Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار قم با تأکید بر اینکه باید پژوهش‌های استان به سمت کاربردی شدن برود، گفت باید ارتباط بین پژوهش و صنعت که یک خلأ آموزشی به حساب می‌آید به حداقل برسد و شاهد پشتیبانی علمی از سیاست‌گذاری‌ها باشیم. ۲۵ تير ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۴ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، بهرام سرمست عصر امروز در جلسه کارگروه آموزش، پژوهش و فناوری که در سالن جلسات امام جواد(ع) استانداری برگزار شد، از موافقت خود با تشکیل دبیرخانه گروه کاری این کارگروه خبر داد و اظهار داشت: یکی از دفاتر استانداری محور پیگیری‌ها و هماهنگی‌های گروه کاری آموزش، پژوهش و فناوری قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار قم با بیان اینکه دبیر این گروه کاری باید سازمان متولی و رئیس آن مدیرکل باشد، افزود: این کارگروه یک سری اعضای ثابت و متغیر داشته و برای تشکیل گروه کاری جدید می‌توان آموزش‌های دینی و حوزوی را به‌عنوان گروه کاری جدید انتخاب کرد.

وی با بیان اینکه این گروه کاری از 4 گروه با دبیر و رئیس مشخص تشکیل‌شده است، ادامه داد:  سازمان‌های مردم‌نهاد با دو نفر صاحب‌نظر در این کارگروه می‌توانند حضور داشته باشند.

سرمست با بیان وظایف هریک از این گروه‌های کاری گفت: گروه کاری آموزش بیشتر به آموزش رسمی و آموزش مهارتی  بیشتر به آموزش غیررسمی می‌پردازد، جامعه هدف آموزش‌های مهارتی مانع الجمع نبوده و شامل آموزشگاه‌ها و دانشگاه‌ها نیز می‌شود.

استاندار قم مطرح کرد: تشکیل سامانه مدیریت اطلاعات تحقیقاتی در کارگروه پژوهش می‌تواند یکی از محورهای کاری این کارگروه ذکر شود، همچنین به بانک جامع اطلاعات گروه پژوهش و فناوری نیاز داریم که باید در این گروه کاری بحث شود.

یزد| طلاب نباید برای ورود به عرصه پژوهش و تبلیغ واهمه‌ای داشته باشندتشکیل "معاونت پژوهشی" در آموزش‌وپرورش/ تزریق افراد خوش‌فکر و انقلابی پژوهش‌های کاربردی، هدفمند و مبتنی بر نقشه جامع علمی کشور انجام می‌شود

وی خاطرنشان کرد: در گروه کاری فناوری و نوآوری هم ایده‌ها باید یک رکورد داشته باشند تا هم ایده پردازان، فناوران و نوآوران و هم هرکسی که دارای رکورد و برندی هست در این کارگروه قرار گیرد.

سرمست در مورد وظایف گروه کاری آموزش نیز گفت: در گروه کاری آموزش یک بخشش ارتباط استانداری با آموزشگاه‌هاست که در این گروه قرار می‌گیرد.

استاندار قم دولت الکترونیک را یک بخش مهم در گروه کاری فناوری و نوآوری عنوان کرد و ادامه داد: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه یک‌نهاد دولتی است که می‌توان از این پژوهشگاه  در گروه کاری پژوهش عضو داشت و در یک کارگروه تخصصی قرارداد.

وی در پایان با تأکید بر اینکه باید پژوهش‌های استان به سمت کاربردی شدن برود، تأکید کرد: باید ارتباط بین پژوهش و صنعت که یک خلأ آموزشی به حساب می‌آید به حداقل برسد و شاهد پشتیبانی علمی از سیاست‌گذاری‌ها باشیم.

انتهای پیام/ش

R7854/P/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۲۹۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، رسول سواری ظهر چهارشنبه در اختتامیه رویداد استارتاپی روش‌های مدیریت مصرف آب در صنایع نساجی در دانشگاه صنعتی اصفهان اظهار کرد: شرکت شهرک‌های صنعتی آماده دریافت ایده‌های خلاقانه در حوزه‌های مختلف است و آنهایی که قابلیت پرورش و ارتقا دارد را حمایت می‌کند و در اختیار صنعت قرار می‌دهد.

وی با بیان اینکه دانشجویان در بسیاری از موارد با ایده‌های خلاقانه خود، مسائل صنایع را حل کرده‌اند، تصریح کرد: در بخش ارتقای تکنولوژی صنایع از حضور دانشگاهیان استقبال می‌کنیم و هم‌اکنون نیز در بخش مدیریت بهینه و همچنین تکنولوژی و صادرات پذیرای دانشگاه و افراد فعال در حوزه نوآوری و فناوری هستیم چراکه ارتقای فناوری یکی از اولویت‌های صنایع به‌شمار می‌رود و باید در جهت رشد و توسعه بازار صنایع قدم برداریم.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی اصفهان با تاکید بر اهمیت بهینه‌سازی و مدیریت مصرف منابع گفت: امکانات زیرساختی شهرک‌های صنعتی ایجاد شده نیاز به توسعه دارد و به همین علت در بخش تأمین زیرساخت‌ها به ویژه در حوزه آب و برق مشکل داریم. یکی از راهکارهای حل این مشکل، افزایش تأمین منابع و راهکار مهم دیگر، بهینه‌سازی و مدیریت مصرف است.

وی کمک‌های بخش دانش‌بنیان به صنعت را ضروری دانست و ادامه داد: اگر ارتباط بین دانشگاه و صنعت تقویت شود، قطعاً در حوزه صنعت نیز مثل قدرت موشکی، حرف برای گفتن خواهیم داشت و در حوزه اقتصاد هم با همین رویکرد می‌توان مسائل و مشکلات را حل کرد.

سواری معتقد است که نفوذ علم در همه زمینه‌ها کارآمدی و اثربخشی دارد و هرچه به سمت جلو پیش می‌رویم، نیازها بیشتر می‌شود، امید است به واسطه حضور اعضای هیئت علمی و دانشجویان در دانشگاه، مشکلات صنعت حل بشوند.

وی ادامه داد: در دوران پیش از انقلاب اسلامی، حتی یک شهرک صنعتی منسجم در استان اصفهان وجود نداشت و اگر کسی قصد ایجاد واحد صنعتی را داشت و به دولت و حاکمیت وصل نبود، باید مشکلات و سختی‌های فراوان را تحمل می‌کرد اما امروز به لطف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فقط در استان اصفهان بیش از ۱۰۰ شهرک و ناحیه صنعتی استقرار دارد که بیش از ۲۰ هزار واحد صنعتی را تحت پوشش خود قرار دادند.

کد خبر 6087794

دیگر خبرها

  • پیامدهای تعطیل شدن روز پنجشنبه
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • پرداخت ‌خدمات مالی به متقاضیان صندوق پژوهش و فناوری زنجان
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • جامعه باید نحوه ارتباط با گروه‌های ویژه را آموزش ببیند
  • سومین درخواست وزارت ارتباطات برای رفع فیلترگوگل‌پلی/ رونمایی ماهواره‌های جدید تا یکی دو ماه دیگر
  • نخستین نشست کارگروه راهبری به‌کارگیری هوش مصنوعی در صنعت نفت
  • نشست کارگروه راهبری به‌کارگیری هوش مصنوعی در صنعت نفت برگزار شد
  • نخستین نشست کارگروه راهبری به‌کارگیری هوش مصنوعی در صنعت نفت برگزار شد
  • زارع‌پور: برای سومین بار درخواست کردیم گوگل‌پلی رفع فیلتر شود