Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، کارگاه یک روزه آشنایی با نظام های رتبه بندی در سطح ملی و بین المللی با حضور دکتر محمدجواد دهقانی رئیس پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، مدیر گروه رتبه بندی ISC و با شرکت اعضای هیئت رئیسه و برخی از اعضای هیئت علمی دانشگاه بیرجند برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام برنامه های حمایتی مختلف این پایگاه از جمله کیفیت بخشی به نشریات نمایه شده در ISC، بازنگری اساسی در شیوه نامه ثبت همایش های علمی و نمایه سازی آنها در سامانه ثبت همایش ها و نیز ارزیابی و رتبه بندی دانشگاه ها و مراکز پژوهشی در سه بخش دانشگاه های ملی، دانشگاه های کشورهای اسلامی و نیز رتبه بندی جهانی ISC را تشریح کرد.

دهقانی گفت: از آنجا که افزایش اثرگذاری یا کیفیت تحقیقات یکی از مسایل مهم برای دانشگاه ها و موسسه های تحقیقاتی در جهان محسوب می شود، در این سلسله کارگاه ها، راهکارهای ارتقای سطح اثرگذاری علمی در ابعاد مختلف فناورانه، نوآورانه، اجتماعی، اقتصادی و دانشگاهی ارائه می شود.

سرپرست ISC اظهار داشت: موارد یاد شده به طور مستقیم بر رتبه دانشگاه در نظام های رتبه بندی و همچنین جایگاه دانشگاه در عرصه های بین المللی اثر می گذارد. در حال حاضر برخی از مهمترین شاخص ها برای سنجش میزان اثرگذاری یا مرجعیت علمی، میزان همکاری های بین المللی دانشگاه ها، بکارگیری نتایج پژوهش در عرصه نوآوری و فنآوری و نیز استفاده بیشتر از تولیدات علمی پژوهشگران به صورت استناد به تولیدات آنها در دنیاست.

در ابتدای مراسم، دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند درباره برنامه های دانشگاه از جمله توجه به زیر ساخت های مهم از قبیل به روز کردن آیین نامه ها و بخش نامه های دانشگاه، ارتقای سطح فنآوری اطلاعات، تامین نیازمندی های پژوهشی دانشگاه، تغییر و تحول در شبکه کتابخانه ای، حمایت از استعدادهای درخشان، برنامه عملیاتی در جهت بین المللی کردن فعالیت های مختلف دانشگاه و اهمیت ورود دانشگاه در رتبه بندی های بین المللی مطالبی را ارائه کرد.

این کارگاه توسط مدیر گروه رتبه بندی دکتر منصوره صراطی به همراه کارشناس ارشد گروه، سینا صفایی در دو بخش مختلف ارائه شد.

در بخش اول ضمن بیان لزوم توجه به ماموریت گرایی دانشگاه ها در تدوین شاخص های رتبه بندی، روش شناسی، معیارها و شاخص های رتبه بندی دانشگاه ها و مؤسسات پژوهشی کشور بر اساس پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ارایه و نقاط ضعف و قوت دانشگاه بیرجند در هر معیار و شاخص به صورت مقایسه ای مشخص شد.

در بخش دوم، برخی مباحث مرتبط با دانشگاه های تراز جهانی و شاخص های مختلف نظام بندی های بین المللی معتبر مانند رتبه بندی تایمز، شانگهای، لایدن و … بیان شد.

همچنین، در این کارگاه ارائه وضعیت دانشگاه های کشور در رتبه بندی های بین المللی و حضور ۲۹ دانشگاه کشور در رتبه بندی تایمز و نیز ۲۶ دانشگاه کشور در مجموع دانشگاه های برتر دنیا در رتبه بندی لایدن مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

در ادامه اعضای حاضر در جلسه ضمن تبادل نظر، سؤالات خود را در خصوص معیارها و شاخص های رتبه بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام مطرح کردند که مدرسین کارگاه به پاسخگویی و ارائه توضیحات لازم پرداختند.

در پایان این کارگاه، جلسه حضوری با اعضای هیئت رییسه دانشگاه بیرجند صورت گرفت و راهکارهای ایجاد ارتباط با مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST) و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام به منظور حمایت همه جانبه از دانشگاه مورد بررسی و برنامه ریزی لازم برای این کار در دستور کار آنها قرار گرفت.

کد خبر 4667833

منبع: مهر

کلیدواژه: پایگاه استنادی جهان اسلام دانشگاه بیرجند رتبه بندی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۲۰۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اورژانس بانوان پایگاهی جدید برای خدمت رسانی مضاعف به بانوان

  حبیب غزنوی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در مراسم افتتاح نخستین پایگاه اورژانس بانوان در زاهدان اظهار کرد: این پایگاه از فروردین ماه امسال فعالیت خود را آغاز کرد و کارکنان عملیاتی آن در همین مدت بیش از ۸۰ ماموریت موفق را به ثبت رسانده اند که امروز شاهد افتتاح رسمی اولین پایگاه اورژانس بانوان هستیم.

وی با اشاره به اینکه این پایگاه نخستین پایگاه اورژانس بانوان در استان سیستان و بلوچستان و پنجمین پایگاه اورژانس بانوان کشور است افزود: این پایگاه همه روزه از ساعت ۷ صبح الی ۱۹ در خدمت بانوان است که با ۴ کارشناس فوریت‌های پزشکی و پرستار فعالیت خود را آغاز کرده است.
به گفته دکتر غزنوی؛ طبیعتاً در استان پهناور سیستان وبلوچستان وجود تنها یک پایگاه اورژانس ویژه بانوان پاسخگو نخواهد بود و در تلاش هستیم تا در آینده‌ای نزدیک بر تعداد این پایگاه در استان بیفزاییم.
حمایت استانداری از ایجاد اورژانس بانوان
دکتر رضا شریفی؛ معاون سیاسی و اجتماعی استاندار نیز در این مراسم گفت: با توجه به ضرورت و نیاز استان در راستای افزایش پایگاه‌های اورژانس بانوان، استانداری سیستان و بلوچستان با تمام توان نسبت به تامین آمبولانس و فضای فیزیکی به منطور ایجاد این پایگاه‌ها اعلام آمادگی کرده و پای کار خواهد بود. 
دکتر عبدالرزاق؛ رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز گفت: روزانه بیش از هزار تماس با این مرکز گرفته می‌شود که به طور میانگین ۳۰ درصد تماس‌ها منجر به اعزام آمبولانس و عملیات امدادی می‌شود.
وی ادامه داد: متاسفانه حدود ۳۰ درصد تماس‌ها با اورژانس ۱۱۵ زاهدان را مزاحمت تلفنی شامل می‌شود که ضمن اتلاف وقت و هزینه، موجب می‌شود تا همکاران ما در خدمت رسانی به بیماران واقعی با مشکلات جدی مواجه شوند.
وی افزود: همه همکاران ما در اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تمام توان خود برای خدمت‌رسانی مطلوب‌تر و جلب رضایت مردم در تمامی نقاط به کار گرفته و خالصانه تلاش می‌کنند که امیدواریم در این مسیر سربلند بوده و مورد عنایت خداوند قرار بگیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • گفتگو با رتبه اول مستندنگاری جشنواره پژواک
  • اختصاص ۱۰ امتیاز رتبه‌بندی به ۵۷۰۹ دانشجو معلم دانشگاه فرهنگیان
  • اورژانس بانوان پایگاهی جدید برای خدمت رسانی مضاعف به بانوان
  • رتبه دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی قابل توجه است
  • کارگاه "راهبرد حقوقی و هماهنگی برای آزادی فلسطین" در استانبول برگزار شد
  • حضور دانشگاه بوعلی سینا در رتبه‌بندی نیچر ایندکس ۲۰۲۴
  • پایگاه سلامت شهدای کهنه دژ ۸.۴۲ هزار سمنانی را تحت پوشش خواهد برد
  • پایگاه سلامت شهدای کهنه دژ سمنان کلنگ زنی شد
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی برگزار می‌شود
  • پرترددترین فرودگاه‌های جهان در سال ۲۰۲۴ کدامند؟