Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از دامغان، نعمت‌الله نعمتی رئیس دانشگاه آزاد واحد دامغان از مأموریت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان با محور پسته در طرح پایش خبر داد و اظهار کرد: طرح پایش از مهم‌ترین طرح‌های پژوهشی در وسعت ملی است که بنا به درایت و توجه عملیاتی دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه در قالب طرح پاسخگو به نیازهای تحقیقاتی، مطرح شده و بی‌گمان در آینده‌ای نزدیک شاهد آثار علمی مربوط به حل مسائل و پاسخ به نیازمندی‌های پژوهشی در کشور خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، طرح پایش آزاد «پژوهش اثرگذار یکپارچه شبکه‌ای دانشگاه آزاد اسلامی» را ویژه واحدهای خاص صاحب توانمندی انسانی و پژوهشگران کارآمد در عرصه تخصصی و دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان در یک موضوع خاص پیشران اعلام کرد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان گفت: برای رفع مشکلات و حل چالش‌های کشور، جایگاهی بهتر و اصولی‌تر از محیط پژوهشی دانشگاه‌های کشور نیست و دانشگاه آزاد اسلامی امروز با مجموعه‌ای از بهترین نیرو‌های تحقیقاتی، تجهیزات مدرن و فضای مطالعات کافی این امکان را دارد که بدون محدودیت در اندیشه پاسخ به نیازمندی‌های ملی در صنعت و اقتصاد در تمام زیرگروه‌های عملیاتی دانش‌محور باشد.

نعمتی با بیان اینکه مقام معظم رهبری اصرار دارند تا با تحقیقات سامان‌یافته به سمت و سوی توفیقات پژوهشی گام برداریم، خاطرنشان کرد: طرح پایش آزاد، مُهر تأیید بر عملیات پژوهشی ساختاریافته خواهد بود و از هدررفت تحقیقات به اعتبار حجم بالایی از نیروهای خلاق در قالب دانشجویان تحصیلات تکمیلی، جلوگیری خواهد کرد.

وی یادآور شد: دانشجویان در مقاطع دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد با تعیین مسیر حرکتی می‌توانند علاوه بر حل مشکل با استفاده از نتایج مطالعات پژوهشی دیگران، حاصل مطالعات نهایی را به سازمان‌های اجرایی وابسته ارائه کنند و ضمن تعالی صنعت به شکوفایی اقتصاد نیز امیدوار باشند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان از توفیقات علمی ایران در جهان معاصر گفت و تصریح کرد: برون‌رفت حاصل تحقیقات در قالب مقالات معتبر به سمت جوامع صنعتی، ظلم آشکار به حوزه تحقیقات ملی و بلای مستمر این سال‌ها، وابسته به تحقیقات غیرعملیاتی و مطالعه‌نشده بوده است.

نعمتی اظهار کرد: با طرح پایش، پژوهشگر از زمان انتخاب عنوان و تولید محتوا، می‌داند که در پی حل چه مشکلی است و نهایتاً ماحصل کار تحقیقاتی او، قرار است در کدام حوزه عملیاتی کاربرد داشته باشد؛ بنابراین محقق در طرح پایش با رغبت بیشتری تلاش می‌کند تا علاوه بر طرح خود به‌عنوان محقق ملی بتواند زمینه رشد کشور را در ابعاد مختلف رقم بزند. طرح پایش از این منظر هم قابل توجه است که میل به پژوهش کاربردی و اخذ نتایج مفید را تضمین می‌کند.

وی از ظرفیت‌های واحد دانشگاهی دامغان در تحقیقات پسته به‌عنوان محصول استراتژیک و طلای سبز ایران گفت و تأکید کرد: واحد دامغان از نعمت دانشکده مستقل کشاورزی برخوردار است که با ۱۸ عضو هیئت علمی در گرایش‌های باغبانی، زراعت، اصلاح نباتات، صنایع غذایی، گیاه‌پزشکی و خاک‌شناسی با حمایت رشته‌گرایش‌های علوم پایه به‌ویژه زیست‌شناسی در گرایش علوم گیاهی و شیمی و ژنتیک می‌تواند وظیفه مهم خود در طرح پایش را به اعتبار تحقیقات جامع کاربردی با محور پسته به سامان برساند و موفقیت را تضمین کند.

رئیس شورای تخصصی پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان با تأکید بر پیگیری طرح استانی در پایش به محور کویر و ضرورت احیای کویر به‌منظور برخورداری از موهبت‌های ناشناخته آن به بخش دیگری از توانمندی‌های واحد دامغان در طرح پایش اشاره کرد و به آنا گفت: مرکز مطالعات پسته واحد دامغان در سال اخیر با پیشرفت‌های خوبی همراه بود و در موضوع فرآوری پسته و تولیدات دارویی مبتنی بر پسته، خوش درخشید و مورد اقبال شرکت‌های دانش‌بنیان و کارخانه‌های مهم در صنعت غذا و دارو قرار گرفت.

نعمتی ادامه داد: این مطلب می‌تواند فرصت مهمی برای ورود دانشمندان صنعت پسته در دامغان و این واحد دانشگاهی باشد و بی‌گمان با این توانایی در مرکز به‌راحتی می‌توانیم بخش مهمی از مطالعات علمی و تحقیقاتی را در مرکز مطالعات پسته، عملیاتی کنیم و از تلاش محققان برای حل مشکلات صنعت پسته بهره‌مند شویم.

سرپرست واحد دامغان از مجله علمی پژوهشی Journal of Nute واحد دامغان با پیشینه تحقیقاتی معتبر گفت و تصریح کرد: دانشکده کشاورزی واحد دامغان با ۶ رشته‌گرایش در مقطع دکتری و ۱۰ رشته‌گرایش در کارشناسی ارشد از موقعیت مطلوب علمی به اعتبار دانشجویان خلاق، برخوردار است.

وی افزود: از سویی دامغان با بیش از ۳۰ هزار هکتار سطح زیر کشت پسته که سالانه تا ۵۰ هزار تن محصول دارد، یکی از بهترین موقعیت‌های علمی در صنعت پسته خواهد بود که تلاش می‌شود در طرح پایش با تشکیل گروه علمی در اندیشه راه‌اندازی بین‌رشته‌ای‌های مؤثر در صنعت پسته باشیم تا تحقیقات علمی و تجربی در کنار هم بتوانند ما را به سوی مقصد متعالی هدایت کنند.

نعمتی از دکتر علی‌اکبری رئیس دبیرخانه پایش آزاد اسلامی قدردانی کرد و یادآور شد: پسته دامغان در ابعاد کیفی، زبانزد جامعه جهانی است و هرساله حجم بالایی از محصول صادر می‌شود؛ اما اصرار دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان بر آن است تا با درایت علمی و تحقیقاتی و برخورداری از تمام زوایای علمی و عملیاتی طرح پایش بتوانیم ضمن حل مسائل و مشکلات پسته از ارزش افزوده مربوط به فرآوری پسته هم برخوردار شویم؛ زیرا خام‌فروشی پسته دقیقاً تکرار خام‌فروشی نفت مملکت است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان یادآور شد: تمام سعی واحد دامغان به اعتبار پشتیبانی ملی با حضور نخبگان و اندیشمندان علوم باغبانی و صاحبان تجربه در صنعت پسته بر آن خواهد بود که صنایع فرآوری با اتکا به قدرت تولید داروهای گیاهی مبتنی بر پسته، سهم ایران و ایرانی را از ناحیه صادرات فرآورده‌های پسته افزایش دهد.

وی ابراز امیدواری کرد تا طرح پایش که زمینه‌ساز موفق توسعه پایدار در تحقیقات ملی خواهد بود در تمام سطوح دانشگاهی دولتی و غیردولتی، محور و معیار تحقیقات کاربردی شود و در زمینه‌های چهارگانه که محور تأکید دکتر طهرانچی است بتوانیم با تربیت نیروی انسانی کارآمد و ارتقای سطح تولیدات علمی به تعالی فردی و اجتماعی افراد و نخبگان علمی کمک کنیم و با قدرت حل مسئله به تعالی دانش‌محور جمهوری اسلامی بپردازیم و مطابق منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی سهم خود در جامعه علمی جهان امروز را تأمین و مردم ایران را از با نتایج تحقیقات حمایت کنیم.

انتهای پیام/

167 / 167

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۹۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرایی کردن طرح جامع جهاد علمی

به گزارش خبری ایسکانیوز آذربایجان غربی، جلسه‌ای در زمینه بررسی راهکارهای عملیاتی شدن طرح جامع جهاد علمی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه برگزار شد؛ در این جلسه که به همت اداره ارتباط با صنعت و جامعه واحد ارومیه در محل دفتر معاونت پژوهش و فناوری این دانشگاه با حضور مسئولین دفتر شهید فهمیده در استان آذربایجان غربی و معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی و معاون آموزش واحد ارومیه و روسای مراکز تحقیقاتی و اداره ارتباط با صنعت و جامعه و تعدادی از اساتید فناور در حوزه صنعت برگزار شد، راهکارهای اجرایی سازی عملیاتی طرح جامع جهاد علمی بر مبنای تفاهم نامه همکاری پژوهشی وتحقیقاتی فیمابین دانشگاه آزاد اسلامی وموسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

یاشار زهفروش معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی در این جلسه گفت: تعامل سازنده با نهادهای موثر در حوزه فناوری و نوآوری در جهت سرعت بخشیدن به جریان تحقیقات واز بین بردن انحصارطلبی در تحقیقات و نوآوری، جذب ذهن‌های برتر و استفاده از ظرفیت استادان، دانشجویان، نخبگان و نوآوران به منظور حل مساله صنعت و جامعه از اهداف و اولویت های دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی بر مبنی رسالت و اسناد بالادستی دانشگاه آزاد اسلامی در سال جاری است.

وی افزود:امیدوارم با حمایت مرکز نوآوران شهید فهمیده پروژه‌های تحقیقاتی و کاربردی مورد نیازصنایع دفاعی تا مرحله تبیین دانش فنی پیش رود تا با جهت دهی فعالیت‌های علمی نخبگان در راستای نیازهای طرفین و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان مستقر در مراکز رشد بتوانیم نقش دانشگاه را در راستای حل مساله علمی کشور به منصه ظهور برسانیم.

در ادامه جلسه آیدین صنم نژاد رئیس دفتر شهید فهمیده با معرفی پتانسیل‌های همکاری مشترک با مجموعه وزارت دفاع و پشتیبانی نیروی های مسلح، به تشریح طرح جهاد علمی نیروهای مسلح که بخشی از آن نیز در وزارت دفاع در حال انجام است پرداخت و افزود:زمینه‌ها و حمایت‌هایی که در قالب این طرح از دانشگاه‌ها و موسسه‌های پژوهشی صورت می‌گیرد شامل حمایت از پایان نامه‌های کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی با موضوعات مرتبط با نیازهای صنایع دفاعی کشور، حمایت از پروژه های نوظهور و بدیع، حمایت از طرح‌های پژوهش و فناوری مورد نیاز صنایع دفاعی، حمایت از فرصت‌های مطالعاتی داخل و خارج از کشور مرتبط با نیازهای صنایع دفاعی، حمایت از برگزاری رویدادهای علمی و فناوری، حمایت از ایجاد مراکز فناوری مشترک، حمایت از انجمن‌های علمی و هسته‌های پژوهشی می‌باشد که دانشجویان، نخبگان و مخترعان می‌توانند با مراجعه به دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه از حمایت‌های مادی و معنوی دفتر شهید فهمیده استان بهره‌مند شوند؛ و در پایان جلسه نیز از برخی امکانات آموزشی و آزمایشگاهی دانشگاه بازدید شد.

خبرنگار: سامان رزمی

انتهای خبر/

کد خبر: 1228382 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • ماراتُن علمی متقاضیان آزمون سراسری برای تصاحب صندلی‌های دانشگاه‌ها
  • مقوله حجاب اولویت دانشگاه است
  • اجرایی کردن طرح جامع جهاد علمی
  • جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود
  • عملیات «وعده صادق» موجب خرسندی دل‌ مستضعفین جهان شد
  • دانشگاه آزاد دامغان جنبه‌های علمی و فرهنگی شاخصی دارد
  • ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه آزاد با ایجاد محیط‌های حمایتی
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • ۳۹ سالگی دانشگاه آزاد در زعفرانی‌ترین شهر جهان
  • جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود