادگان و سید مصطفی سید هاشمی معاون ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، دو طرف برای تکمیل و شتاب بخشی به چرخه تولید در کارخانه نساجی مازندران توافق کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


قرار است ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در گام نخست برای نصب ماشین آلات خط رنگرزی و تکمیل فرآیند چرخه تولید در کارخانه نساجی مازندران ورود نماید.
معاون هماهنگی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در این نشست پایداری اشتغال و تقویت تولید را سیاست اصولی این ستاد برشمرد و گفت: در سال رونق تولید، گوش به فرمان مقام معظم رهبری، همه در راستای حمایت از اشتغال و تولید رسالت دارند و باید مجدانه اهتمام کنند.
استاندار مازندران نیز احیا واحدهای تولیدی نیمه راکد، راکد و تقویت تولید را از برنامه‌های محوری این حوزه در استان دانست و اظهار داشت: برای تسهیل امور در چرخه تولید و صنعت استان و رفع موانع پیش روی واحدهای تولیدی، عزم راسخ داریم و از هیچ کوششی فروگذار نمی‌کنیم.
بر اساس گزارش روابط عمومی استانداری مازندران، حسین زادگان در این نشست؛ مدیران ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) را برای ورود کامل در پروژه کارخانه نساجی مازندران متقاعد کرد و با بیان ویژگی‌ها و قابلیت‌های نهفته این واحد تولیدی صاحب قدمت در صنعت نساجی؛ موافقت این ستاد را برای سرمایه گذاری در این پروژه و راه اندازی بخش‌های مختلف شرکت جلب و پیشنهادهای راهبردی برای تداوم تولید و بازگشت سرمایه گذاری این ستاد ارائه کرد.
در این جلسه برخی مدیران ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و مدیران استان نیز حضور داشتند.

کارخانه نساجی قائمشهر که با نام نساجی مازندران هم شناخته می‌شود، از نخستین واحدهای صنعتی بزرگ کشور محسوب می‌شد که کلنگ آن در سال ۱۳۰۷ در زمینی به زمین زده شد سال ۱۳۱۳ به بهره برداری رسید. بعدها تعداد کارخانه نساجی در قائمشهر به سه واحد رسید تا چرخه ریسندگی کامل شود.
گذشت زمان و تغییر زمانه از کاهش کشت پنبه در مازندران گرفته تا فرسودگی ماشین آلات و سنگینی بوروکراسی ناشی از مالکیت دولتی سبب شد تا مشکلات کارخانه‌های نساجی از سال ۷۲ با واگذاری آن به بانک ملی آن هم با هدف حل معضلات ناشی از مالکیت دولتی نمود بیرونی پیدا کند.

مشکلات واحدهای باقی مانده نساجی قائمشهر از دهه ۸۰ با واگذاری‌های مختلف و نسخه‌هایی که با تغییر هر دولت، وزیر و استاندار پیچیده می‌شد، به کلاف سردرگم تبدیل شد.
در حال حاضر کارخانه نساجی شماره یک قائمشهر پس از واگذاری‌های مختلف و انباشته شدن مشکلات در مالکیت شهرداری این شهر قرار دارد و به خاطر مشکلاتی که این نهاد به لحاظ حقوقی و مالی گرفتار آن است، عملاً حل مشکلاتش به حالت تعلیق در آمده است.

آخرین بار شهرداری قائمشهر قرار بود آبان ماه پارسال این کارخانه را از طریق مزایده به بخش خصوصی واگذار کند، ولی در دقیقه ۹۰ و پیش از باز شدن پاکت پیشنهاد قیمت، مزایده لغو و کارخانه در مالکیت شهرداری باقی ماند.

۷۳۳۵/‏۱۶۵۴

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مازندران صنعت نساجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۸۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت چدن خوسف، نقش به‌سزایی در رونق خراسان جنوبی دارد

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گفت: شرکت چدن خوسف، نقش به‌سزایی در رونق این استان دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌جنوبی، مهدی جعفری، امروز_ پنجشنبه ششم اردیبهشت _ در جلسه‌ای که برای بررسی و رفع موانع تولید در کارخانه چدن خوسف صورت گرفت، اظهار کرد: کارخانه چدن با تولید چهار محصول کک، آگلومره، شمش چدن و فولاد، نقش مؤثری در تولید و رفع نیازهای کشور دارد.

وی با اشاره به اینکه این واحد تولیدی، زمینه اشتغال بیش از ۳۰۰ نفر از جوانان بومی را فراهم آورده است، افزود: هیچ مسئله‌ای نباید مانع فعالیت در این کارخانه شود.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری خراسان‌جنوبی با بیان اینکه کارخانه چدن با تولید روزانه ۲۰۰ تن شمش چدن از واحدهای تولیدی مطرح کشور بوده است، تأکید کرد: به جهت اهمیت موضوع و نقشی که این واحد در فرآوری ذخایر معدنی استان دارد، طرح‌های توسعه آن باید با جدیت دنبال شود.

وی با اشاره به زیرساخت‌هایی که برای فعالیت این کارخانه در شهرستان خوسف فراهم شده است، تصریح کرد: این واحد تولیدی از پشتیبانی‌ها و حمایت‌های دولت بهره‌مند بوده است.

به گزارش ایمنا، ساخت کارخانه چدن کویر خاوران خوسف با حضور سرمایه‌گذاران چینی از سال ۹۳ شروع شد و در سال ۹۷ به فاز اول و تولید رسید و سپس با اضافه شدن سرمایه‌گذار بومی به مجموعه به کار خود ادامه داد.

کد خبر 747786

دیگر خبرها

  • اجرای بیش از ۲ هزار طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در خراسان جنوبی
  • شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • شرکت چدن خوسف، نقش به‌سزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • ۳۱۹ هزار هکتار از اراضی لرستان در قالب طرح جهش تولید زیر کشت رفته است
  • بیگی: در قائمشهر از استقلال و پرسپولیس امتیاز می‌گیریم
  • توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان توسط ستاد اجرایی فرمان امام
  • توزیع بسته‌های معیشتی در مناطق سیل زده جنوب
  • ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در خط مقدم امداد رسانی به سیل‌زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • امدادرسانی ستاد‌اجرایی فرمان امام به ۱۶۰ روستای سیل زده سیستان وبلوچستان