Web Analytics Made Easy - Statcounter

علمی گفت: به دنبال گسترش تعامل‌ها با ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان برای برنامه های مشارکتی هستیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، «طاهر علمی» امروز(26 تیر) در دیدار مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان‌شرقی با بیان این‌که آموزش و پرروش نهادی گسترده برای فعالیت های مختلف فرهنگی، آموزشی، تربیتی و آموزشی است، تصریح کرد: هر فعالیت آموزشی در این نهاد پیوست تربیتی و پرورشی دارد، از این رو مسائل علمی توام با تربیتی مورد توجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فرهنگی و پرورشی آموزش و پرورش آذربایجان‌شرقی با تأکید بر این‌که هنوز نتوانسته‌ایم تربیت دینی دانش‌آموزان برای مقابله با مبانی سکولاری را عملیاتی کنیم، گفت: اگر دانش‌آموز یا دانشجو تربیتی دینی و قرآنی به صورت عمیق و اعتقادی داشته باشد، در برابر هجمه های عقیدتی دشمنان دفاع قرآنی از دین خود را خواهند داشت.

علمی ادامه داد: هدف‌گذاری در آموزش و پرورش صحیح است، اما وحدت و انسجام در روش‌ برای تربیتی دینی وجود ندارد، تنها نکته‌ای امروز منجر به اختلاف در جامعه نیز می‌شود؛ تعدد نهادها و متولیان فرهنگی و تربیتی و آموزشی با یک هدف مشترک است، اما چون روش‌ها مختلف است؛ شاهد نتایج متعدد هستیم.

وی با اشاره به این‌که تعامل و همگرایی متولیان فرهنگی و تربیتی باید به صورت لحظه‌ای و حداکثری باشد، گفت: مساجد بهترین مکان و فرصت برای تربیت دینی دانش‌آموزان شناخته می‌شوند، از این رو تأکید بر اقامه نماز اول وقت در مساجد نزدیک مدارس و یا نمازخانه‌ها مورد تأکید نظام آموزش و پرورش است.

علمی خواستار مشارکت و تعامل حداکثری متولیان فرهنگی در تحقق اهداف مشترک شد و تصریح کرد: همکاری نهادهای مختلف در برنامه سرود 1000 نفری دانش‌‌آموزان و بچه‌های مسجدی در دهه فجر سال گذشته تجلی همکاری و تعامل میان نهادهای مختلف فرهنگی استان بوده است.

وی تصریح کرد: کمک به مهارت‌های اجتماعی دانش‌آموزان، توجه به مبانی سبک زندگی ایرانی اسلامی، گسترش مفاهیم قرآنی به صورت کاربردی در زندگی فردی و اجتماعی، ارایه مهارت‌های مختلف برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی و اخلاقی در راستای حیات طیبه مورد توجه آموزش و پرورش قرار دارد.

معاون فرهنگی و پرورشی آموزش و پرورش آذربایجان‌شرقی در بخش دیگری از سخنان خود با تقدیر از همکاری و تعامل حداکثری میان دو نهاد آموزش و پرورش و ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان گفت: به دنبال گسترش تعاملات برای دیگر برنامه های مشارکتی هستیم.

همچنین «محمد هادی‌نیا» مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان آذربایجان‌شرقی در سخنانی به ارایه گزارشی از فعالیت‌ها و برنامه‌های این نهاد مسجدمحور پرداخت و بر همکاری و تعامل میان دو مجموعه تأکید کرد.

 

پایان پیام/533

منبع: شبستان

کلیدواژه: دهه کرامت امام رضا ع جشن های دهه کرامت اردبیل شیراز روزنامه بیانیه گام دوم انقلاب مجلس کانون های فرهنگی هنری مساجد دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۳۵۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت

          به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.      مجید فدوی روز پنج شنبه افزود: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.   وی ادامه داد: برای هوشمند سازی هر کلاس درس به صورت متوسط ۳۲۰ میلیون ریال هزینه شده است.   رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: ۴۲ مدرسه در مناطق شهری و روستایی این شهرستان با مشارکت خیران و اعتبارات نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس در یک سال گذشته بازسازی شدند.   فدوی سر و سامان دادن به ۶۵ ملک مازاد آموزش و پرورش، توجه ویژه به حوزه تربیت بدنی و نصب ۶ چمن مصنوعی را از مهمترین اقدامات آموزش و پرورش گناباد در این مدت برشمرد.   کلاس های هوشمند فرصت های یادگیری بیشتری را برای دانش آموزان فراهم، فرآیند یادگیری را سرگرم کننده و به دانش آموزان کمک می کند فناوری های جدید را بهتر فرا بگیرند و در مجموع در ارتقاء بهره وری آموزشی و مشارکت پذیری آنان نقش مهمی دارند.   از مجموع ۱۷ هزار و ۶۱۴ دانش آموز که در ۹۱۱ کلاس درس و ۲۲۴ مدرسه در مناطق شهری و روستایی گناباد شاغل به تحصیل هستند، ۹ هزار و ۵۶۵ نفر در دوره ابتدایی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در دوره اول متوسطه و ۲ هزار و ۲۸۸ نفر در دوره دوم متوسطه هستند.   هشت هزار و ۸۳۶ نفر از دانش آموزان در مدارس دولتی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در مناطق روستایی، ۹۲۷ نفر در مدارس شاهد و بقیه در مدارس استثنایی و غیرانتفاعی به تحصیل اشتغال دارند.   مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

دیگر خبرها

  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • تاکید بر برنامه ریزی مدون در حوزه های فرهنگی و اعتقادی دانش آموزان فیروزکوه
  • کانون حل بسیاری از آسیب‌ها و مشکلات جامعه، آموزش و پرورش است
  • باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • از متن تا حاشیه تغییر کتب درسی
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند