Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-04@12:25:33 GMT

آمار سه ماهه صدور پروانه ساخت و ساز در تهران

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۳۷۴۲۵

سرپرست اداره کل تدوین ضوابط، نظارت و صدور پروانه شهرداری تهران، آمار سه ماهه صدور پروانه ساخت و ساز را تشریح کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حامد سلیمی با اشاره به آمار سه ماهه صدور پروانه در تهران گفت: از ابتدای فروردین تا پایان خردادماه امسال، ۲۲۳۸ مورد پروانه ساختمانی در پایتخت صادر شد که این تعداد در مدت مشابه سال قبل ۳۰۶۱ مورد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی ادامه داد: از تعداد پروانه‌های صادره در سه ماه نخست امسال، حدود ۲۰۴۳ پروانه در پهنه R (مسکونی)، ۱۳۸ مورد در پهنه M (مختلط تجاری، اداری و مسکونی) و ۴۲ مورد در پهنه S (کار و فعالیت) قرار دارد.   به گفته سلیمی از مجموع پروانه های صادرشده در سال گذشته نیز حدود ۲۸۶۱ مورد در پهنه مسکونی، ۱۴۴ مورد در پهنه مختلط و ۳۳ مورد در پهنه کار و فعالیت جای گرفته‌اند.   سرپرست اداره کل تدوین ضوابط، نظارت و صدور پروانه شهرداری تهران با اشاره به فراوانی صدور پروانه در ۲۲ منطقه گفت: سال ۹۸ بیشترین فراوانی صدور پروانه در منطقه ۴ با ۲۰۲ مورد، منطقه ۱۵ با ۱۹۳ مورد و منطقه ۱۴ با ۱۴۵ مورد رقم خورد. کمترین میزان صدور پروانه نیز به ترتیب در منطقه ۹ با ۵۶ مورد، منطقه ۱۲ با ۴۷ مورد و منطقه ۶ با ۳۳ مورد صورت گرفت.   سلیمی ادامه داد: سال ۹۷ نیز بیشترین تعداد پروانه با ۳۱۱ مورد در منطقه ۱۵، با ۲۹۴ مورد در منطقه ۱۴ و با ۲۴۸ مورد در منطقه ۸ صادر شد. منطقه ۱۲ با ۶۱ مورد، منطقه ۱۹ با ۴۴ مورد و منطقه ۲۲ با ۴۳ مورد کمترین میزان صدور پروانه در سه ماه نخست سال گذشته را ثبت کردند.     وی در پاسخ به این سوال که دلیل کاهش صدور پروانه در سال جاری چیست، گفت: بخشی از این موضوع به رکود ساخت و ساز در کشور به ویژه تهران برمی‌گردد و بخش دیگر به ابهاماتی که از سوی فرمانداری تهران پس از تایید مصوبه بهمن ماه سال گذشته شورای اسلامی شهر تهران مطرح شد، مربوط است.     سلیمی در ادامه تصریح کرد: براساس آماری که از اتحادیه مشاوران املاک دریافت کردیم از ابتدای فروردین ۹۷ تا پایان اردیبهشت ۹۸ حدود ۱۶۵ هزار معامله ثبت شده رسمی و مورد تایید در تهران داشتیم که در حدود ٦٨ هزار مورد آن، سن ساختمان تا ٥ سال بود. به طور میانگین نیز میزان عوارض شهرداری در قیمت معاملات شهر تهران معادل ۱.۷ درصد است.   بر اساس اعلام سایت شهرنوشت وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت ۶۲ باغ در تهران که همزمان با لغو مصوبه برج باغ ها سرنوشت مبهمی پیدا کرده‌اند، گفت: ۱۳ اسفند ۹۷ شورا مصوب کرد تا مالکان ۶۲ باغی که پرداخت قطعی عوارض را به صورت سیستمی انجام داده‌اند، در صورت تایید کمیته فنی باغ بتوانند پروانه ساختمانی دریافت کنند. این مصوبه اما با ایراداتی از سمت فرمانداری رو به رو شد و در نهایت تاکنون بخشنامه و یا دستورالعملی در مورد بلامانع بودن صدور پروانه و چگونگی نحوه اقدام به شهرداری تهران ابلاغ نشده است.   انتهای پیام

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۳۷۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در سیستان و بلوچستان به صورت استانی انجام می‌شود

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در استان به صورت استانی انجام می‌شود و نیاز به سیر مراحل صدور مجوز از مرکز نیست، گفت: این مجوز را می‌توان در استان سریع، شفاف و روشن صادر کرد به این دلیل که با بروکراسی اداری کارها پیچیده و با حذف آن، زمان گرفتن مجوز کمتر می‌شود.

محمد کرمی روز پنجشنبه در جریان دومین روز از سفر خود به منطقه سیستان در جلسه با جمعی از مدیران استانی و شهرستانی اظهار کرد: در سیستان و بلوچستان همه شرایط فراهم است و تمامی دستگاه‌ها پای کار آمده‌اند تا از ذخایر بی‌نظیر استان استفاده شود.

وی بیان کرد: مجموعه صنعت و معدن باید پای کار باشد تا کارخانه‌های فرآوری به سرعت شکل گیرد همچنین در مورد کارخانه سیمان اکنون نیاز داخلی نداریم بلکه باید تلاش خود را برای صادرات سیمان به کشورهای آفریقایی و پاکستان که مواد اولیه برای سیمان ندارند و از ایران درخواست داشته‌اند، انجام دهیم.

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه باید تعامل با کشورها انجام شود ،تصریح کرد: می‌توان در مقابل از این کشورها آلومینیوم گرفت و در استان فرآوری کرد، با توجه به اینکه مردم استان سرمایه زیادی دارند می‌توان از ظرفیت خود مردم برای کمک به اقتصاد منطقه استفاده کرد.

وی گفت: همکاری ایران با کشورهای همسایه و برعکس باید در یک چرخه مثبت باشد تا موفقیت متقابل را ممکن سازد چون همه این کشورها مکمل یکدیگر هستند و باید از ظرفیت‌های یکدیگر استفاده کنند.

کرمی به ارتباط ایران با افغانستان اشاره کرد و افزود: افغانستان درخواست کرده با کارخانه‌های فرآوری ایران به صورت مشترک سرمایه گذاری کند و از آن طرف بخشی از استخراج معادنشان را به این طرف بیاورند و از این طریق می‌توانند از معادنشان استفاده کنند.

وی بیان کرد: اگر اقتصاد افغانستان را درست کنیم قطعا اقتصاد ایران نیز بهره می‌برد از آن طرف نیاز نیست افغانستانی ها را از ایران خارج کنیم.

رییس شورای برنامه ریزی و توسعه سیستان و بلوچستان اقتصاد دریا را مهم دانست و گفت: با استفاده از ظرفیت دریا می‌توان تولید ثروت کرد چرا که اکنون در سواحل انواع و اقسام موجوداتی وجود دارد که در صنعت، داروسازی و خوراک می‌توان از آن‌ها بهره برد.

وی خاطرنشان کرد: چند هزار نفر در باغ‌های موزی که در سیستان و بلوچستان شروع بکار کرده مشغول شدند چرا که اکنون حدود ۶۰۰ میلیون دلار موز وارد می‌کنیم که با توجه به ظرفیت استان می‌توانیم صادر کننده باشیم، در گذشته ۲۰ تا ۳۰ تن موز برداشت می‌کردیم که اکنون این رقم به ۷۰ تن رسیده است.

کرمی ادامه داد: نخلستان‌هایی که در حال حاضر در سیستان و بلوچستان ساخته شده باید توسعه یابد همچنین در حوزه ساخت طلا نیز می‌توان اقداماتی انجام داد تا این استان مرکز بین المللی آب طلای منطقه شرق شود.

وی با اشاره به اینکه در گذشته کارگاه‌های ساخت طلا در سیستان و بلوچستان داشته‌ایم، عنوان کرد: با توجه به اینکه مردم افغانستان و پاکستان به طلا علاقه دارند، می‌توان از این ظرفیت استفاده کرد.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: اگر اقتصاد منطقه ای درست شود قطعا در آنجا شهر شکل خواهد گرفت بنابراین نباید به دنبال ساخت شهر باشیم چرا که پس از آبادانی یک منطقه و شکل گرفتن اقتصاد در آنجا مردم به این مناطق خواهند رفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • پرسپولیس و ثبت یک آمار تاریخی؛ دیوار تهران
  • همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند
  • صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در سیستان و بلوچستان به صورت استانی انجام می‌شود
  • قصه فراق از تحصیل
  • آمار هولناک تلفات جاده‌ای/ زخم کیفیت خودروهای داخل درمان نمی‌شود؟
  • فیلم‌ های سینمایی امروز تلویزیون + جدول فیلم‌ های امروز، پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت
  • بهروز افخمی و خاطرات یک بازپرس دادگستری
  • صدور ۱۲ هزار پروانه مشاغل خانگی طی سال گذشته در هرمزگان