Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@17:59:50 GMT

عملیات احداث پست برق۶۳ کیلوولت ورامین آغاز شد

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۳۶۲۲۵

عملیات احداث پست برق۶۳ کیلوولت ورامین آغاز شد

مسلم حاجی مزدرانی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در سال ۱۳۸۷، اولین پست برق جمهوری اسلامی که برق را مستقیماً از ۴۰۰ به ۶۳ کیلوولت تبدیل نمود، در جاده موسوم به کانال ورامین با سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی احداث گردید که از این پست، ۲ خروجی به ورامین و دو خروجی به پیشوا ارسال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: در مناطقی مانند شهرک خیرآباد و شهید مدرس ورامین، مشکلی در خصوص ضعف ولتاژ وجود ندارد ولی مرکز و بافت اصلی شهر ورامین به دلیل آنکه در انتهای شبکه قرار دارد، همواره با ضعف ولتاژ مواجه است.
وی گفت: پس از احداث پست تبدیل برق ۴۰۰ به ۶۳ کیلوولت، قرار بود که چهار خروجی برق به ورامین و جوادآباد کشیده شود تا مشکل ضعف ولتاژ در مناطق مختلف شهرستان برطرف شود ولی اجرای این پروژه بیش از ۱۰ سال مسکوت باقی ماند.
مزدرانی افزود: از دو سال پیش و با هدف کاهش میزان افت ولتاژ برق در مناطق مختلف شهرستان ورامین، عملیات اجرایی خط ۶۳ کیلوولت آغاز و زیر ساخت‌های اجرای طرح تا میدان ولی عصر (عج) ورامین با رفع معارضین شخصی فراهم گردید و با همکاری مستقیم فرمانداری ورامین و مرکز تحقیقات کشاورزی استان تهران (مستقر در شهرستان ورامین) زمینه اجرای فاز نخست تا خیابان دانشسرا فراهم شد.
وی تأکید کرد: با اجرای کامل این طرح، دیگر ضعف ولتاژ در داخل شهر ورامین وجود نخواهد داشت و با اجرای فاز دوم، مشکل برق بخش جوادآباد نیز به طور کامل برطرف می‌شود.
رئیس شرکت توزیع برق منطقه‌ای ورامین مدت زمان اجرای این طرح ۷ کیلومتری را ۳ ماه اعلام کرد.
وی با اشاره به عملکرد سه ماهه نخست شرکت توزیع برق منطقه‌ای ورامین گفت: جابجایی ۳ کیلومتر شبکه فشار متوسط جهت تعریض محور ورامین- جوادآباد، تقویت ناوگان لجستیکی با خرید دو دستگاه خودروی بالابر، خرید نخستین اَبربالابر تخصصی جنوب شرق استان تهران با ارتفاع کاری بیش از هفده متر و جذب نخستین دستگاه دیزل سیار به منظور استفاده در مواقع بحران بخشی از اقدامات این شرکت در ورامین است.
وی از برپایی میز خدمت روستایی به منظور واگذاری انشعاب روستایی در اقساط ده ماهه، نصب بیش از ١٢ دستگاه ترانسفورماتور توزیع جهت مقابله با بحران تابستان، شناسایی بزرگترین مزرعه تولید ارز مجازی (بیت کوین) در استان تهران با ظرفیت یک هزار و ۱۳۴ دستگاه ماینر (استخراج کننده بیت کوین) و دریافت ١٥ میلیارد ریال در وجه خزانه دولت از سوءاستفاده کنندگان از برق، نصب یک دستگاه بوستر جهت رفع مشکل ضعف ولتاژ شهر جوادآباد به عنوان دیگر اقدامات شرکت توزیع برق منطقه‌ای ورامین یاد کرد.
مزدرانی افزود: جایگزینی چراغ‌های معابر با ۸۵۰ دستگاه چراغ‌های ال ای دی، اصلاح و بهینه سازی کامل شبکه توزیع برق روستای بوالعرض با مشارکت فرمانداری ورامین، تعویض یک هزار دستگاه کنتور عادی مشترکین سنگین با کنتورهای هوشمند نسل جدید، آغاز عملیات تعویض شبکه‌های سیمی فرسوده و جایگزینی آن با شبکه‌های کابل خودنگه دار به طول ۳۰ کیلومتر، کاهش ۳ درصدی تلفات فنی و غیر فنی برق نسبت به سال گذشته و صدور مجوز احداث ٤٢ مگاوات نیروگاه تولید پراکنده با هماهنگی شرکت برق منطقه ای از دیگر اقدامات این شهرستان در ورامین است.
ورامین با ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در ۳۵ کیلومتری جنوب شرق تهران واقع شده است.
تهرام/۷۲۵۴/‏/‏۶۱۳۹

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ورامین برق رسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۳۶۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش سراوان + عکس

تین نیوز

 مدیر کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان از آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش سراوان بطول ۲۲ کیلومتر خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، عطاء الله اکبری با بیان اینکه یکی از نگاه های ویژه و خاص دولت سیزدهم توجه به حوزه زیرساخت ها است، گفت: محور خاش سراوان یکی از معابر رسمی و مهم در محدوده این استان با کشور پاکستان است که نقش مهمی در مبادلات تجاری و توسعه اقتصادی این استان و شرق کشور دارد که با پیگیری های این اداره کل برای نخستین بار ساخت بزرگراه در این مسیر از محل اعتبارات ملی آغاز شد.

اکبری ادامه داد: طول کلی محور خاش سراوان ۱۵۱ کیلومتر است که بر اساس برنامه ریزی انجام شده ساخت بزرگراه در این مسیر در قالب ۶ قطعه اجرایی می شود.

وی هدف از ساخت بزرگراه را افزایش ایمنی و کاهش تصادفات جاده ای، افزایش سرعت و ظرفیت مسیر، تسهیل در تردد زوار اربعین و توسعه و رونق اقتصادی این خطه ذکر کرد و گفت: توسعه بزرگراه ها به عنوان یکی از مهمترین مطالبات مردم این دیار، هم اینک در اولویت برنامه های توسعه ای دولت قرار گرفته بطوری که این استان به کارگاه بزرگ راهسازی جهت برخورداری از مسیرهای مطمئن، ایمن و پرامید برای خروج این استان از بست ارتباطی به سایر نقاط کشور تبدیل شده است.

اکبری با بیان اینکه وقتی مبحث ترانزیت در سیستان و بلوچستان در اولویت قرار دارد، انتظار می رود که شبکه بزرگراهی نیز تسهیل کننده آن باشد، گفت: امید می رود با اجرای این طرح ها، روند توسعه راه که زیربنای پیشرفت همه بخش های دیگر است، سرعت گرفته و علاوه بر ایجاد اشتغال بیشتر، شاخص های توسعه اقتصادی نیز روز به روز گسترش یابد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش سراوان + عکس
  • افزایش پایداری شبکه برق دشت آزادگان
  • آغاز عملیات اجرایی ۱۳۴ واحد مسکونی در شهر گهرو
  • باد و باران باعث خسارت به ۳۷ اصله پایه شبکه برق سیستان و بلوچستان شد
  • بهبود پایداری شبکه برق فوق توزیع منطقه دشت آزادگان
  • انجام بیش از ۳۳۱ هزار آزمایش کلرسنجی از شبکه‌های توزیع آب استان یزد
  • آغاز عملیات احداث فاز اول پیست تارتان در اهر
  • اصلاح ۱۰۰ متر شبکه آبرسانی روستای یزدکان شهرستان خوی
  • بهره برداری از ۱۰ پروژه حیاتی برق گیلان برای عبور موفق از تابستان
  • آغاز عملیات احداث باند دوم محور اهواز خرمشهر