Web Analytics Made Easy - Statcounter

این روز‌ها افسارگسیختگی بازار و گرانی اجناس و رها شدن اقتصاد، دمار از روزگار مردم درآورده است؛ جالب آنکه تمام بدنه حاکمیت نیز منتقد وضعیت کنونی هستند؛ از صدر تا ذیل مسئولان نظام، از رئیس جمهور و سایر رؤسای قوای دیگر گرفته تا مأمور شهرداری و کارمند معمولی دولتی.

به گزارش «تابناک»؛ اما نکته اینجاست که کسی برای کنترل قیمت‌ها در بازار هیچ حرکتی نمی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با اینکه این روز‌ها قیمت ارز به شدت رو به کاهش است، اثری از کاهش قیمت‌ها دیده نمی‌شود و حتی در برخی موارد، افزایش‌هایی نیز وجود داشته و گویی بازار واکنش معکوس به اوضاع نشان داده است!

برخی‌ بر این باورند که دلیل این وضعیت، نبود کالا در بازار و ممنوعیت واردات به کشور است و برخی نیز همچنان اعتقاد دارند که تحریم‌ها عامل اصلی تورم است؛ اما در این میان، عده‌ای همه چیز را رها کرده و منتظر معجزه هستند تا اوضاع درست شود، حال آنکه فشار همه این گرانی‌ها و تورم بر دوش مردم است. آنان وقتی شب سر بر بالین می‌گذارند، می‌دانند، فردا کالایی را که امروز با یک نرخ خریده اند، فردا باید پول بیشتری در ازای آن بپردازند و خلاصه آنکه همه اینها باعث شده تا طاقت مردم طاق شود.

محمدرضا بادامچی در گفت‌وگو با تابناک در این باره اظهار داشت: ‌ای کاش حاکمیت وضعیت زندگی مردم را بیشتر درک می‌کرد. الان وضع مردم بسیار نامطلوب است، به ویژه افرادی که مزدبگیر هستند. بسیاری از کارگران شغل خود را از دست داده و بسیاری حقوق دریافت نمی‌کنند و کسانی هم که حقوق‌بگیرند، با افزایش اندک حقوق‌ها مواجه هستند.

این نماینده مجلس گفت: بسیاری از واحد‌های تولیدی تعطیل شده اند و یا با ظرفیت پایین کار می‌کنند، البته دولت مصوب کرده که به واحد‌های کوچک تولیدی در چهارچوب نقدینگی کمک‌هایی داشته باشد، ولی هنوز نسبت به معیشت عمومی جامعه رسیدگی خاصی نشده است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه امسال حقوق‌ها نسبت به تورم کاهش کمی داشته و متأسفانه برخی از مؤسسات نیز حاضر به افزایش همین میزان اندک هم نشدند گفت: در شرایط بحرانی و زمانی که وضعیت این گونه می‌شود، طبیعی است که برخی مصوبات کامل اجرا نشود، به ویژه آنکه دولت هم در تنگناست. با این حال، انتظار ما از حاکمیت این است که بیش از این‌ها به فکر رفاه مردم باشد.

وی افزود: ایران یک ملت فرهیخته و ۸۰ میلیونی دارد که بیشتر ساکنان آن نیز شهرنشین و به عبارت دیگر مصرف کننده هستند. به همین دلیل، نیاز است تا حمایت بیشتری از مردم و به ویژه قشرهای ضعیف بشود.

وی در ادامه یادآور شد: متأسفانه در مجلس کاری از دستمان برنمی‌آید. مجموعه حاکمیت باید برای مردم اقدام لازم انجام دهد. نهایت زور مجلس برای کمک به مردم این بود که افزایش‌ها را در قانون اعمال کند، و ما این کار را انجام دادیم. از این جا به بعد دست دولت است تا این کار را درست انجام دهد و ما از مجلس نیز این موضوع را نظارت خواهیم کرد.

این نماینده مجلس با اشاره به یارانه‌ها نیز گفت: حذف دهک‌های بالای درآمدی، یکی از راهکار‌هایی است که از نظر مالی می‌تواند به دولت کمک کند و مجلس نیز این را پیگیری می‌کند، اما به غیر از این موارد، ما دیگر کاری نمی‌توانیم انجام دهیم.

این نماینده گفت: واقعیت این است که مشکل کشور ما اقتصادی نیست و ما نمی‌توانیم مشکلی را که اقتصادی نیست، با راهکار اقتصادی درست کنیم. مشکل امروز کشور ما سیاسی است و تا زمانی که مشکلات ما از طریق سیاسی حل نشود، نمی‌توان مشکلات اقتصادی را حل کرد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: بادامچی افسارگسیختگی گرانی محاکمه نجفی محمدحسن صادقی مقدم پروپیچ رمزارز شورایاری ها میترا استاد علیرضا دبیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۳۹۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده است

نماینده مردم مهاباد گفت: مردم برای تامین هزینه‌های اولیه زندگی مانند رهن منزل استیجاری نیاز به حمایت و دریافت وام دارند که در حال حاضر بانک‌ها حاضر به همکاری نیستند و باید هرچه زودتر برای این وضعیت چاره‌اندیشی شود.

به گزارش ایلنا، جلال محمودزاده نماینده مردم مهاباد در مجلس با اشاره به تعیین تکلیف وضعیت تسهیلات در سال جدید و اینکه آیا با وجودعدم تصویب بودجه و نهایی شدن برنامه هفتم افزایش‌ها در آن اعمال می‌شود، به ایلنا گفت: در این مساله سردرگمی در بحث وام ازدواج و فرزندآوری وجود دارد، البته افزایش آن تصویب شد، اما معمولا در ابتدای سال بانک‌ها اعتبارات لازم برای پرداخت آن را دریافت نکرده‌اند و در نتیجه از پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج استنکاف می‌ورزند.

وی ادامه داد: البته این موضوع شامل انواع دیگر تسهیلات بانکی هم می‌شود و به کلی پرداخت وام در کشور تعطیل شده است، برای بخش تولید مشاهده می‌کنید که نرخ سود تسهیلات از ۱۸ درصد به ۲۳٪ رسید و ۵٪ افزایش پیدا کرد. از سوی دیگر مردم برای تامین هزینه‌های اولیه زندگی مانند رهن منزل استیجاری نیاز به حمایت و دریافت وام دارند که در حال حاضر بانک‌ها حاضر به همکاری نیستند و باید هرچه زودتر برای این وضعیت چاره‌اندیشی شود.

دیگر خبرها

  • تنگنای معیشتی کارگران در سال ۱۴۰۳/ جامعه کارگری مخالف ورود مجلس به موضوع تعیین مزد است
  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکستن سد کنیا را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکست سد را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • تدوین لایحه حمایت از حقوق پرستاران با هدف بهبود معیشت
  • بدون آرام سازی اقتصاد هیچ کاری انجام نمی شود
  • بدون آرام‌سازی اقتصاد امکان انجام هیچ کاری نیست
  • (ویدئو) ماجرای خدمتی که عباس کیارستمی در دهه ۷۰ به سینمای ایران کرد چه بود؟
  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده است
  • زمینه بهبود وضعیت معیشتی‌ کارگران فراهم شود
  • علیرضا طلیسچی: وضعیت موسیقی در ایران خوب است