Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، «محمدرضا عارف»، رئیس شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان، در این نشست مهمترین هدف تشکیل شورای عالی اصلاح‌طلبان را انسجام بخشی و وحدت درون جریان اصلاحات نامید و گفت: نتیجه تشکیل شورای عالی اصلاح‌طلبان را در انتخابات سه دوره گذشته دردهه 90 دیدیم. شاید در مقطعی سقف آرزوی اصلاح طلبان این بود که با لیست حداقلی وارد انتخابات شوند ولی با محوریت شورای عالی اصلاح طلبان در انتخابات سال 94 و 96 مردم به لیست ارائه شده اعتماد کردند و باید قدر این اعتماد را بدانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تشکیل شورای اصلاح طلبان را باعث تقویت تفکر تشکیلاتی دانست و خاطرنشان کرد: نهادهای برآمده از شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان از جمله فراکسیون امید،شورای اسلامی شهر  درکلان شهرها و حتی دولت باید عملکردشان ارزیابی شود ولی نباید نهادهای برآمده از شورای عالی اصلاح طلبان را به بهانه نقد عملکرد ،تضعیف کرد. اگرچه همواره از نقد بمنظور اصلاح استقبال کرده و می کنیم.

رئیس فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی با اشاره به ارزیابی عملکرد 2 دوره شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان تاکید کرد: با ارزیابی‌های صورت گرفته و اصلاح برخی رویکردها، دور سوم شورای عالی اصلاح‌طلبان با هدف تقویت انسجام بخشی درون جبهه اصلاحات آغاز به کار کرد.

وی با بیان اینکه تشکیل شورای عالی اصلاح طلبان صرفا به خاطر انتخابات نیست به انتخابات مجلس یازدهم در اسفندماه سال جاری اشاره کرد و گفت: از همه اصلاح طلبان در سراسر کشور درخواست می کنم، اجازه ندهند برخی مباحث واظهارنظرها وحدت و همبستگی درون خانواده اصلاحات را تحت الشعاع قرار دهد.

عارف با تاکید بر حضور تاثیرگذار جریان اصلاحات در انتخابات مجلس یازدهم بیان کرد: ساز و کار چگونگی حضور در انتخابات مجلس یازدهم با جمع بندی‌هایی که در شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان و با همفکری رابطین استانی صورت می‌گیرد ،اعلام می شود.البته انتظار است همه احزاب اصلاح طلب با مشارکت حداکثری  ،تلاش بالای خود را برای برگزاری این انتخابات بکار گیرند.

وی بر ضرورت رعایت قانون و اخلاق انتخاباتی از سوی مسئولان و کاندیداها تاکید کرد و گفت: توصیه من به متولیان برگزاری انتخابات این است که بدانند حضور حداکثری مردم در انتخابات پیش رو بخصوص در شرایط فعلی کشور نظام را بیمه می کند به همین دلیل نباید بگونه ای عمل شود که یک جریان سیاسی با محدودیت در ارائه کاندیدا به دلیل رد صلاحیت رو به روشود.

رئیس شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان با بیان اینکه مزیت اصلاح طلبان پیروزی در شرایط سخت است، تصریح کرد: به دلیل رد صلاحیت های صورت گرفته در انتخابات مجلس دهم با نگاه سلبی در برخی حوزه ها لیست ائتلافی بسته شد و متاسفانه هزینه زیادی هم پرداخت کردیم.باید بدانیم که اقلیت موثر بسیار ارزشمندتر از اکثریت غیر همراه است.

وی صلاحیت و اهلیت را مهمترین راهبرد برای حضور کاندیداها در لیست انتخاباتی اصلاح طلبان اعلام کرد و گفت: باتوجه به شناخت خوبی که رابطین استانها از استانهای خود دارند انتظار است انسجام خوبی در بدنه اصلاح طلبان استانها شکل بگیرد و یکی از مهمترین وظیفه رابطین استانها انسجام بخشی است.

عارف با بیان اینکه رابطین استانها نباید نقش ضابطین را ایفا کنند بر ضرورت ارتباط بیشتر و موثرتر رابطین استانها با کارگروه استانهای شورای عالی اصلاح طلبان تاکید کرد.  

در این نشست جواد امام رئیس کارگروه استانها گزارشی از فعالیت این کارگروه را ارائه کرد.

حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالواحد موسوی لاری نایب رئیس شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان نیز در این نشست ضمن تاکید بر حضور تاثیرگذار اصلاح طلبان در انتخابات مجلس گفت که باید از طرح مباحثی که تلقی چند دستگی در بین اصلاح طلبان را در بین مردم ایجاد کند خودداری کرد.

همچنین تعدادی از اعضای حاضر در این نشست به بیان نقظه نظرات خود پرداختند. تقویت انسجام اصلاح طلبان در استان ها، لزوم تقویت اعتماد مردم به سیاست و سیاست مداران پاکدست، فعالیت موثرتر اصلاح طلبان برای اثرگذاری نهادهای انتخاباتی از جمله محوری ترین مباحث صورت گرفته در این نشست بود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصلاح طلبان اصلاح طلبان در انتخابات انتخابات انتخابات مجلس دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۱۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری تفاهم‌نامه همکاری با هدف توسعه پایگاه جامع آمار و اطلاعات آموزش‌عالی و داشبورد‌های مربوطه و ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور بین مؤسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی و مرکز رصد، برنامه‌ریزی و ارزیابی شورای عالی انقلاب فرهنگی منعقد شد.

به گزارش مرکز رسانه و روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، این تفاهم‌نامه به امضای علی باقر طاهری نیا معاون وزیر علوم و رئیس مؤسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی و مسعود فیاضی قائم مقام دبیر و رئیس مرکز رصد، برنامه‌ریزی و ارزیابی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید.

از جمله مهم‌ترین زمینه‌های همکاری این تفاهم‌نامه می‌توان موارد زیر را برشمرد:

- ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور

شامل: پایش و رصد وضعیت دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و مؤسسات پژوهشی مبتنی بر شاخص‌های مورد اشاره در اسناد بالادستی و اساسنامه­‌های مصوب به طور نظام­مند و در ابعاد مختلف (سطح کنشگران اعم از دانشجویان، اعضای هیئت علمی، دانش‌آموختگان، یاوران علمی و کارکنان و سطح داده‌های نهادی) بر اساس شاخص­‌های بیان شده در سند نقشه جامع علمی کشور و سند دانشگاه اسلامی مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی

- استخراج روند‌های داخلی و بین‌المللی تغییرات در تولید علم و وضعیت دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و مؤسسات پژوهشی

- ایجاد و توسعه پایگاه جامع آمار و اطلاعات آموزش عالی در محور‌های مختلف

- تأمین زیرساخت لازم برای پایش و رصد مستمر و استقرار اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی

- ایجاد و توسعه داشبورد‌های مدیریتی – تحلیلی برای بهره‌برداری مرکز، مدیران دانشگاهی و سایر ذینفعان نظام برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری آموزش‌عالی

- ارائه گزارش‌های مبتنی بر داده­‌ها و روند‌های رصدی به منظور استفاده در تصمیم­‌سازی­‌ها و تصمیم‌گیری‌ها به مرکز

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لیست حزب باهنر در انتخابات دور دوم مجلس؛ از حسین نجابت و جراره تا پورمحمدی، نظام الدین موسوی و ...
  • مرغ آمریکایی‌ها غاز است!
  • قرعه کشی برنامه تبلیغاتی نامزدهای انتخابات مجلس دوازدهم شورای اسلامی حوزه بیرجند، درمیان و خوسف  در صدا و سیمای خراسان جنوبی
  • تاکید وزیر کشور بر برگزاری مطلوب مرحله دوم انتخابات مجلس
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • پارسانیا: باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • ضبط برنامه تلویزیونی نامزد‌های انتخابات میان دوره‌ای مجلس
  • تصویب سند هوش مصنوعی در کشور به کجا رسید؟