Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-26@05:32:03 GMT

کاهش یک‌سومی مرگ و میر مبتلایان به ایدز

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۳۵۸۳۵

سازمان ملل اعلام کرد: تعداد مرگ و میرهای ناشی از بیماری ایدز از سال ۲۰۱۰ میلادی حدود یک سوم کاهش داشته‌ است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بنابر اعلام سازمان ملل مرگ و میر ناشی از بیماری ایدز سال گذشته کاهش داشته و به حدود ۷۷۰ هزار نفر رسیده‌است و نسبت به آمارهای ثبت شده در سال ۲۰۱۰ کاهش ۳۳ درصدی داشته‌ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان ملل هشدار داده‌ است با وجود کاهش مرگ و میر در میان مبتلایان به ایدز اقدامات جهانی برای ریشه‌کن ساختن این بیماری به کندی پیش می‌رود زیرا بودجه اختصاص یافته به آن در حال کاهش یافتن است.   برآوردها نشان می‌دهد اکنون حدود ۳۷.۹ میلیون نفر در جهان به بیماری ایدز مبتلا هستند و تعداد ۲۳.۳ میلیون نفر از آنان به درمان ضد رتروویروسی دسترسی دارند.   در این گزارش با تاکید بر اینکه از اواسط دهه ۱۹۹۰ و افزایش شیوع بیماری ایدز پیشرفت‌های خوبی در این رابطه حاصل شده، آمده‌است تعداد افرادی که بر اثر این بیماری جان خود را از دست داده‌اند از ۸۰۰ هزار نفر در سال ۲۰۱۷ به ۷۷۰ هزار نفر در سال گذشته کاهش پیدا کرده‌است. این رقم از سال ۲۰۱۰ بیش از یک سوم کاهش داشته‌ است.   درحالیکه مرگ و میرهای ناشی از بیماری ایدز در آفریقا طی این دهه کاهش داشته در کشورهای شرق اروپا، خاورمیانه و شمال آفریقا به ترتیب افزایش پنج و ۹ درصدی داشته است.   به گزارش مدیکال اکسپرس، طی چندین دهه تحقیقات و بررسی‌ها، درمان قطعی یا واکسنی موثر برای مقابله با ویروس HIV که از اوایل دهه ۱۹۸۰ حدود ۸۰ میلیون نفر به آن آلوده شده و بیش از ۳۵ میلیون کشته برجا گذاشته تولید نشده‌است.   انتهای پیام

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۳۵۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان

احمد اسماعیل زاده٬ مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: مردم باید اهمیت زیادی به تغذیه خود بدهند تا بروز چاقی، دیابت و پر فشاری خون در بین آن ها کاهش پیدا کند. 

 وی بیان کرد: وزارت بهداشت در حوزه تغذیه سالم سیاست‌های مختلفی از جمله نان کامل را دنبال می‌کند تا نان حاوی فیبر در اختیار مردم قرار بگیرد. مصرف نان فاقد فیبر می‌تواند سبب بروز سرطان در مردم شود.

اسماعیل زاده ادامه داد: آموزش‌های تغذیه در مراکز بهداشتی ارائه شده و کارشناسان تغذیه در خانه‌های بهداشت روستایی مستقر خواهند شد. 

وی افزود: یکی از برنامه‌های وزارت بهداشت پیگیری توزیع شیر در مدارس و کاهش قند در نوشیدنی‌های شیرین است.

مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت تاکید کرد: اکنون مرگ و میر‌های زیادی مربوط به بیماری‌های مزمن و غیر واگیر هستند و عامل اول ابتلای افراد به بیماری‌های غیر واگیر، موضوع تغذیه است. 

اسماعیل زاده اضافه کرد: مطالعات نشان می‌دهند که تغذیه سالم نقش پررنگی در پیشگیری از بروز بیماری‌های غیر واگیر دارد.

مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت ادامه داد: مصرف زیاد مغزها و آجیل در مقادیر بیشتر از نیاز بدن، به دلیل این که دارای چربی بالایی هستند، می‌تواند انرژی زیادی را وارد بدن فرد کند و در نهایت منجر به افزایش وزن شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • این دارو‌ها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • بی‌خوابی نشانه چه بیماری‌هایی است؟
  • مراقب باشید/ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • بهترین زمان نوشیدن قهوه برای مبتلایان به کبدچرب
  • خواص دارچین شگفت‌انگیز است؛ پیشگیری از خونریزی تا کاهش فشار خون
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • ببینید | پاسخ به یک سوال جنجالی؛ زگیل تناسلی یا ایدز واقعاً از طریق کاشت و ترمیم ناخن منتقل می‌شوند؟