Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا؛ دادگاه ایالتی حزب سوسیال دمکرات در برلین براساس درخواست رهبران این حزب، تصمیم به اخراج رازاسین ۷۴ ساله گرفته است. اعضای دادگاه دو هفته در این باره به گفت‌وگو پرداختند و سرانجام در حکمی رسمی، تصمیم خود برای اخراج زاراسین از حزب اعلام کردند.

البته این حکم هنوز قطعی نیست، چرا که وکیل زاراسین اعلام کرده که موکل او درخواست تجدیدنظر داده است و اگر لازم باشد به دادگاه قانون اساسی فدرال آلمان مراجعه خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روند می‌تواند سال‌ها ادامه یابد و تا آن زمان زاراسین عضو حزب سوسیال دمکرات خواهد ماند. او پیش‌تر نیز عضو هیات مدیره دویچه بانک بود که در سال ۲۰۱۴،  به خاطر توهین به دریافت‌کنندگان کمک‌های اجتماعی از مقام خود استغفا داد.

بنا به اعلام رایزنی فرهنگی ایران در آلمان؛ رهبران حزب سوسیال دمکرات پیش‌تر دو بار تلاش کردند تا تیلو زاراسین را از حزب اخراج کنند و در این زمینه موفق نبودند. لارس کلینگ‌بال، دبیرکل حزب سوسیال دموکرات در این باره گفت:« من به صراحت می‌گویم که از این تصمیم خوشحالم. نظر ما در این باره کاملا روشن است. اظهارات نژادپرستانه زاراسین در سال‌های اخیر، اصول حزب را نقض کرده و به حزب ما ضربه زده است.اندیشه‌های نژادپرستانه در حزب ما جایی ندارد.»

این‌ها در حالی است که حزب راستگرای آلترناتیو برای آلمان از زاراسین دعوت کرده است تا به این حزب بپیوندد. در سال‌های اخیر، نظریه‌های نژادپرستانه و ضد اسلامی زاراسین زیادی ایجاد کرده است. او در سال ۲۰۰۹، مهاجران مسلمان را به عنوان تولیدکنندگان دختران محجبه توصیف کرد. زاراسین در کتابش به نام «تصاحب خصمانه – چگونه اسلام مانع پیشرفت می‌شود و جامعه را تهدید می‌کند» نوشت که در آینده، اکثریت جمعیت آلمان را مسلمانان تشکیل می‌دهند و آلمانی‌ها در اقلیت خواهند بود. از نگاه او، مسلمانان دمکراسی و رفاه جامعه آلمان را به خطر می‌اندازد.زاراسین اعتقاد دارد که ادغام در جامعه آلمان به سختی امکان‌پذیر است. دادگاه حزب اعلام کرد:«زاراسین به طور جدی اصول حزب را نقض کرده و به اعتبار حزب آسیب زده است. به همین دلیل باید از حزب اخراج شود.»

آنطور که آژانس مطبوعاتی آلمان از قول مسئولان دادگاه نقل کرده است؛ زاراسین مسلمانان را افرادی با بی‌ارزش و خطرناک توصیف می‌کند. دادگاه اعلام کرد:« این رفتار زاراسین کاملا نژادپرستانه است. سخنان او علیه اسلام و مسلمانان بارها در مطبوعات منتشر شده است. او از اعتبار حزب سوسیال دمکرات سوء استفاده کرده و این عمل نباید نادیده گرفته شود.» زاراسین بارها اتهام نژادپرستی را رد کرده است. او اعلام کرده که در سخنرانی‌ها و کتاب‌هایش تنها شرایط حال‌حاضر آلمان و اروپا را توصیف می‌کند. او درباره رأی جدید دادگاه حزب گفت:«این باعث تأسف است که آزادی بیان و دمکراسی در تصمیمات حزب نادیده گرفته شده است.» ۴۵ سال از زمان حضور او در حزب سوسیال دمکرات می‌گذارد.

زاراسین معتقد است که امکان ندارد کسی به خاطر اظهارات او مورد آزار و اذیت قرار گیرد.آندراس کوهلر، وکیل زاراسین، درباره رأی دادگاه حزب گفت:«ما به دادگاه ایالتی حزب سوسیال دمکرات در برلین درخواست تجدیدنظر داده‌ایم. اگر نتیجه دلخواه به دست نیاید، به دادگاه فدرال حزب شکایت خواهیم کرد و پس از آن، درخواست تجدید نظر را به دادگاه قانون اساسی فدرال آلمان ارائه می‌دهیم. این روند سال‌ها طول می‌کشد و در این مدت زاراسین عضو حزب باقی می‌ماند.» آندراس اشتوخ از اعضای حزب سوسیال دمکرات درباره اخراج زاراسین گفت:«موانع زیادی برای اخراج زاراسین از حزب وجود دارد، اما او سال‌هاست که به وضوح از حزب جدا شده است.»

اریک اشتون یکی دیگر از اعضای حزب نیز گفت:«نگرش اعضای حزب کاملا روشن است و ما خود را از نژادپرستان جدا می‌کنیم.»

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۲۷۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستمزدم برای فسیل کم بود

به گزارش همشهری آنلاین، هفته گذشته بیانیه صنفی انجمن فیلمنامه‌نویسان خانه سینما منتشر شد که در آن علیرغم اذعان به کم بودن دستمزدهای پیشنهادی نویسندگان برای سال پیش‌رو، قیمت‌های پایه برای نگارش فیلمنامه سینمایی و تلویزیونی اعلام شد.

در این بیانیه دستمزد نوشتن یک فیلمنامه کامل سینمایی ۵۰۰ میلیون تومان و بالاترین رقم بود. دستمزد نگارش هر قسمت سریال تلویزیونی ۸۰ میلیون تومان و جالب آن‌که این رقم برای هر قسمت سریال نمایش خانگی، ۱۲۰ و ۱۵۰ میلیون تومان اعلام شده بود. به بهانه این بیانیه و ارقام اعلام شده با حمزه صالحی، نویسنده و فیلمنامه‌نویس فسیل و بسیاری از فیلم‌های کمدی چند سال اخیر به گفت‌وگو نشستیم.

صالحی در واکنش به قیمت‌ها و درصد تحقق‌ آن برای نویسندگان گفت: با توجه به اینکه رقم دستمزد برای کارگردان‌ها و بازیگرها افزایش پیدا کرده طبیعتا قیمت نوشتن فیلمنامه هم باید افزایش پیدا کند. اگر دو سال پیش قیمت نوشتن یک فیلمنامه ۷۰ میلیون تومان بود برای شرایط فعلی طبیعتا باید بیشتر باشد اما من فکر نمی‌کنم اعداد اعلامی جدید هم محقق شود. در فیلمنامه‌نویسی مجوزی نداریم و هر کس اراده کند می‌تواند فیلمنامه بنویسد

صالحی ادامه داد: واضح است که ما سازوکار درستی نداریم. در دنیا مبلغ دستمزد برای فیلمنامه‌نویس، یک درصدی از قیمت پروژه است؛ مثلا در ترکیه بین ۷ تا ۱۱ درصد پروژه را به فیلمنامه اختصاص می‌دهند اما اینجا این‌گونه نیست.

جزئیاتی تازه درباره سال گربه و بهرام افشاری | کمدی متفاوت در سینمای ایران ارگان‌ها و دفاتر خصوصی این ارقام را جدی نمی‌گیرند

نویسنده فیلم بخارست با بیان آن‌که با اعلام ارقام از سوی انجمن مخالف نیست، توضیح داد: من مخالف این نیستم که عدد اعلام شود اما مکانیسم اجرایی برای محقق کردن آن نداریم. باید تکلیفی به ارگان‌ها اعلام شود و دفاتر خصوصی سازوکاری داشته باشند تا ملزم شوند این عدد را رعایت کنند. تا وقتی که هیچ تکلیفی به عهده ارگان‌ها یا تهیه‌کننده نباشد با شما چانه می‌زنند و آن عدد را دریافت نمی‌کنید. در پلفترم ژانر اجتماعی اقبال بیشتری دارد اما عددی که برای دستمزد نوشتن هر اپیزود در پلتفرم‌ها هم اعلام شده احتمال خیلی ضعیفی دارد که محقق شود مگر برای پروژه های خاص و تاریخی

این نویسنده در پاسخ به اینکه چرا این اتفاق بیشتر برای نویسنده‌ها در سینما رخ می‌دهد، افزود: کارگردان باید مجوز بگیرد تا نامش به عنوان کارگردان یک اثر ثبت شود ولی در فیلمنامه‌نویسی مجوزی نداریم و هر کس اراده کند می‌تواند فیلمنامه بنویسد.

حمزه صالحی نویسنده فیلم «فسیل»

او ادامه داد: از این رو در بازار قیمت‌شکنی اتفاق می‌افتد و اگر میزان دریافتی شما عدد بالایی باشد با شما کار نمی‌کنند چراکه قیمت‌های خیلی پایین‌تری وجود دارد. قیمت را نصف می‌کنند و با یک فیلمنامه‌نویس دیگر کار می‌کنند.

نویسنده فیلم انفرادی با اشاره به نقش انجمن فیلمنامه‌نویسان گفت: در کانون فیلمنامه تعامل وجود دارد و مشکل از سوی آنها نیست. کانون باید برای ارشاد مکانیسمی تعریف کند تا این را یک تکلیف برای ارگان‌ها و دفاتر بداند. حتی نه برای سقف قیمت اما حداقل برای کف دستمزد یک عددی تعیین شود.

در این بیانیه حتی قیمت‌ها به تفکیک ژانر نوشته نشده‌اند!

صالحی بیانیه منتشرشده را فاقد دسته‌بندی دانست و ادامه داد: در این بیانیه حتی آثار از نظر ژانری دسته‌بندی نشده‌اند و کسوت و سابقه نویسنده دسته بندی نشده است. مشکل اجرایی همین است که یک عدد برای تمام شرایط اعلام می‌شود؛ در صورتی که شرایط فیلمنامه اجتماعی و کمدی زمین تا آسمان فرق می‌کند. در این بیانیه حتی آثار از نظر ژانری و کسوت و سابقه نویسنده، دسته بندی نشده اند. در صورتی که شرایط فیلمنامه اجتماعی و کمدی زمین تا آسمان فرق می‌کند

وی افزود: من هم اگر فیلمنامه اجتماعی بنویسم با قیمت کمتری این کار را می‌کنم چراکه سینمای اجتماعی، سینمای حمایتی است. همه می‌دانیم که بودجه تهیه‌کننده برای چنین آثاری، مانند فیلم کمدی نیست، حتی بازیگری که برای فیلم کمدی ۳ میلیارد پیشنهاد می‌دهد برای فیلم اجتماعی با ۶۰۰ یا ۷۰۰ میلیون تومان هم کار می‌کند.

او با اشاره به وضعیت متفاوت در پلتفرم‌ها، دسته‌بندی دستمزدها را مهم دانست و افزود: در پلفترم، ژانر اجتماعی اقبال بیشتری دارد آنجا می‌توان این نسبت را برعکس کرد یا به هم نزدیک کرد اما عددی که برای دستمزد نوشتن هر اپیزود در پلتفرم‌ها هم اعلام شده احتمال خیلی ضعیفی دارد که محقق شود مگر برای پروژه‌های خاص و تاریخی.

فیلمنامه‌ اجتماعی با ۵۰ تا ۷۰ میلیون خرید و فروش می‌شود

نویسنده تگزاس۲ با بیان اینکه ارقام اعلام شده حتی به فیلم‌های کمدی هم تعلق نمی‌گیرد، گفت: در ژانر کمدی شاید من جزو کسانی باشم که دستمزد مناسب‌تری دریافت می‌کنم اما این قیمتی که اعلام شده حتی به من هم تعلق نمی‌گیرد. دستمزد نوشتن فیلمنامه اجتماعی خیلی از این کمتر است و در جریانم که با ۵۰ یا ۷۰ میلیون فیلمنامه اجتماعی خرید و فروش می‌شود.

صالحی در نهایت با اشاره به پرفروش‌ترین فیلم سینمای ایران پس از انقلاب یعنی فسیل که نوشتن فیلمنامه آن برعهده خودش بوده، گفت: در پروژه فیلم فسیل با فروش میلیاردی که داشت هم قیمت نگارش سال گذشته، به من تعلق نگرفت. من خیلی وقت است با آقای عامریان کار می‌کنم و رویه ایشان به این ترتیب است که وقتی فیلمی می‌فروشد، خودشان یک هدیه در نظر می‌گیرند.

کد خبر 849248 منبع: ایرنا برچسب‌ها خبر مهم بازیگران سینما و تلویزیون ایران سینمای ایران چهره‌های مشهور

دیگر خبرها

  • باید و نبایدهای کتاب دینی برای بچه‌های امروز
  • محمدعلی علومی، نویسنده و طنزپرداز درگذشت
  • محمدعلی علومی درگذشت + سوابق
  • محمدعلی علومی، نویسنده و پژوهشگر درگذشت
  • جای خانواده‌های این جانبازان در بهشت است
  • دستمزدم برای فسیل کم بود
  • حمله به یک سیاستمدار حزب سوسیال دموکرات آلمان
  • افزایش چشمگیر شمار اخراج‌های پناهندگان از آلمان
  • افزایش چشمگیر شمار اخراج های پناهندگان از آلمان
  • (ویدیو) اسکورت عجیب ترامپ برای رفتن به دادگاه؛ لشکرکشی وسط اتوبان!