Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-07@08:31:12 GMT

خطرناک‌ترین محلات جهان

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۱۸۷۵۸

خطرناک‌ترین محلات جهان

ماجراجویی در سفر و گاهی قدم گذاشتن به خارج از محدوده‌های امن می‌تواند برای برخی افراد تجربه‌ای هیجان‌انگیز باشد.

به گزارش ایسنا، در سفرها گاهی می‌توان تنها به گشت‌وگذار در مناطق گردشگری و سواحل زیبای شهر اکتفا کرد اما گاهی می‌توان با کشف نقاط ناشناخته‌تر تجربه‌ای جدید، خاص و هیجان‌انگیز به دست آورد.

با این وجود مناطقی هستند که گردشگران اغلب از سفر و گشت‌وگذار در آن‌ها به دلایل مختلفی از جمله از بیم جان خود چشم‌پوشی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای مثال در ادامه فهرستی از خطرناک‌ترین محله‌ها و خیابان‌های جهان به نقل از سایت "دِ کالچرتریپ" آورده شده که توصیه می‌شود در صورت سفر به این شهرها از رفتن به این محله‌ها جدا خودداری کنید:

کاتیا، کاراکاس، ونزوئلا

کاتیا، یکی از محله‌های غرب کاراکاس، خطرناک‌ترین شهر دنیا است که خود در این شهرِ خطرناک، بدنام‌ترین و بدترین محله محسوب می‌شود. در سال ۲۰۱۶ میلادی آمار آدم‌کشی در ونزوئلا عدد بسیار وحشتناک ۶۰ فقره قتل در هر روز برآورد شده بود. همچنین برخی از خیابان‌های این شهر از جمله خیابان "آرژانتین" و خیابان "اِل کامرسیو" نمونه‌هایی دیگر از مناطق ناامن و خطرناک در کاراکاس هستند.

رِناسیمیِنتو، آکاپولکو، مکزیک

آکاپولکو که اکنون خشونت‌آمیزترین شهر مکزیک محسوب می‌شود، دیگر آن شهر ساحلی پر زرق و برقی نیست که در فیلم‌های هالیوودی قدیمی نشان داده می‌شد. در خیابان‌هایی مانند "خوان آر اسکودرو" و "اخیدو لاس پوزاس" که در محله ناامن و بدنام "رِناسیمیِنتو" واقع شده‌اند، قتل و خشونت بسیار رایج بوده و ماه ژوئن ۲۰۱۷ میلادی مرگبارترین ماه آن در دو دهه گذشته به ثبت رسیده است. در این محله باندهای تبهکار و خلافکار در سطح بالایی حکومت کرده و تمامی افراد در این محله هر هفته برای پرداخت بخشی از درآمد خود به اعضای این باندها به صف کشیده می‌شوند. این امر واقعا یادآور تراژدیکی از بلایی است که جنگ‌های ننگ‌آمیز باندهای مواد مخدر بر سر این کشور آورده است.

دیترویت، میشیگان، ایالات متحده آمریکا

دیترویت شهرتی خاص برای جرایم خشونت‌آمیز دارد. اگر در این محله و در اطراف خیابان‌های "وست وارن" و "مک‌کینلی" زندگی کنید، احتمال آن که قربانی چنین جرایمی شوید در هر سال بسیار بالا خواهد بود.

فورتالیزا، سئارا، برزیل

این محله خطرناک در برزیل نیز همیشه شاهد جرایم خشونت‌آمیز مختلفی بوده است. برای مثال می‌توان به تیراندازی در یکی از باشگاه‌های شبانه این شهر واقع در شمال غربی برزیل اشاره کرد که منجر به کشته شدن بیش از ۱۴ نفر شده و تصور می‌شود باندهای تبهکاری مربوط به مواد مخدر که رقیب یکدیگرند، عامل آن بوده باشند. باندهای تبهکار مواد مخدر یکی از دلایلی هستند که منجر به خطرناک شدن تقریبا تمامی محله‌های سئارای برزیل به خصوص پس از تاریکی هوا شده‌اند. برخی از بخش‌های این محله که در اطراف ساحل "ایراسیما" قرار دارند از جمله خیابان "بیرا مار" و خیابان "هیستوریادور ریموندو گیرائو" از خطرناک‌ترین بخش‌های "فورتالیزا" محسوب می‌شوند.

سن پدرو سولا، کورتس، هندوراس

شهر "کورتس" در هندوراس پس از کاراکاس، دومین رتبه از لحاظ قتل را در سال ۲۰۱۶ میلادی به خود اختصاص داده بود. از همین رو به هنگام قدم زدن در محله‌های این شهر ترسناک نباید از دیدن جنازه‌هایی که در کنار خیابان رها شده، تعجب کنید. جرم و خشونت خیابان‌های سراسر هندوراس را که یکی از بدترین اقتصادهای آمریکای جنوبی را به خود اختصاص داده، فرا گرفته است. بیشتر حوادثی که در محله‌ای موسوم به "چَمِلِکون" رخ می‌دهد، به نوعی با مواد مخدر ارتباط دارد. با این حال برنامه‌های اجتماعی که اخیرا در این کشور پیاده شده به آرامی در حال امن‌تر کردن این شهر است و به همین دلیل امید می‌رود این شهر به زودی از فهرست شهرهای خطرناک جهان خارج شود.

محله‌های سان سالوادور، السالوادور

در سال ۲۰۱۶ میلادی این شهر که پایتخت السالوادور است، به طور میانگین در ازای هر ۱۰۰ هزار نفر ۸۳.۳۹ قتل را به خود دیده است. باید گفت که ریشه تمام خطراتی که در سان سالوادور وجود دارد از آمریکا می‌آید، چرا که باند تبهکاری مشهور MS-13 که این شهر را به ستوه آورده، ابتدا توسط کودکان مهاجران السالوادوری در آمریکا تشکیل شده است. از بدترین و خطرناک‌ترین خیابان‌های این شهر می‌توان خیابان‌ "زاکمیل" و خیابان اصلی "ایلوپانگو" را نام برد.

محله‌های کیپ تاون، آفریقای جنوبی

طبق آمار منتشر شده توسط پلیس آفریقای جنوبی، مرکز کیپ تاون در سال ۲۰۱۶-۲۰۱۷ میلادی شاهد بیشترین جرم و جنایات رخ داده در کل این کشور بوده است. با وجود این که کیپ تاون نیز مانند بسیاری از شهرهای دیگر ذکر شده در این فهرست بسیار زیبا و دیدنی است اما سفر به این شهر باید حتما با همراهی فردی هوشیار صورت گیرد، چرا که جنایت، واقعیت اصلی این شهر است. یکی از بدترین خیابان‌های این شهر را به ویژه در شب می‌توان خیابان "لانگ" عنوان کرد.

محله‌های ایست سنت لوئیس، ایلینوی، ایالات متحده آمریکا

خیابان‌های "ایست سنت لوئیس" که به طور گسترده‌ای به بدترین شهر آمریکا شهرت یافته است، با جرم و جنایت و فقر پوشیده شده است. در سال ۲۰۱۳ میلادی سرانه قتل به ازای هر نفر در این شهر ۱۸ درصد برآورد شده بود که از میانگین آن در سراسر آمریکا بسیار بالاتر محسوب می‌شد. در سال ۲۰۱۵ میلادی در این شهر تنها با جمعیت ۲۶ هزار و ۶۱۶ نفر، ۱۹ مورد قتل و آدمکشی، ۴۲ مورد تجاوز، ۱۴۶ مورد سرقت، ۶۸۲ مورد حملات خشونت‌بار و ۱۲ مورد آتش‌زنی عمدی گزارش شده بود. در سال ۲۰۱۶ میلادی نیز این شهر بالاترین میزان قتل در کل کشور را به خود اختصاص داده بود. نکته جالب آن که اگر چه "ایست سنت لوئیس" به طور کلی خطرناک‌ترین شهر آمریکا محسوب می‌شود اما خطرناک‌ترین خیابان این کشور را باید خیابان ملی "بریج" دانست که در "نورث سنت لوئیس" واقع شده و جرایم بسیار بالای مرگبار با اسلحه را شاهد است.

محله‌های اولان‌باتور، مغولستان

خیابان‌های "اولان‌باتور"، پایتخت مغولستان به خصوص خیابان‌ "باگا تویرو" برای گردشگرانی که در آن قدم می‌زنند به ویژه در شب می‌تواند خطرآفرین باشد. برای مثال گزارش‌هایی مبنی بر دعواهای خیابانی مردان مغول که با خارجی‌ها راه می‌اندازند، در این شهر بسیار رایج است. اگرچه این نوع از خطر با دیگر خطراتی که در این فهرست ذکر شده، کمی متفاوت است اما به هر حال این مورد نیز می‌تواند برای شهروندان و گردشگران بسیار خطرناک محسوب شود.

محله‌های بالتیمور، مری‌لند، ایالات متحده آمریکا

یکی دیگر از شهرهای آمریکا که خیابان‌هایش با جرم و جنایت پوشیده شده را می‌توان "بالتیمور" دانست. تقاطع خیابان‌های "مک‌کولو" و "وست پرستون" در این شهر یکی از خطرناک‌ترین قسمت‌های آن است که جرایم خشونت‌آمیز با اسلحه بسیار بالا بوده و متاسفانه میانگین درآمد افراد در این محله به طور شدیدی پایین است. نکته قابل تامل این است که "بالتیمور" تنها ۵۰ دقیقه از واشینگتن دی.سیِ شیک و مجلل فاصله دارد اما مردان سیاه‌پوست ۱۵ تا ۲۹ ساله ساکن بالتیمور به طرز خشونت‌آمیزی در این شهر کشته می‌شوند.

اسکامپیا، ناپل، ایتالیا

"اسکامپیا" که یکی از بزرگ‌ترین محله‌های "ناپل" در ایتالیا محسوب می‌شود را همچنین می‌توان بزرگ‌ترین بازار فضای آزاد مواد مخدر در سراسر اروپا دانست. اگر تنها چند دقیقه در این محله رانندگی کنید، خیلی سریع خود را تحت تعقیب موتورسیکلتی می‌یابید که متعلق به باندهای تبهکار مواد مخدر متعدد این محله هستند. خشونت در این محله بسیار بالا بوده و مواد مخدر بر آن فرمانروایی می‌کند.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۸۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرگابالین چیست و چرا می‌تواند خطرناک باشد؟

برخی از مرگ و میرها در جهان به داروی پرگابالین مرتبط دانسته شده‌اند. بسیاری از مصرف‌کنندگان این دارو، آن را در بازار سیاه و اغلب از وب‌سایت‌های غیرقانونی خریداری می‌کنند.

پرگابالین چیست و چه کاربردی دارد؟

پرگابالین برای درمان بیماری‌هایی مانند صرع، دردهای عصبی (نوروپاتیک) و اضطراب استفاده می‌شود.

این دارو به صورت قرص، کپسول یا به شکل مایع عرضه می‌شود و بسته به برند کارخانه تولیدکننده ممکن است با نام لیریکا یا نام‌های دیگر (Alzain, Axalid, Signature) نامیده شود.

عوارض پرگابالین چیست؟

برخی پرگابالین را والیوم یا «باد» (Bud) جدید (مانند آبجوی بادوایزر) می‌نامند، زیرا می‌تواند مانند آرام‌بخش‌ها و الکل، احساس آرامش در مصرف‌کنندگان ایجاد کند.

مصرف بیش از حد آن - به ویژه هنگامی که با سایر داروهای خیابانی (غیرقانونی) که اثر آرام‌بخشی نیز دارند ترکیب شود - می‌تواند باعث خواب‌آلودگی و مشکلات تنفسی شود.

به بیمارانی که برایشان پرگابالین تجویز می‌شود، توصیه می‌شود از مصرف الکل خودداری کنند.


مصرف پرگابالین با مواد افیونی (اُپیوئید)، مانند هروئین، می‌تواند به ویژه خطرناک باشد


مصرف هم‌زمان مواد افیونی و پرگابالین، تنفس را کند می‌کند. پادزهر اضطراری نالوکسان که برای خنثی کردن اثرات مواد اُپیوئیدی به کار می‌رود، هیچ تاثیری برای مقابله با اثرات پرگابالین ندارد.

آیا می‌توانید به پرگابالین معتاد شوید؟

اثر آرامش‌بخش پرگابالین – که گاهی اوقات آن را «نشئه ملایم» توصیف می‌کنند – می‌تواند باعث شود بعضی از مصرف‌کنندگان آن، ماهیت اعتیادآور آن به مرور زمان را دست کم بگیرند.

وابستگی به پرگابالین به ویژه برای کسانی که سابقه سوء مصرف مواد مخدر یا اعتیاد دارند خطرناک است.

چگونه می‌توانید آن را کنار بگذارید، و آیا عدم استفاده از آن سخت است؟

برای برخی افراد توقف مصرف پرگابالین سخت است.

عوارض قطع مصرف این دارو می‌تواند شامل تغییرات خلق‌وخو مانند عصبانیت و تحریک‌پذیری، اضطراب و وحشت و همچنین علائم فیزیکی مانند عرق کردن، حالت تهوع و لرز باشد.

کسی که می‌خواهد این دارو را ترک کند باید ابتدا با پزشک مشورت کنند.

نباید به طور ناگهانی مصرف پرگابالین را متوقف کنید مگر اینکه پزشک‌تان توصیه کند. میزان دارو معمولاً طی یک هفته یا بیشتر کاهش می‌یابد.

آیا پرگابالین بدون نسخه غیرقانونی است؟

در چندین کشور، از جمله بریتانیا، پرگابالین دارویی است که فقط با تجویز پزشک عرضه می‌شود، و نگهداری از آن بدون دلیلِ پزشکیِ معتبر، یک جرم کیفری است.

با این حال، این دارو بدون احتیاج به تجویز پزشک در داروخانه‌های چندین کشور در خاورمیانه از جمله ایران و همچنین در بسیاری از ایالت‌های هند به فروش می‌رسد.

چند مورد مرگ و میر با پرگابالین مرتبط بوده‌اند؟

پرگابالین در سال ۱۹۹۳ در ایالات متحده و بریتانیا معرفی و عرضه شد.

مطالعه‌ای که توسط مجله پزشکی نیچر کامیونیکیشنز منتشر شده است تخمین می‌زند که میزان دوزهای پرگابالین و داروی مشابه گاباپنتین که روزانه در سراسر جهان مصرف می‌شود بین سال‌های ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۸ بیش از چهار برابر شده است.

بیش از هشت میلیون مورد پرگابالین در انگلستان در سال ۲۰۲۲ تجویز شد. در آن سال، ۴۴۱ مورد مرگ مربوط به این دارو در انگلستان و ولز گزارش شد.

در سال ۲۰۲۳، گزارش سالانه اوردوز استرالیا، ۸۸۷ مرگ مرتبط با پرگابالین گاباپنتین را بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۲۱ شناسایی کرد که ۹۳ درصد آن مربوط به پرگابالین بود.

اسناد بریتانیا در این زمینه حاکی از آن است که بیشترین مرگ و میر بین سال‌های ۲۰۰۴ تا ۲۰۲۰ مربوط به پرگابالین زمانی رخ داده است که این دارو در کنار داروی دیگری مانند متادون یا مورفین مصرف شده است.

در بسیاری از موارد، این داروها توسط پزشک تجویز نشده بودند.

کدام کشورهای دیگر شاهد افزایش سوء مصرف پرگابالین بوده‌اند؟

استفاده از پرگابالین و گاباپنتین در صربستان بین سال‌های ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۸ هر سال ۶۰ درصد افزایش یافت.

بر اساس داده‌های مرکز ملی کنترل مسمومیت، ۳۷۴ نفر بین سال‌های ۲۰۱۲ تا ۲۰۲۲ مسمومیت حاد ناشی از مصرف این داروها را داشتند. از این تعداد، ۹۶ درصد پرگابالین مصرف کرده بودند.

گزارش‌های رسمی حاکی از آن است که در عربستان سعودی و اردن نیز به طور فزاینده‌ای مورد سوء مصرف قرار می‌گیرد که عمدتاً توسط مردان جوان است.

در سال ۲۰۱۷، مرکز ملی توانبخشی امارات متحده عربی اعلام کرد پرگابالین و گاباپنتین رایج‌ترین داروهایی هستند که افراد زیر ۳۰ سال سوء مصرف می‌کنند.

مقادیر زیادی پرگابالین غیرقانونی در امارات و کویت کشف و ضبط شده است.

در ماه مارس، ۲.۷۵ میلیون قرص از یک باند قاچاق در امارات متحده عربی کشف و ضبط شد.

در سال ۲۰۲۳، مقامات کویت ۱۵ میلیون کپسول پرگابالین و نیم تن دیگر از دارو را به شکل پودر کشف و ضبط کردند.

منبع: بی بی سی

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اجرای سومین مرحله طرح «محله من محله زندگی» در رحیم‌آباد
  • جزئیات اجرای زیرگذر میدان سپاه اعلام شد
  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • عملیات خطرناک نجات حیوانات خانگی هنگام فوران آتشفشان + فیلم
  • آدم ربایی در شیراز
  • پس لرزه های خطرناک جنگ غزه در جهان؛ آیا زندگی یهودیان در غرب غیرممکن می شود؟
  • ‌گروگانگیری در شیراز
  • زیباترین اما خطرناک‌ترین شهر ساحلی جهان
  • پرگابالین چیست و چرا می‌تواند خطرناک باشد؟
  • آرامش اجتماعی؛ طرحی برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در مناطق محروم