Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود الماسی روز سه شنبه در گفت وگو با ایرنا با اعلام این مطلب، استقبال اهالی برخی مناطق کوهستانی گیلان از کشت زعفران را موجب افزایش سطح زیر کشت این محصول دانست و افزود: کشت زعفران در گیلان از هشت هزار متر مربع مزرعه های الگویی در ۱۰ سال گذشته، به حدود ۱۸ هکتار ارتقاء یافته است.

وی با یادآوری اینکه طبق قیمت گذاری های رسمی، هر کیلوگرم زعفران در بازار عمده فروشی ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان فروخته می شود تصریح کرد: زعفران کاران گیلانی محصول خود را به دلیل کیفیت بالا، طعم و عطر خوب تا ۲۴ میلیون تومان هم فروخته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان؛ در حال حاضر در برخی مناطق کوهستانی شهرستان های سیاهکل، رودسر، املش و رودبار که آب و هوای آنجا شباهت زیادی به اقلیم خراسان رضوی دارد، زعفران کشت می شود.

الماسی توصیه کرد که در مناطق جلگه ای به دلیل مساعد نبودن شرایط رشد و ایجاد پوسیدگی پیاز زعفران کشت نشود.

وی یکی از مزیت های مهم کشت زعفران را قابلیت برداشت محصول کیفی تا ۷ سال اعلام کرد و گفت: پیاز زعفران یک سال پس از کشت، گلدهی را آغاز می کند و تا هفت سال هم باردهی دارد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان اضافه کرد: ۳۸۸ زعفران کار گیلانی از مزارع خود، حدود ۶۲ کیلوگرم زعفران کیفی برداشت می کنند.

شهرستان های سیاهکل، رودسر و املش در شرق استان و رودبار در جنوب گیلان قرار دارند.

۷۲۹۶/‏۲۰۰۷/‏

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کشاورزی گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۲۰۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه جدید بارشی فردا به مازندران می‌رسد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران گفت: با ورود سامانه بارشی جدید از فردا به استان، احتمال آبگرفتگی معابر، لغزندگی راه‌ها و سیلابی شدن مسیل‌ها وجود دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، حسینعلی محمدی گفت: با تقویت سامانه بارشی براساس پیش بینی هواشناسی از چهارشنبه 19 اردیهشت تا پنجشنبه 20 اردیبهشت شاهد بارش و رگبار، وزش باد شدید، رعد و برق  و کاهش دما در نقاط مختلف استان هستیم.

وی افزود: با بارش باران آبگرفتگی معابر و جاری شدن روان آب پیش بینی می‌شود و با توجه به اینکه باران سبب افزایش حجم آب رودخانه ها خواهد شد، سیلابی شدن مسیل‌ها و لغزندگی جاده ها پیش بینی‌ می‌شود.

محمدی ریزش سنگ، کاهش دید و اختلال در تردد محور‌های کوهستانی  را از دیگر پیامدهای سامانه بارشی برشمرد و گفت: با وزش باد نسبتا شدید احتمال آسیب به سازه های کم مقاوم وجود دارد.

مدیرکل بحران استانداری مازندران افزود: بهتر است رانندگان هنگام تردد در جاده‌های کوهستانی استان و در راه‌های کوهستانی با رعایت نکات ایمنی در احتیاط برانند.

محمدی گفت: به کوهنوردان و طبیعت گردان هم توصیه شده از صعود به ارتفاعات و مناطق کوهستانی پرهیز کرده  و از نصب چادر و اقامت در فضا‌های باز خودداری کنند.

وی با اشاره به پیش بینی مواج شدن دریای خزر از صیادان خواست از قایقرانی، ماهیگیری در دریا خودداری کنند.

محمدی بیان کرد: دامداران دام‌های خود را دور از حاشیه رودخانه‌ها نگهداری کنند.

به گفته مدیر کل بحران استانداری مازندران رعایت ایمنی در سالن‌های پرورش گل و گیاه و پرورش دام و طیور ضروری است.

وی افزود: شهرداران باید نسبت به پاکسازی کانال‌های هدایت آب‌های سطحی و مقاوم سازی سازه‌های موقت و بیلیبورد‌های تبلیغاتی شهر‌ها اقدام کنند.

مدیرکل بحران استانداری مازندران در نهایت از آمادگی نیرو‌های خدماتی و امدادی استان برای مقابله با بحران‌های احتمالی خبر داد.

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • احتمال وقوع سیلاب و جاری شدن روان آب در مازندران
  • سامانه جدید بارشی فردا به مازندران می‌رسد
  • امضاء پروژه جدیدی برای افزایش اصالت زعفران بین فائو و ایران
  • دو کتاب تازه انتشارات مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی
  • ایران و فائو در زمینه تولید زعفران پروژه جدید امضا کردند
  • هشدار سطح نارنجی در گیلان/ مردم از توقف و برپایی چادر در کنار رودخانه‌ها خودداری کنند
  • طراوت باران بهاری در مناطق مختلف آذربایجان شرقی
  • ثبت ملی روستای «نوسنگی» در درفک رودبار
  • آیین تجلیل از معلمان بخش کوهستانی کجور
  • شالیکاران امسال با قیمت مناسب برنج را به فروش خواهند رساند