Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان اموال تملیکی استان تهران از دپو ۱۲۰ تن دارو، مکمل‌های غذایی و مواد شیمیایی در انبار تملیکی استان تهران خبر داد. ۲۶ تير ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۴ استانها استان تهران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تهران، برومند میرزایی‌پور امروز در جلسه تعیین تکلیف اموال رسوبی قاچاق در انبار اموال تملیکی با اشاره به تعداد پرونده‌های قاچاق اظهار داشت: در سال جاری 723 فقره پرونده قاچاق در استان تهران وجود داشت در حالی است که در سال گذشته 858 مورد بوده و همچنین پرونده‌های متروکه نیز در سال جاری  یکهزار و 508 پرونده و در سال گذشته 122 پرونده بوده که رشد هزار و 136 درصدی را نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به استناد قوانین گمرکی اگر کالایی یک ماه و 10 روز نتواند ترخیص شود در اختیار سازمان اموال تملیکی قرار می‌گیرد که البته 214 فقره اعاده شده است، همچنین تعداد پرونده‌های استرداد در سال 98، 160 فقره قرار بود که در سال 97، 127 فقره بوده است.

رئیس سازمان اموال تملیکی استان تهران بیان کرد: 459 پرونده امحا شده که ارزش ریالی آن 22 میلیارد و 67 میلیون تومان برآورد شده است، به علاوه 120 تن دارو، مکمل‌های غذایی و مواد شیمیایی نیز دپو شده  است که هزینه امحای آن 2 میلیارد تومان می‌باشد البته جایی برای امحاء نیز وجود ندارد و تنها در اصفهان و قزوین در کوره‌های پسماندسوزی امکان امحا وجود دارد.

تهران| رشد 286 درصدی فروش کالاهای قاچاق در 4 ماهه نخست سال جاریضرب‌الاجل استاندار تهران برای تعیین تکلیف کالاهای قاچاق ظرف 15 روزکشفیات کالای قاچاق در غرب استان تهران 12 درصد رشد داشته است

برومند میرزایی‌پور همچنین عنوان کرد: قسمت دوم کالاها شامل کیف و کفش و البسه است که در مورد آن‌ها منع فروش داخلی وجود دارد و باید به خارج از کشور صادر شود مگر در مواقع اضطرار که برای کمک به سیل‌زدگان می‌توان مورد استفاده قرار گیرد که اگر مصوبه شود می‌توان با واگذاری این کالاها به کمیته امداد نسبت به آن‌ها تعیین تکلیف کرد.

وی با بیان اینکه قسمت دیگر از کالاها و اموال تملیکی موتورسیکلت‌های 250 سی‌سی به بالا می‌باشد گفت: با وزارت دفاع رایزنی شده که می‌توان چنین کالاهایی را به ارگان‌های نظامی داد که متأسفانه در این زمینه نیز استاندارد مجوز داده نمی‌شود.

رئیس سازمان اموال تملیکی استان تهران تصریح کرد: بخش دیگر لوازم خانگی و سایر کالاهایی که بخش اعظم آن را می‌توان از طریق مزایده به فروش رساند اما تعزیرات مجوز آن را صادر نمی‌کند در حالی که می‌توان با استناد به تبصره 2 ذیل ماده 53 نسبت به آن‌ها تعیین تکلیف کرد.

برومند میرزایی با بیان اینکه مواد غذایی شامل حبوبات و برنج از جمله دیگر اموال هستند که باید نسبت به آن‌ها تعیین تکلیف صورت گیرد ادامه داد: تعیین تکلیف در مورد مواد غذایی منوط به صدور مجوز از سوی مقام قضایی است اما مشکل با معاونت غذا و دارو است که بدون انجام آزمایش نمی‌توان چنین کالاهایی را به فروش رساند.

انتهای پیام/ن

R7840/P/S6,60/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۱۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف بیش از ۴ میلیارد تومان البسه قاچاق در غرب تهران


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سرهنگ "کارآگاه مهدی افشاری" گفت: با انجام اقدامات فنی و پلیسی ماموران این پلیس موفق به کشف محل فروش البسه قاچاق در محدوده غرب تهران شدند.

وی ادامه داد: در پی اقدامات اطلاعاتی مشخص شد مقادیری کفش و کیف خارجی قاچاق در فروشگاهی در غرب تهران انبار و نگهداری می‌شود.

سرهنگ افشاری افزود: ماموران این پلیس در بازرسی مشاهده می‌کنند که در محل مذکور که یک فروشگاه کیف وکفش است مقادیری کفش و کیف خارجی در محل انبار و فاقد هرگونه اسناد و مدارگ گمرکی می‌باشند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی گفت: کالا‌های مکشوفه شامل ۲۸۸ جفت کفش و ۲۵ عدد کیف خارجی قاچاق برند معروف دنیا، بوده که پرونده قضایی مربوطه تشکیل و به همراه متهم به مرجع قضائی معرفی شد.

این مقام پلیسی بابیان اینکه کارشناسان ارزش ریالی اموال کشف شده را چهار و نیم میلیارد تومان اعلام کرده اند، افزود: ورود کالای قاچاق و ارز به کشور باعث ورشکستگی کارخانجات و بیکار شدن کارگران ایرانی می‌گردد، از شهروندان می‌خواهیم درصورت مشاهده هرگونه قاچاق و یا احتکارکالا با این پلیس به شماره‌های ۰۲۱۶۶۷۴۷۳۴۳ ویا ۰۹۹۹۹۸۷۱۳۹۲ تماس بگیرند.

دیگر خبرها

  • آتش سوزی دو انبار کالا در شهر ری
  • آیا غذا‌های دریایی سرطان زا هستند؟
  • سه تن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در زاهدان معدوم شد
  • بررسی پرونده‌ها و کالاهای موجود در انبار مرکزی اموال تملیکی گیلان
  • از کشف کود شیمیایی قاچاق در عجب‌شیر تا کشف تخم مرغ‌های فاقد مجوز در هشترود
  • مزایده هفت هزار تن چای خارجی اموال تملیکی
  • کشف ۴ و نیم میلیارد تومان البسه قاچاق در غرب تهران
  • مزایده ۷ هزار چای تن خارجی بلاتکلیف
  • کشف بیش از ۴ میلیارد تومان البسه قاچاق در غرب تهران
  • ۱۶ میلیارد تومان حراج خرده فروشی سازمان اموال تملیکی استان تهران ثبت شد