Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@01:52:59 GMT

با بهترین غذاهای بومی اهواز آشنا شویم

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۲۱۵۴۲

با بهترین غذاهای بومی اهواز آشنا شویم

اهواز به عنوان مرکز استان خوزستان، یک فرهنگ غذایی غنی که وابسته به خوزستان بزرگ است را نمایندگی می‌کند.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام فلایتیو، غذاهایی خوشمزه که در عین طعم لذیذ و منحصربه‌فردشان به لحاظ طب سنتی ایرانی کاملاً مناسب با آب و هوای منطقه است. بنابراین در این خطه باید غذای بومی بخورید تا نسبت به آب و هوا و اقلیم گرم این ناحیه مقاومت جسمی پیدا کنید و کمتر بیمار شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرصت را از دست ندهید و برای تجربه غذاهای خوشمزه، وقت آن رسیده است که یک بلیط اتوبوس بخرید و به این شهر سفر کنید.

علاوه بر دستورهای پخت، شیوه سرو و فرهنگ مردم در خوردن غذا هم بخش جداناشدنی از غذاهای خوزستان است. مردم در این استان به شدت خونگرمند و از زندگی در حلقه‌هّای بزرگ اجتماعی و خانوادگی لذت می‌برند. به همین دلیل است که کمتر خوزستانی را در حال تنها غذا خوردن و یا حتی غذا خوردن در کنار خانواده سه یا چهار نفره کوچکش می‌بیند. همین امروز بلیط هواپیما اهواز را خرید کرده و به این شهر زیبا سفر کنید.

مردم استان خوزستان علاقه دارند یا در مهمانی‌ها شرکت کنند و یا خود میزبان جمع بزرگی از مردم باشند. اگر هم برای شام و نهار به خانه هم نروند در دل طبیعت و یا در فضاهای شهری مانند خیابان لشکرآباد اهواز گرد هم می‌آیند و لحظات شاد و مفرحی را دور هم به خوردن فلافل، سمبوسه، چای و قهوه عربی و باقلوا می‌گذرانند. بنابراین از بهترین جاهای دیدنی اهواز می‌تواند غذاهای آن باشد. ما در فلایتیو همواره بهترین نرخ بلیط هواپیما را به شما ارایه می کنیم.

قلیه ماهی

قلیه ماهی را در بسیاری از شهرهای جنوبی ایران می‌توانید تجربه کنید. تفاوت قلیه ماهی اهوازی‌ها با شهرهایی مانند بندر عباس این است که در این شهر این غذا را با رب گوجه طبخ نمی‌کنند.

فلافل

اینکه ریشه فلافل در اصل لبنانی است یا هندی و یا به کشور و فرهنگی دیگر می‌رسد روایت‌ّهای رایجی است که معمولاً زیاد می‌شنویم. به هر حال فلافل با هر اصل و ریشه‌ای در اهواز زیاد طبخ و صرف می‌شود. خیابان لشکرآباد هم به عنوان یکی از مهمترین مراکز فلافل ایران یا به ادعای خودش پایتخت فلافل ایران، بهترین جا برای قدم زدن‌های شبانه و شکم‌گردی در اهواز است.

نافله خوزستان

نافله غذایی شبیه شامی کبابی است که با سرکه و شکر طعمی ملس می‌گیرد. در نهایت هم مانند دونات میان هر نافله را سوراخ و بعد سرخ می‌کنند.

امگشت

امگشت بیشتر در میان اعراب اهواز رواج دارد. به این صورت که ماهی نمک‌سود شده تن را کباب یا سرخ می‌کنند و لای پلویی با ادویه‌های مخصوص می‌گذارند.

بورانی باقالا

این بورانی ترکیبی از باقالا، ماست و سبزیجات است و بیشتر در میان شوشتری‌ها رواج دارد.

حمیص توله یا پنیرک

این غذا بیشتر بین دزفولی‌ّها رواج دارد و شباهت زیادی به بورانی دارد. با این تفاوت که از گیاه پنیرک با حمیص توله، رب انار و نارنج در طبخ آن استفاده می‌کنند.

پاکوره یا پاکورا

این غذا از آرد نخود و تخم مرغ تهیه می‌شود و یک غذای اصالتاً هندی است. اما به دلیل تردد زیاد هندی‌ها به خوزستان در فرهنگ غذای این مردمان جای خودش را باز کرده و طرفداران زیادی دارد.

اینها فقط بخشی از غذاهای خوزستانی بودند که در سفر به اهواز یا دیگر شهرهای این استان می‌توانید نوش جان کنید. شما چه تجربه‌ای از غذاهای خوش‌طعم این استان دارید؟ این تجربه‌ها را با ما و دیگر دوستانتان در میان بگذارید.

انتهای رپرتاژ خبری

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فلایتیو خوزستان بلیط هواپیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۲۱۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای تحقق شعار سال و شکوفایی اقتصاد خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، محمدجواد امانی اظهار امیدواری کرد که در راستای تحقق شعار سال با تعامل بخش خصوصی و نهاد‌های مرتبط، می‌توان در جهت شکوفایی اقتصاد استان گام‌های اساسی برداشت.

وی با اشاره به مشکلات بخش صنعت، کشاورزی، بازرگانی و معادن خوزستان اظهارکرد: باوجود چالش‌های موجود، نباید اجازه داد که صنایع کوچک آسیب‌پذیر شوند بنابراین با اقدامات کارشناسی و بررسی‌های میدانی باید نسبت به رفع موانع و گلوگاه‌ها در مسیر کار فعالان اقتصادی تلاش کرد.

رئیس اتاق بازرگانی اهواز به دغدغه‌های فعالان بخش خصوصی در زمینه رویه‌ها و فرآیند‌های مربوط به سازمان تامین اجتماعی اشاره کرد و ادامه داد: برای اصلاح برخی رویه ها، فعالان اقتصادی از این سازمان در دیوان عدالت اداری شکایت‌هایی را ثبت و آرایی نیز صادر شد که پیروی تامین اجتماعی از این آرا، باید همواره مورد توجه قرار گیرد.

امانی گفت: امیدواریم دستگاه‌های اجرایی در راستای رفع موانع به منظور تحقق شعار سال، حمایت از تولید را در دستور کار قرار دهند تا تولیدکنندگان در شرایط سخت کنونی بتوانند فعالیت کنند.

وی در خصوص شهرک‌های صنعتی اهواز نیز گفت: شهرک صنعتی شماره یک اهواز قدیمی‌ترین شهرک کشور است که سال ۱۳۴۵ در ۳۸ هکتار راه‌اندازی شد و باید توجه داشت که توسعه و توجه به بهبود زیرساخت‌های مربوطه همواره باید مورد توجه قرار گیرد.

رییس اتاق بازرگانی اهواز همچنین از برخی رویه‌های بانکی بخاطر مسدود شدن حساب کاری فعالان بخش خصوصی بخاطر بدهی‌های کوچک انتقاد کرد و گفت: مسئولان و سیاست گذاران حوزه اقتصادی اجازه ندهند فعالان بخش خصوصی به علت بدهی اندک به بانک، تامین اجتماعی یا دارایی دچار مشکل شوند چرا که شعار امسال نیز جهش تولید با مشارکت مردم است و این امر با فعالیت مستمر بخش خصوصی و تولیدکنندگان محقق می‌شود.

وی به مشکلات فراوان بخش صنعت در خوزستان اشاره کرد و گفت: اعتباراتی برای واحد‌های تولیدی در نظر گرفته شده ولی گرفتن استعلام‌های بانکی با وقفه چند ماهه همراه است و این باعث تحمیل برخی هزینه‌ها به تولید کننده می‌شود.

نایب رییس اول اتاق بازرگانی اهواز نیز گفت: مشکلات استان خوزستان در زمینه تولید و فعالیت‌های اقتصادی به صورت کارشناسی باید مورد ارزیابی و بررسی قرار گیرد.

شهلا عموری اظهارکرد: بانک‌های استان باید همکاری اثربخشی با فعالان اقتصادی داشته باشند؛ همچنین صنایع بزرگ مانند شرکت نفت و ملی حفاری نیاز است که از شرایط بخش خصوصی درک روشنی داشته و مطالبات فعالان اقتصادی را در موعد مقرر پرداخت کنند.

وی ادامه داد: شرکت‌های بزرگ در برخی مواقع حاضر به انجام تهاتر نیستند و فرآیند پرداخت مطالبات فعالان اقتصادی در خوزستان اغلب طولانی است.

نایب رئیس اول اتاق بازرگانی اهواز به شرایط محیط زیست در خوزستان اشاره و خاطرنشان کرد: برخی شرکت‌های بزرگ در خوزستان به رغم ایجاد آلایندگی، حاضر نیستند که گردش مالی و پرداخت مالیاتشان در استان خوزستان انجام دهند؛ بنابراین این عوامل باعث شده واحد‌های تولیدی متوسط و کوچک با بحران مواجه شوند.

عموری گفت: واردات خوزستان بر صادرات غلبه دارد و همیشه تراز صادرات منفی است، زیرا بیشتر محصولات از مرز‌های خوزستان وارد می‌شوند.

وی با اشاره به دیگر چالش‌های موجود در فعالیت‌های اقتصادی استان خوزستان ادامه داد: مواد اولیه واحد‌های تولیدی در استان موجود است ولی واحد‌های تولیدی مجبور هستند که مواد اولیه مورد نیاز خود را از استان‌های دیگر تامین کنند.

دیگر خبرها

  • چهار فوتی در دو حادثه رانندگی در محور‌های خوزستان
  • جوانان ما لایق رتبه‌های بالا در سطح مسابقات بین‌المللی هستند
  • کلوپ: ناامیدی بی‌سابقه‌ای را تجربه کردم؛ با آن بازی برابر اورتون نباید هم قهرمان شویم
  • اماندهی حریم کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان
  • هوا در خوزستان گرم‌تر می‌شود
  • برگزاری ششمین نشست تخصصی گردشگری مقاومت در اهواز+فیلم
  • پیش بینی بارش‌های پراکنده و افزایش دما در خوزستان
  • بازسازی جت پرشر دیزل تجسم توان متخصصان بومی نیروگاه رامین اهواز
  • جشنواره بازیهای بومی و غذاهای سنتی در گرمی
  • تلاش برای تحقق شعار سال و شکوفایی اقتصاد خوزستان