Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: در طرح بسیج ملی کنترل فشار خون در نیشابور و فیروزه ۲۸ هزار و ۶۳۳ نفر مبتلا به فشار خون بالا شناسایی شده که بیش از ۲ سوم این تعداد را زنان تشکیل می دهند.

 محسن عظیمی نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا در نیشابور با اعلام این خبر افزود: در این طرح ۱۴۶ هزار و ۱۱۶ نفر در نیشابور و ۲۳ هزار و ۵۴۶ نفر در فیروزه مورد غربالگری فشار خون قرار گرفتند که از این تعداد ۲هزار و ۵۸۸ نفر مشکوک به بیماری فشار خون شناسایی و جهت معاینه دقیق به پزشک ارجاع شدند و هفت نفر مبتلا به فشار خون با سن کمتر از۳۰ سال شناسایی نیز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به طرح بسیج ملی کنترل فشار خون تحت عنوان کمپین فشار خون ادامه داد: طی ۲ مرحله از اول تا پانزدهم اردیبهشت ماه امسال و هفدهم خرداد تا پانزدهم تیرماه در 53 مرکز جامع خدمات سلامت، ۱۹۵ خانه بهداشت، 34  پایگاه سلامت و 67 ایستگاه و با مشارکت تعدادی از سمن های فعال در حوزه سلامت به مرحله اجرا درآمد.

وی با اشاره به اینکه در این طرح هفت نفر مبتلا به فشار خون کمتر از ۳۰ سال شناسایی شد تصریح کرد: جمعیت هدف در این طرح افراد بالای ۳۰ سال بود و حدود ۵۰ درصد از جمعیت نیشابور و فیروزه دارای میانگین سنی بیش از ۳۰ سال هستند.

وی یادآور شد: مهمترین عوامل مرگ و میر در ایران شامل بیماری های قلبی عروقی، سرطان ها و حوادث و سوانح است.

وی خاطرنشان کرد: 46 درصد علل مرگ و‌ میر در جامعه مربوط به بیماری های قلبی و عروقی است که تشخیص اولیه و زود هنگام بیش فشاری خون در کنترل آنها نقش بسزایی دارد. 

دکتر عظیمی نژاد افزود: 50 درصد از جمعیت بیش از پنجاه سال در کشور مبتلا به بیش فشاری خون هستند که نیمی از آنها از این امر آگاهی ندارند و هفتاد درصد از افراد مطلع نیز فشار خون خود را کنترل نمی کنند. 

وی یادآورشد: افزایش فشار خون ارگان های حیاتی بدن همچون کلیه ها، قلب و مغز را تحت تاثیر قرار می‌دهد و ‌منجر به از کار افتادن کلیه ها، آسیب به عروق کرونر قلب و پارگی عروق مغزی می شود لذا پیشگیری از آن در کاهش هزینه های درمان بسیار موثر است. 

گفتنی است بسیج ملی کنترل فشار خون در سراسر کشور از ۲۷ اردیبهشت ماه تا ۱۵ تیر ماه امسال برای افراد بالای ۳۰ سال در دو مرحله اطلاع رسانی و اجرایی شد که از اهداف این طرح ملی توانمندسازی مردم در خود مراقبتی و حساس کردن جامعه به کنترل و مراقبت فشارخون بود.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال درآمد زنان فشار خون قلب مردان قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۳۱۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرورش حلزون با احتیاط؛ استاندارد این صنعت هنوز تدوین نشده

مشاور وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه باید تمام دستورالعمل‌هایی که در ایران به‌کار گرفته می‌شود، معادل آن در اتحادیه اروپا نیز تدوین شود، گفت: اما متاسفانه دستورالعمل و استاندارد پرورش حلزون هنوز در اتحادیه اروپا تدوین نشده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نیشابور، مریم طهماسبی در حاشیه بازدید از طرح پرورش حلزون آچاتینا در دانشکده کشاورزی شهرستان نیشابور گفت: طبق ضوابط سازمان دامپزشکی باید تمام دستورالعمل‌هایی که در ایران به‌کار گرفته می‌شود، معادل آن در اتحادیه اروپا نیز تدوین شود، اما متاسفانه دستورالعمل و استاندارد پرورش حلزون هنوز در این اتحادیه تدوین نشده است.

وی افزود: کسانی‌که وارد اینگونه مشاغل می‌شوند لازم است این نکته را در نظر بگیرند که اگر زمانی این شغل را ترک کردند، این موجودات را به حال خود در طبیعت رها نکنند.

احمد همت آبادی، رئیس انجمن ملی بیولوژیک کشور نیز گفت: در کشور حدود 50 واحد انسکتاریوم مشغول فعالیت و تولید حشرات مفید هستند و این مجموعه نیز در قالب شرکت فن‌آور از سال 97 مشغول به کار روی این نوع حلزون است.

وی ادامه داد: در صورت اخذ مجوزهای لازم و به ثبت رساندن کلاژن این صنعت، حداقل 200 نفر از زنان روستایی این شهرستان در بستر مشاغل خرد مشغول به کار می شوند و چرخه اقتصادی سالمی نیز ایجاد خواهد شد.

فعالیت 13 صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی و 120 تسهیلگر 

معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور نیز گفت: با وجود اینکه شهرستان نیشابور یک شهر صنعتی است اما مزیت اول آن کشاورزی است و بیشتر صنایع آن هم وابسته به محصولات کشاورزی است.

علی مبارکی افزود: در این شهرستان حدود 40 هزار زن روستایی فعالیت می‌کنند و دارای 13 صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی و 120 تسهیلگر خانم هستیم.

وی یادآور شد: در بیشتر محصولات مزیت دار مانند سبزی و صیفی با برنامه ریزی‌های مدیریت هماهنگی ترویج استان و اداره آموزش و ترویج شهرستان و با کمک تسهیلگران، دوره های آموزشی برای توانمندسازی زنان روستایی برگزار می‌کنیم.

این مقام مسئول کمبود اعتبارات و تسهیلات مشاغل خانگی برای ایجاد شغل در بین این قشر زحمت کش را از کاستی‌های این حوزه برشمرد.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • افرادی که فشار خون بالا دارند ماست را با این ماده غذایی ترکیب کنند
  • پرورش حلزون با احتیاط؛ استاندارد این صنعت هنوز تدوین نشده
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • شناسایی ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور
  • تیم‌های ریکرو مردان و زنان از صعود بازماندند
  • حذف ریکرو مردان و زنان ایران از کاپ جهانی شانگهای
  • کاپ جهانی شانگهای| حذف ریکرو مردان و زنان تیم ملی
  • شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • بازگشت تیم ملی قایقرانی مردان و زنان ایران به میهن