Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، طبق یک سند داخلی که روز گذشته (سه‌شنبه) در اختیار خبرگزاری رویترز قرار گرفت، دولت ترامپ قصد دارد بیش از 40 میلیون دلار تحت عنوان کمک‌های انساندوستانه برای آمریکای مرکزی، برای حمایت از مخالفان ونزوئلا که در تلاش برای سرنگونی دولت منتخب «نیکلاس مادورو» هستند، تخصیص دهد.

طبق این گزارش، این بودجه 41.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

9 میلیون دلار قرار بود برای کمک به «گواتمالا» و «هندوراس» ارسال شود ولی طبق اعلامیه سازمان توسعه بین‌الملل آمریکا به کنگره این بودجه قرار است صرف دستمزد، تجهیزات ارتباطی، سفر، کمک‌های فنی و آموزش مدیریت بودجه دولتی و دیگر نیازهای مخالفان ونزوئلا شود.

این سند داخلی که تاریخ آن به 11 ژوئیه (20 تیرماه) بازمی‌گردد، اعلام می‌دارد که این بودجه بیش از 40 میلیون دلاری باید صرف مخالفان ونزوئلا شود زیرا چنین اقدامی تا حد زیادی در راستای منافع آمریکا است.

اولین بار، روزنامه آمریکایی «لس‌آنجلس تایمز»، این یادداشت و محتویات آن را گزارش کرد. با اینحال، تاکنون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا، «خوان گوایدو» رئیس‌جمهور خودخوانده ونزوئلا و وزارت اطلاعات ونزوئلا، به درخواست‌ها برای اظهار نظر درباره این خبر پاسخ نداده‌اند.

کمک 40 میلیون دلاری آمریکا به مخالفان ونزوئلا در راستای تلاش‌های واشنگتن برای خلع مادورو از قدرت صورت می‌گیرد. مقامات آمریکایی با دخالت در امور داخلی ونزوئلا، از ماه ژانویه (دی 1397) که رسماً «خوان گوایدو» رهبر مخالفان ونزوئلا را به عنوان رئیس‌جمهور موقت به رسمیت شناختند، اعمال فشار به مادورو برای کناره‌گیری از قدرت را افزایش داده‌اند.

اخیراً نیز، یک مقام وزارت خارجه آمریکا بار دیگر خواستار کناره‌گیری «نیکلاس مادورو»، رئیس‌جمهور ونزوئلا از قدرت شده است. 

وزارت خارجه آمریکا در ماه ژوئن اعلام کرد که صدها میلیون دلار از بودجه کمک به السالوادور، گواتمالا و هندوراس را به این دلیل کاهش داده است که ترامپ تأکید کرده است که این سه کشور اقدامات کافی برای جلوگیری از موج مهاجرین به سمت آمریکا انجام نداده‌اند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۳۶۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارشناس انگلیسی: ترامپ تهدیدی برای اروپای شرقی است

یک کارشناس برجسته انگلیسی روی کار آمدن مجدد ترامپ در آمریکا را بخصوص خطری برای اروپای شرقی دانسته و از اروپایی‌ها خواست برای استقلال در امنیت و دفاع از خود وارد عمل شوند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، بن آنسل، استاد علوم سیاسی در کالج نوفیلد دانشگاه آکسفورد و یکی از کارشناسان برجسته دموکراسی بریتانیا در گفتگویی با روزنامه دی ولت آلمان در پاسخ به این پرسش که آیا با توجه به تحولات بین المللی غرب اقتدار خود را از دست داده است گفت: غرب نسبتا قدرت خود را از دست داده است. قبل از سال 1989، حمله به غرب توسط قدرت‌های غیر غربی، امری عادی بود. سپس اتحاد جماهیر شوروی فروپاشید و ایالات متحده آمریکا خود را به عنوان قدرت مسلط تثبیت کرد. در آن زمان، بسیاری معتقد بودند که دموکراسی بالاخره پیروز شده است. اما اینطور نبود. کم کم روسیه و چین همزمان بالا رفتند و اوج گرفتند که این منجر به از دست رفتن نسبی قدرت جهانی در غرب شد، همانطور که امروز مشاهده می کنیم.

وی درباره خطرات روی کار آمدن مجدد ترامپ در آمریکا گفت: من معتقد نیستم ترامپ ساختار به اصطلاح دموکراسی آمریکا را تهدید می کند. او تصمیمی برای دور زدن کنگره یا محدود کردن حق رای نمی گیرد. اما او تهدیدی برای دموکراسی در اروپای شرقی است. او در صورت وقوع جنگ از استونی، لتونی یا لیتوانی دفاع نخواهد کرد. بنابراین کشورهای اروپایی باید وارد عمل شوند. اروپایی‌ها اکنون متوجه شده‌اند که دیگر نمی‌توانند به آمریکایی‌ها برای محافظت ازخود تکیه کنند. اروپای ها باید سال ها پیش، زمانی که ایالات متحده قبلاً در این باره شکایت می کرد، درباره معنای آن بحث می کردند. اما هیچ کس این شکایات را جدی نگرفت.

وی در ادامه همچنین به افزایش محبویت احزاب راست پوپولیستی در آستانه انتخابات اروپا پرداخته گفت: بسیاری از نارضایتی ها و بی اعتمادی در غرب از این واقعیت ناشی می شود که رشد اقتصادی در اکثر کشورها برای دو دهه راکد بوده است. سیاست ما در این شرایط منفی‌تر و توزیع‌کننده‌تر می‌شود. با توجه به این موضوع، خوشحال کردن مردم بسیار دشوار است، زیرا همه معتقدند که زندگی برای آنها سخت تر از والدینشان است.

ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشتترامپ محدودیت‌های جدید در پرونده کلاهبرداری خود را پذیرفت

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند
  • مادورو: کشورهای ائتلاف بولیواری خواهان جهان چندقطبی هستند
  • آیت‌الله خامنه‌ای تحلیل دقیق و عمیقی از تحولات دنیا دارند
  • رئیس جمهور ونزوئلا : دوستی ما با ایران واقعی و راهبردی است و نه سیاسی و موقت/ آیت‌الله خامنه‌ای تحلیل دقیق و عمیقی از تحولات دنیا دارند
  • بودجه روسیه برمبنای نفت ۶۵ دلاری تنظیم می‌شود
  • بایدن حین کنایه به ترامپ گاف داد!
  • ارسال سلاح و تجهیزات آمریکایی به اوکراین و اسراییل انجام می‌شود
  • طرح سرویس مخفی آمریکا برای محافظت از ترامپ در صورت زندانی شدن
  • دستگیری معترضان و مخالفان کمک به اسراییل در آمریکا
  • کارشناس انگلیسی: ترامپ تهدیدی برای اروپای شرقی است