Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-08@22:50:18 GMT

پای آمریکا به دعوای ژاپن-کره جنوبی کشیده شد

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۳۵۱۸۶

پای آمریکا به دعوای ژاپن-کره جنوبی کشیده شد

دیپلمات ارشد آمریکا در امور شرق آسیا چند دیدار با مقامات ارشد کره جنوبی درباره تنش اخیر با ژاپن داشته است. ۲۶ تير ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۹ بین الملل آسیا-اقیانوسیه نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از یونهاپ، دیوید استیلول دیپلمات ارشد آمریکا در امور شرق آسیا روز چهارشنبه با مقامات ارشد کره جنوبی درباه تنش اخیر میان سئول و توکیو چند ملاقات انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اولین جرقه این تنش پس از آن شکل گرفت که دادگاه عالی کره جنوبی حکمی مبنی بر لزوم پرداخت غرامت از سوی دو شرکت ژاپنی به کره‌ای ها به دلیل کار اجباری در سالهای 1919 تا 1945 صادر کرد. از همان ابتدا قابل حدس بود که ژاپنی‌ها نیز بیکار نخواهند نشست و دست به اقدام متقابل خواهند زد. نخست وزیر ژاپن نیز با قدرت اعلام کرد که از شرکتهای نیپون استیل و سومیتون در برابر دادگاه‌های کره جنوبی حمایت خواهد کرد.

دولت ژاپن 10 تیر اعلام کرد که محدودیتهای بیشتری را بر صادرات مواد تولیدی نیمه رسانا، صفحه های نمایش LED ارگانیک و سایر محصولات با فناوری بالا به کره جنوبی اعمال خواهد کرد. اقدامی که بسیاری معتقد بودند می‌تواند باعث وقفه در زنجیره تولید محصولات در آسیا شود. وزارت تجارت ژاپن این تصمیم را واکنش به "ایجاد یک وضعیت نامناسب" خواند.

در همین رابطه استیلول دستیار معاون وزیر خارجه آمریکا در امور شرق آسیا و پاسیفیک از روز سه شنبه برای دیداری سه روزه وارد سئول شده است. گفته می شود سئول خواستار میانجیگری آمریکا در حل تنش اخیر شده است.

وی با مقامات ارشد ریاست جمهوری و وزارت خارجه کره جنوبی درباره راهکارهای دیپلماسی برای خلع سلاح کره شمالی، تلاش‌های کلی برای ایجاد صلح دائمی و تقویت بیش از پیش روابط دوجانبه گفتگو کرده است.

کیم هیون چونگ معاون مدیر دفتر امنیت ملی کره جنوبی که میزبان استیلول بوده است در جمع خبرنگاران درباره تنش اخیر سئول-توکیو گفت که استیلول به اندازه کافی جدی بودن موضوع را درک کره است.

اما موضوعی که برخی ناظران اعلام کردند این است که دیپلمات بلندپایه آمریکایی احتمالا از کره جنوبی بخواهد به طرح آمریکا برای ایجاد ائتلاف برای عبور مرور از تنگه هرمز بپیوندد؛ طرحی که آمریکا در آن موفقیتی نداشته است.

گزارش تسنیم|"شریک بی‌اعتماد"؛‌ لقبی که ژاپن به کره جنوبی دادکره جنوبی: ژاپن بدون مدرک محدودیت صادرات را به کره شمالی مرتبط می‌کند

 

انتهای پیام/

R36447/P/S8,87,1128/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "آمریکا" کره جنوبی اخبار "ژاپن"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آمریکا کره جنوبی اخبار ژاپن اخبار آمریکا کره جنوبی اخبار ژاپن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۳۵۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرین دفع حملات خارجی در رزمایش مشترک آمریکا و فیلیپین

آمریکا و فیلیپین با شلیک موشک و توپخانه، به دفع حملات شبیه سازی شده مهاجمان خارجی در رزمایش نظامی سالانه خود پرداختند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، ارتش های آمریکا و فیلیپین با شلیک موشک و توپخانه به خنثی کردن و دفع حملات شبیه سازی شده در آب های شمالی فیلیپین درمواجهه احتمالی با تایوان در رزمایش نظامی سالانه خود پرداختند.

هدف از این رزمایش با نام بالیکاتان 2024 یا شانه به شانه، نشان دادن قدرت نظامی دو کشور در منطقه و تقویت روابط نظامی فی مابین دربحبوحه تنش های فزاینده در منطقه، عنوان شده است.

براساس این گزارش، در این رزمایش حدود 200 سرباز به دفاع از سواحل شهر ساحلی لائوگ پرداخته و موشک های جاولین و توپ های جنگی هاویتزر را پرتاب و اقدام به شلیک مسلسل کردند تا تلاش دشمن برای حمله به سواحل را دفع کنند.   

همچنین نظامیان دو کشور در بخشی از این رزمایش، پنج فروند پانتون شناور بر روی آب را غرق کردند.

حدود 17 هزار نفر از نظامیان ارتش های آمریکا و فیلیپین رزمایش های نظامی سالانه خود را با نام «بالیکاتان 2024 یا شانه به شانه»، را از حدود 15 روز پیش در بحبوحه تنش ها در دریای چین جنوبی آغاز کردند.

این رزمایش از 22 آوریل تا 10 ماه مه در حالی در دریای چین جنوبی برگزار می شود که اخیرا مانیل و پکن منازعات و تنش هایی در این دریا داشته و حتی توپ های آبی نیز به سوی یکدیگر شلیک کردند.

در همین حال نظامیان فرانسه و استرالیا نیز که در مواجهه با رفتارهای تهاجمی چین در دریای چین جنوبی، روابط دفاعی خود را تقویت کرده اند، به دلیل آنکه این رزمایش در خارج از آب های منطقه ای فیلیپین، برگزار می شود، برای نخستین بار به این تمرین دریایی ملحق خواهند شد.نمایندگان 14 کشور آسیایی و اروپایی نیز به عنوان ناظر در این رزمایش حضور دارند. فیلیپین قصد دارد از ژاپن برای شرکت در این رزمایش در سال آینده میلادی دعوت به عمل آورد.

براساس این گزارش، پکن در مورد بیشتر بخش های دریای چین جنوبی ادعای مالکیت دارد. از مسیر ارتباطی سالانه بیش از 3 تریلیون دلار محموله های تجاری با کشتی از آنجا عبور می کنند. پکن همواره رزمایش های مشترک کشورهای این حوزه را مورد انتقاد قرار داده و اظهار می کند که این اقدامات باعث افزایش تنش ها و برهم خوردن صلح و ثبات در منطقه می شود.

در همین حال سخنگوی وزارت امور خارجه چین چند روز پیش اظهار کرد چین از فیلیپین می خواهد تا از تشدید تنش ها و تحرکات در دریای چین جنوبی خودداری کرده و از آمریکا نیز خواست تا حمایت از درگیری ها و تقابلات در منطقه را کنار بگذارد.

همچنین فردیناند مارکوس رئیس جمهور فیلیپین اظهار کرد کشورش به هیچ وجه هیچ نوع درگیری را تحمل نخواهد کرد و مانیل خواستار افزایش تنش ها در منطقه نیست. این رزمایش ها و تمرین های نظامی سالانه هشداری برای چین است.

علاوه بر این ژنرال مایکل سدرولم فرمانده نیروهای مشترک رزمایش بالیکاتان در جمع خبرنگاران اظهار کرد این بخش از رزمایش نظامی، ابزاری برای بهبود عملکرد نیروها در کنار یکدیگر است و به طورمستقیم علیه هیچ دشمن خاصی انجام نشده است.

بخش اصلی این رزمایش شامل حملات دریایی در روز چهارشنبه برگزار می شود که در آن، نیروهای مشترک فیلیپین و آمریکا، کشتی غیرتجاری نیروی دریایی مانیل را غرق خواهند کرد.  

این در حالی است که آمریکا و فیلیپین سال گذشته نیز رزمایش های مشترکی را در دریای چین جنوبی برگزار کردند.

تاکنون مقامات آمریکا از جمله جو بایدن بر تعهد تخطی ناپذیر واشنگتن در حمایت از فیلیپین در برابر هرگونه حملات مسلحانه تحت قرارداد دفاع دو جانبه سال 1951 تاکید کردند.

آغاز رزمایش نظامی آمریکا و فیلیپین

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شانس بالای ایران برای تصاحب مدال‌های طلای آمریکا و ژاپن
  • افشاگری تازه جمهوری‌خواهان علیه رابرت مالی
  • جمهوری‌خواهان آمریکا: رابرت مالی اسناد محرمانه را در تلفن همراه شخصی‌اش نگهداری می‌کرد
  • چرا دلار آمریکا باعث هرج و مرج در سراسر آسیا می‌شود؟
  • واشنگتن‌پست: دلیل تعلیق رابرت مالی نگه‌داری اسناد محرمانه در تلفن شخصی و به سرقت رفتن آنها از طریق حمله سایبری بود/ اعضای ارشد کنگره آمریکا خواستار توضیح شدند
  • ببینید | روایت کاندیدای انتخابات مجلس از دعوای شدید خود با فردوسی‌پور و علیخانی
  • چرا دلار آمریکا باعث هرج و مرج در سراسر آسیا می شود؟
  • ژاپن اظهارات بایدن درباره مهاجرهراسی را تاسف آور خواند
  • تمرین دفع حملات خارجی در رزمایش مشترک آمریکا و فیلیپین
  • مسکو: با استقرار موشک‌های آمریکا در آسیا-اقیانوسیه مقابله می‌کنیم