Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده»،  حجت الاسلام احمد سالک با اشاره به تصمیم ایران برای اجرای مرحله دوم کاهش تعهدات برجام گفت: اروپا و آمریکا بدعهد، مکار و حیله گر هستند و منافع خود را بر ملت ایران تحمیل می‌کنند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس با تأکید بر لزوم اجرای قانون نظارت بر اجرای برجام گفت: دولت باید از ابتدا این قانون را اجرایی می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زمانی که جمهوری اسلامی مهلت ۶۰ روزه به اروپا داد و اروپا به تعهدات خود عمل نکرد، باید در مرحله دوم بلافاصله از برجام خارج شده و غنی سازی را افزایش می‌داد اما جمهوری اسلامی به دلیل پایبندی به معاهدات بین المللی باز هم به اروپا فرصت داد.

نایب رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس اینستکس را استراتژی غرب برای بازی با ایران خواند و گفت: اروپا تلاش داشت با ارائه تئوری نفت در برابر غذا و دارو ملت ایران را تحقیر کند. جمهوری اسلامی نباید تسلیم اینستکس شود. اینستکس گام جدیدی برای وقت کشی است.

سالک از دولت خواست تسلیم اینستکس نشود و گفت: باید اقدامات شجاعانه، جدی و قاطعانه در مقابل تحریم‌های آمریکا و نقض برجام انجام داد.

عضو فراکسیون روحانیون مجلس از مقامات دولتی خواست ملت ایران را از عدم تصویبFATF و خروج از برجام نترسانند، زیرا در حال حاضر فشار حداکثری با تحریم‌ها به ملت ایران وارد شده است.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: برجام نتوانست سایه تحریم‌ها را از سر ملت ایران بردارد به همین دلیل جمهوری اسلامی باید دیپلماسی انقلابی را در پیش بگیرد و غنی سازی اورانیوم با سرعت بالا آغاز شود.

نایب رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی برجام را عامل فرصت سوزی خواند و گفت: علیرغم تصویب برجام و اجرای تعهدات ایران در شرایطی قرار داریم که اروپا و آمریکا تلاش دارند فروش نفت ایران را به صفر برسانند اما مجدداً با اتخاذ دیپلماسی انقلابی، امروز فروش نفت ایران رو به رشد است.

وی با اشاره به اقدام انگلیس در توقیف نفتکش ایرانی گفت: باید اقدام مقابله به مثل در تنگه هرمز با نفتکش هایی که به مقصد اروپا در حرکت هستند، انجام شود.

منبع: نماینده

کلیدواژه: اینستکس مجلس نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۳۳۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب قطعنامه حقوق بشری علیه جمهوری اسلامی ایران در پارلمان اروپا

 پارلمان اروپا در حمایت از مسائل حقوق بشری قطعنامه ای را تصویب کرد که در آن «سیاست گروگان‌گیری از سوی ایران» محکوم شده است.   به گزارش ایرنا؛ در این قطعنامه که با ۵۱۶ رای موافق، ۴ رای مخالف و ۲۷ رای ممتنع به تصویب رسید، آنچه «سیاست گروگان‌گیری از سوی ایران» نامیده شده محکوم و از اتحادیه اروپا خواسته شده که یک راهبرد مشترک را برای مقابله با این سیاست ادعایی از طریق تشکیل یک گروه ضربت اتخاذ کند.   در این قطعنامه بر لزوم آزادی بی‌قید و شرط کامران قادری و مسعود مصاحب نیز تاکید کرده است که خرداد ماه گذشته به دلایل انسان‌دوستانه آزاد شدند.   قانون‌گذاران اروپایی همچنین، درخواست افزودن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فهرست سازمان‌های تروریستی اتحادیه اروپا و همچنین تحریم رئیس جمهوری ایران را تکرار کرده اند.   گفتنی است که تصمیمات پارلمان اروپا پیشنهادی محسوب می‌شود و اتخاذ تصمیم‌ نهایی با شورای اروپاست. شورای اروپا هم در خصوص مواردی نظیر این مورد بر مبنای اجماع و نه اکثریت، تصمیم‌گیری می‌کند. در واقع قطعنامه‌های پارلمان اروپا سندی غیر الزام‌آور است و نمی‌تواند شورای اروپا را ملزم به اجرای آن کند. بود. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • پهپاد آمریکا و نفتکش انگلیس هدف قرار گرفت
  • روابط ایران با قاره آفریقا مبتنی بر احترام متقابل و منافع مشترک است
  • امیرعبداللهیان: روابط با آفریقا مبتنی بر احترام متقابل است
  • گنجاندن نام سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی ممکن نیست
  • تامین منافع متقابل در تعامل ایران و کشور‌های آفریقایی
  • رئیسی: ایران در تعامل با کشورهای آفریقایی تامین منافع متقابل را دنبال می‌کند
  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • تصویب قطعنامه حقوق بشری علیه جمهوری اسلامی ایران در پارلمان اروپا
  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم