Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-05@19:55:19 GMT

ممنوعیت واردات ۱۴۴۸ قلم کالا به کشور

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۲۶۳۴۴

ممنوعیت واردات ۱۴۴۸ قلم کالا به کشور

خبرگزاری میزان- وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در سال گذشته ممنوعیت واردات یک‌هزار و ۳۳۹ قلم انواع کالا به کشور اعمال شده بود که امسال تاکنون برای ۱۴۸ قلم کالای دیگر هم ممنوعیت واردات لحاظ کردیم. تاریخ انتشار: 15:05 - 25 تير 1398 - کد خبر: ۵۳۳۷۸۵

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، رضا رحمانی اظهار کرد: طی چندین سفری که به شهرستان‌های مختلف خراسان داشتم خوشبختانه انسجام و همدلی خوبی میان مردم و همه فعالان اقتصادی وجود دارد که کاملا قابل تقدیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: پیش شرط توفیق همه ما در کشور ایجاد همین زمینه‌های همدلی و همکاری برای آبادانی کشور است.

وزیر صنعت با اشاره به اینکه امسال سال رونق تولید است واین یک راهبرد اساسی در کشور است، گفت: مقام معظم رهبری در مورد این راهبرد توضیحات مبسوطی ارائه فرمودند؛ ایشان در چندین سخنرانی عمومی فلسفه و اهمیت رونق تولید را تشریح نموده و همواره تاکید دارند که در صورت بها دادن به تولید بیکاری جوانان رفع، فقر و مسائل معشیتی مردم حل می‌شود، ارزش پول ملی حفظ و وابستگی به بیگانگان از بین می‌رود و همینطور موارد بسیار مهمی از این دست که با تعابیر مختلف همواره مطرح فرموده اند.

رحمانی بیان کرد: مقام معظم رهبری تحقق رونق تولید را به عنوان تکلیفی بر دوش همه عوامل مسئول، دستگاه‌ها و همه آحاد مردم گذشته اند؛ وزارت صنعت، معدن و تجارت به نوعی در دنباله روی از اهداف رونق تولید در خط مقدم این جبهه قرار گرفته است.

وی ادامه داد: برای دستیابی به اهداف رونق تولید قوای سه گانه و نهاد‌ها با همه ارکان و اجزای خود در صحنه حاضر شده اند که نمونه آن را در حضور نمایندگان این دستگاه‌ها و نهاد‌ها در همین جلسه شاهد هستیم که به نوعی همه پای کار هستند.

وزیر صمت مطرح کرد: به این موضوع باور قلبی دارم که اگر تولید را در کشور جدی بگیریم مشکلات دیگر قابل حل‌تر هستند و البته که فارغ از هرگونه برنامه یا پیشنهاد، باید ابتداعا باور و اعتقاد لازم جهت تحقق اهداف رونق تولید در میان مسئولان تصمیم گیرنده برای حوزه تولید ایجاد شود، امروز هرکسی مسئولیتی در حوزه صنعت بر عهده می‌گیرد باید شبانه روز خود را وقف خدمت کند.

وی با اشاره به بازدید از واحد فولاد در تربیت حیدریه گفت: اقتصاد مقاومتی، خودکفایی، اشتغال زایی، خدمت به مردم، مقابله با تهاجم اقتصادی را در این واحد و در یکجا می‌توانستیم مشاهده کنیم.
رحمانی با اشاره به ساخت داخل به عنوان محور اصلی برنامه‌ها در وزارت صنعت، معدن تجارت گفت: ما امسال ساخت داخل، توسعه بخش معدن و صنایع معدنی، توسعه صادرات، توسعه فناوری را اولویت خود قرار دادیم

برگزاری نمایشگاه فرصت‌های ساخت داخل

رحمانی با اشاره به برگزاری نمایشگاه ساخت داخل در تیرماه گفت: برگزاری نمایشگاه فرصت‌های ساخت داخل در راستای منویات رهبری و با دعوت از همه گروه‌های موثر در رفع نیازمندی‌های صنعتی کشور از ۲۷ تیر ماه برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به شرکت‌های حاضر در این نمایشگاه بیان کرد: شرکت‌هایی که نیازمندی‌های صنعتی و معدنی کشور را بومی سازی می‌کنند و مانع واردات نمونه‌های مشابه خارجی به کشور می‌شوند به جد و با بهره گیری از همه ابزار‌های ممکن مورد حمایت قرار خواهیم داد.

ممنوعیت واردات ۱۴۴۸ قلم کالا به کشور
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در سال گذشته ممنوعیت واردات هزار و ۳۳۹ قلم انواع کالا به کشور از طرف وزارت صنعت، معدن و تجارت و در ثبت سفارش‌ها اعمال شده بود که امسال تا کنون و بنابر گزارش‌های دریافتی مبنی بر تولید نمونه مشابه داخلی، برای ۱۴۸ قلم کالای دیگر هم ممنوعیت واردات لحاظ کردیم.

کارخانه فولاد تربت حیدریه زمینه ساز تولید مشاغل و دانش‌های جدید در منطقه

وی در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: با توجه به احداث واحد صنعتی تولید فولاد در تربت حیدریه با ظرفیت تولید بیش از ۲ میلیون تن، این واحد علاوه بر ایجاد اشتغال مستقیم، در بسیاری از زمینه‌های مرتبط مشاغل و دانش‌های جدیدی را ایجاد خواهد کرد که می‌تواند به توسعه اقتصادی منطقه کمک شایان توجهی نماید.

وزیر صمت افزود: ضروری است تدارکات این واحد از همین شهر‌های اطراف و خود استان انجام گیرد و همچنین اولویت جذب نیرو هم طبق سیاست‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت باید از خود مردم منطقه باشد.

رحمانی حجم سرمایه گذاری انجام گرفته در فولاد تربت حیدریه را بالغ بر ۲ هزارو ۷۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: در صورت تکمیل زنجیره تولید فولاد در این منطقه، در آینده شاهد سرمایه گذاری‌های بیشتری هم خواهیم بود که امکان اشتغال بیش ار ۱۰ هزار نفر را به طور مستقیم و غیر مستقیم فرآهم خواهد آورد.

تولیدکنندگان فرماندهان جنگ اقتصادی هستند
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: حدود ۱۴ ماه است که جنگ اقتصادی ناجوانمردانه‌ای به کشور ما تحمیل شده که معاش و امنیت مردم را نشانه رفته است؛ در این شرایط همه تولیدکنندگان ما فرماندهان این جنگ اقتصادی به شمار می‌آیند که با تمام وجود درحال ایستادگی و مقاومتند باید به همه آن‌ها دست مریزاد گفت و از آن‌ها تقدیر کرد.

تفویض بخشی از اختیارات به تشکل‌های بخش خصوصی

وی اعلام کرد: بخشی از اختیارات وزارت صنعت، معدن و تجارت که منع قانونی نداشته و قابلیت تفویض دارد، احصاء شده و به زودی به تشکل‌های بخش خصوصی از جمله خانه صنعت، معدن و تجارت، انجمن‌های تخصصی و اتاق بازرگانی و صنایع و معادن واگذار خواهد شد.

توسعه صادرات بر اساس رعایت مازاد تولید
رحمانی خاطرنشان کرد: صادرات هر کالایی به خصوص کالا‌های ضروری کشور مشروط بر رعایت مازاد تولید و در صورت تامین نیاز داخلی، آزاد است.

وی اضافه کرد: هم اکنون در بخش فولاد، ۲.۵ برابر نیاز داخلی تولید انجام می‌شود و لازم است همه ظرفیت‌های صادراتی در این بخش فعال شود و همچنین در صنایعی مثل سیمان، پتروشیمی، کاشی و سرامیک، لوازم خانگی و ...؛ هم این شرایط حاکم است.

لزوم راه اندازی شهرک‌های صنعتی تخصصی
وزیر صمت اظهار داشت: برای هم افزایی تولیدات و بهینه سازی بازار محصولات تولیدی، باید به سمت احداث شهرک‌های صنعتی تخصصی در سطح کشور حرکت کنیم و با توجه به تغییرات موجود در صنایع مختلف در سال‌های آتی، این موضوع دارای اهمیت بیشتری در آینده خواهد بود.

وی افزود: در مناطق کم برخوردار و محروم در واگذاری زمین‌ها و زیر ساخت‌های لازم شهرک‌های صنعتی، بیشترین مساعدت در حق سرمایه گذاران در دستور کار می‌باشد.

احیای بازار سوغات مشهد
رحمانی با اشاره به نفوذ کالا‌های غیر ایرانی به بازار‌های سوغات شهر زیاتی مشهد، گفت: مشخصا تیمی را برای ساماندهی این موضوع تعیین کردیم که قدم‌های خوبی هم برداشته شده و حتما برای حصول نتیجه پیگیری‌های جدی خواهیم کرد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ممنوعیت کالا تولید رونق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۲۶۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل ۱۸۱۰ مجوز کاغذی به شناسه یکتا در میاندوآب

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، رضا بهروزی با اشاره به‌ضرورت ثبت شناسه یکتا توسط اصناف، اظهار کرد: دارندگان مجوزهای قدیمی و کاغذی فقط تا ۲۵ اردیبهشت‌ماه امسال فرصت دارند نسبت به دریافت شناسه یکتا اقدام کرده و مجوزهای خود را الکترونیکی کنند.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت میاندوآب افزود: بر اساس حکم تبصره ۷ ماده ۱ قانون تسهیل صدور مجوزها، همه مجوزهای قدیمی و کاغذی باید تا ۲۵ اردیبهشت‌ماه، تبدیل به مجوز الکترونیکی یا شناسه یکتا شوند.

وی گفت: فعالان اقتصادی که نام آنها در بانک اطلاعات کسب‌وکار کشور ثبت نباشد، از تاریخ ۲۶ اردیبهشت‌ماه، فاقد مجوز تلقی خواهد شد و طبق قانون با آنها برخورد می‌شود.

بهروزی با اشاره به هوشمند شدن خدمات دولت در آینده نزدیک، تصریح کرد: صاحبان کسب‌وکارهایی که مجوز الکترونیکی نداشته باشند و نامشان در بانک اطلاعات کسب‌وکار کشور به نشانی اینترنتی qr.mojavez.ir نباشد، برای دریافت خدمت در ادارات دولتی و بانک‌ها دچار مشکل خواهند شد .

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت میاندوآب با بیان اینکه ۱۰ هزار و ۷۳۲ فقره مجوز قدیمی کسب‌وکار در شهرستان وجود دارد که باید به شناسه یکتا تبدیل شود، افزود: تا ۱۳ اردیبهشت‌ماه امسال تعداد یک هزار و ۸۱۰ فقره پروانه کسب کاغذی به شناسه یکتا تبدیل شده که برابر ۱۶ درصد کل دارندگان پروانه کسب در شهرستان است.

وی با اشاره به اینکه فرایند تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی بسیار آسان، رایگان و غیرحضوری نیز امکان‌پذیر است، اظهار کرد: متقاضیان می‌توانند با گوشی همراه خود و ورود فقط ۳ کد شامل شماره‌سریال کارت ملی، شناسه صنفی و کد پستی محل کسب در درگاه ملی مجوزها به نشانی mojavez.ir ، مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) دریافت کنند.

بهروزی تصریح کرد: در این زمینه جلسه پیگیری شناسه یکتا با حضور معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری، رئیس اتاق اصناف و تمامی رؤسای و مدیران اجرایی اتحادیه‌های صنفی در محل اداره صنعت، معدن و تجارت میاندوآب برگزار شد.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت میاندوآب افزود: اتاق اصناف، اتحادیه‌های صنفی جهت ثبت و تبدیل مجوزها همه‌روزه پای‌کار بوده و دارندگان پروانه کسب‌های قدیمی می‌توانند در صورت نیاز با تماس تلفنی یا مراجعه حضوری راهنمایی‌های لازم را اخذ و با جدیت تمام دراسرع‌وقت نسبت به ثبت شناسه یکتا اقدام کنند.

دیگر خبرها

  • وزیر صنعت: برای تولید اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته
  • برای تولید اتوبوس و کشنده نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • تبدیل ۱۸۱۰ مجوز کاغذی به شناسه یکتا در میاندوآب
  • مصوبه شورای عالی انرژی درباره ممنوعیت تبلیغ کولرهای پرمصرف
  • کشف ۸۰۰ مگاوات ماینر غیرمجاز/ ممنوعیت تبلیغ کولرهای گازی در کشور
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالا‌های وارداتی می‌شود؟
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • واکاوی ممنوعیت پخش مجموعه «حشاشین»