Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@14:28:55 GMT

کاهش 4 هزار لیتر برثانیه ظرفیت تامین آب شرب اصفهان

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۱۹۲۳۴

کاهش 4 هزار لیتر برثانیه ظرفیت تامین آب شرب اصفهان

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان گفت: طی 9 سال گذشته حدود 4 هزار لیتر برثانیه از ظرفیت تامین آب شرب و بهداشتی طرح آبرسانی اصفهان بزرگ کاسته شده است.

به گزارش ایسنا به نقل از شرکت آبفا اصفهان، هاشم امینی فصلی بودن رودخانه زاینده رود را یکی از عوامل موثر در کاهش ظرفیت تامین طرح آبرسانی اصفهان بزرگ دانست و اظهار کرد: در دهه گذشته خشکسالی مستمر مانع از جاری شدن همیشگی زاینده رود شد که این رویداد تاثیر قابل توجهی بر آبدهی چاه های فلمن به عنوان یکی از ظرفیت های تامین آب شرب اصفهان داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بیلان منفی سطح آب های زیرزمینی منجر به کاهش 90 درصدی آبدهی چاه های فلمن شده است، تصریح کرد: چاههای فلمن یکی از منابع تامین آب شرب طرح آبرسانی اصفهان بزرگ به شمار می آید که با فقر منابع زیرزمینی آبدهی چاه های فلمن و متفرقه 90 درصد کاهش یافته است.

وی با بیان اینکه در سال 89 آبدهی چاه های فلمن بیش از 3 هزارو 200 لیتر برثانیه بوده است، گفت: در سال 89 نیز آبدهی چاه‌های متفرقه بیش از 2 هزار و 650 لیتر برثانیه بود و به عنوان اصلی ترین منابع کمکی طرح آبرسانی اصفهان بزرگ در ایام پیک مصرف در مدار بهره برداری قرار می گرفت.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان افزود: در حال حاضر ظرفیت تامین 10 حلقه چاه فلمن حدود 300 لیتر در ثانیه است که بیانگر کاهش قابل توجه آبدهی این چاه ها است.

وی با اشاره به میزان بارندگی در سال آبی 98-97، گفت: با توجه به اینکه در سال آبی 98و 97 بارندگی قابل توجهی در حوضه آبریز زاینده رود و فلات مرکزی صورت گرفت، اما به دلیل فقر شدید منابع آبی زیرزمینی، چاه های فلمن و متفرقه آبدهی قابل توجهی نداشتند.

امینی با اشاره ظرفیت تامین سامانه آبرسانی اصفهان بزرگ در سال 89، تصریح کرد: در سال 89 ظرفیت تامین سامانه آبرسانی اصفهان بزرگ بیش از 17 هزار لیتر در ثانیه بود، در حالیکه این رقم در تیر ماه 98 به حدود 13 هزار لیتر در ثانیه کاهش یافته است.

وی به عوامل کاهش ظرفیت تامین سامانه اول طرح آبرسانی اصفهان بزرگ پرداخت و گفت: بدون شک چاه های فلمن و متفرقه در فصل تابستان یکی از منابع اصلی تامین کننده آب شهرهای تحت پوشش طرح آبرسانی اصفهان بزرگ بشمار می رود که به دلیل خشکسالی، خیلی از این چاه ها دیگر در مدار بهره برداری قرار ندارند.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان مدیریت مصرف را یکی از مولفه های توزیع عادلانه آب میان مشترکین برشمرد و اظهار کرد: با اینکه طی 9 سال گذشته بیش از 4 هزار لیتر بر ثانیه از ظرفیت تامین آب شرب طرح آبرسانی اصفهان بزرگ کمتر شده و در این بازه زمانی بیش از 500 هزار بر آحاد مشترکین در استان اضافه شده، اما همچنان تامین و توزیع عادلانه آب در استان اصفهان در دستور کار قرار گرفته است.

وی کاهش هدررفت آب اصفهان را موثر در تامین ظرفیت منابع آب شرب دانست و خاطرنشان کرد: طی 9 سال گذشته میزان هدررفت آب از 31 به 16.1 درصد کاهش یافته است و این مهم با اصلاح شبکه های توزیع آب، نشت گیری شبکه های آبرسانی تحقق یافته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آب شرب اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۹۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکوی «تامین و تولید» راه‌اندازی می‌شود/ تبیین ظرفیت‌های ایران

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی طهرانچی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران در حاشیه همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد شاهرود ضمن بیان اینکه امروز ایران اسلامی ظرفیت‌های بسیار عظیمی در بخش‌های مختلف مانند گردشگری دارد، تاکید کرد: دانشگاه‌ها باید در زمینه تربیت نیروی انسانی برای تبیین ظرفیت‌های ایران کار کنند.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی با یک مدل جدید که مدل در حقیقت پایه و عرصه تربیت دانشجو در محیط است به میدان آمده و اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی و نشست‌هایی از این دست با هدف تبیین حرکت جدید دانشگاه آزاد کمک می‌کند.

رئیس دانشگاه آزاد کشور با بیان اینکه شاهرود یکی از شهرهای مهم ما در زمینه علم و عرفان محسوب می‌شود و دارای ظرفیت‌های عظیمی مانند بایزید بسطامی، ابوالحسن خرقانی و میراثی از این دست است، تاکید کرد: این ظرفیت‌ها در واقع یک نوع نقطه اتکا محسوب می‌شوند.

طهرانچی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود نیز به عنوان یکی از دانشگاه‌های بزرگ و قابل اعتنای کشورمان محسوب می‌شود که در سال‌های اخیر البته دچار افت و خیزهایی شده است و امیدواریم بتوانیم در این بازدید بتوانیم مسائل مرتبط با دانشگاه را از نزدیک مشاهده و پیگیری کنیم، گفت: بالندگی هر چه بیشتر این واحد دانشگاهی در زمره اهداف ما است.

وی درباره شعار سال یعنی جهش تولید با مشارکت مردم نیز توضیح داد: شعار سال دارای ابعاد اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و نوآوری دارد زیرا جهش با نوآوری آغاز می‌شود و مشارکت نیز یک پدیده اجتماعی است لذا یک نگاه بسیار کلان در مجموعه دانشگاه آزاد کشور با راه اندازی یک سکوی تولید و تأمین ایجاد شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه این دانشگاه مبتنی بر سکوی تأمین و تولید با مشارکت مردم اقدامات مرتبط با تحقق شعر سال را دنبال می‌کند، گفت: مراحل اولیه راه اندازی این سکو انجام شده و اقداماتی در این زمینه در دست اجرا است تا بتوانیم تولید بدون کارخانه را در کشور رقم بزنیم و دانشگاه آزاد اسلامی در این زمینه پیشگام شده است.

کد خبر 6098320

دیگر خبرها

  • استاندار: طرح تامین آب اضطراری سیستان و بلوچستان یک طرح الگو برای کشور
  • وارد مدار شدن خط انتقال مجتمع آبرسانی حسین زائری دشتی
  • زارع پور: ظرفیت پهنای باند کشور افزایش یافته است
  • زارع‌پور: ظرفیت پهنای باند کشور دو برابر شده است
  • زارع پور: ظرفیت پهنای باند کشور حدود دو برابر شده است
  • زارع‌پور: ظرفیت پهنای باند کشور حدود دو برابر شده است
  • تداوم عملیات اجرایی طرح آبرسانی شهید شبان ارومیه
  • سود ۳۱۷ میلیون دلاری پالایشگاه آبادان در سال گذشته
  • سکوی «تامین و تولید» راه‌اندازی می‌شود/ تبیین ظرفیت‌های ایران
  • افزایش ظرفیت منابع تامین آب شرب در شهرستان علی آباد کتول