Web Analytics Made Easy - Statcounter

جعفر گوهرکانی از ناخالصی در آمار‌های مدیران برای بهبود فضای کسب و کار انتقاد کرد و افزود: اینگونه به نظر می‌آید که برخی دستگاه‌ها از جمله ثبت اسناد و املاک و برخی افراد که به منابع مالی دسترسی دارند در پی بی انگیزه کردن سرمایه گذاران برای تداوم فعالیت اقتصادی در استان هستند.
وی گفت: باید فهرستی واقعی از واحد‌های فعال راکد یا نیمه فعال توسط صنعت معدن و تجارت و شرکت شهرک‌های صنعتی تهیه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


گوهرکانی خواستار مشارکت بیشتر برای استمرا حضور سرمایه گذاران در استان و رونق کسب و کار شد و تاکید کرد: در صورت کم مهری به صنایع و تولیدات استان باید منتظر تنش‌های اقتصادی در بخش تولید استان باشیم.
وی با ابراز گلایه از نامشخص بودن چگونگی فعالیت برخی واحد‌های معدنی تسریع در شناسنامه دار کردن این واحد‌ها برای رصد فرصت‌های شغلی تولیدی و ظرفیت‌های معدنی استان را مورد تاکید قرار داد.
رئیس اتاق بازرگانی و نماینده‌ی بخش خصوصی هم شرایط موجود در استان را خاطر نشان کرد و گفت: این شرایط بجای رویش تولید ریزش در تولیدات را به همراه خواهد داشت.
جبار کیانی مسائل بیمه ایی را چالش بزرگ فرا روی اقتصاد کشور و استان دانست و افزود: باید با سازوکار‌هایی مانع از زیان به کارفرمایان و سازمان بیمه‌ی تامین اجتماعی شد.
وی از نشست مشترکی با حضور نمایندگاه سه قوه با اتاق بازرگانی در روز‌های آینده خبر داد و گفت: کهگیلویه و بویراحمد به عنوان مطالبه گر برای اصلاح برخی قوانین از جمله احیاء قانون پرداخت حق بیمه‌ی ۶ و ۶ دهم درصدی کارفرما که دولت باید به تامین اجتماعی پرداخت کند، اما این سازمان به صورت غیر قانونی از کارفرمایان این مبلغ را وصول می‌کند.
وی به پایین ماندن رتبه‌ی استان در فضای کسب و کار اشاره کرد و آن را ناشی از مغایرت بیلان کاری مدیران با شرایط موجود دانست و گفت: این شورا درصدد شناسایی و حذف چالش‌های فرا روی تولید در استان است.
جبار کیانی چگونگی اخذ مجوز ها، موانع بانکی و بیمه‌ی تامین اجتماعی را از دلایل رکود تولید در استان برشمرد.
در این جلسه اعضاء در باره‌ی بهبود شرایط برای رشد دلخواه اقتصادی با هم گفتگو کردند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۲۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه هنرمندان صنایع دستی ابلاغ شد

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور از ابلاغ بیمه هنرمندان صنایع دستی خبر داد و گفت: امیدواریم این مراحل کنترل و نظارتی تا اوایل خردادماه انجام شود که بتوانیم در این ماه شاهد عقد قرارداد بیمه این افراد باشیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مریم جلالی با بیان اینکه از شهریور 1401 بحث بیمه هنرمندان با وجود فراز و نشیب‌های زیاد پیگیری شد، تصریح کرد: این مهم با مکاتبات وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با رئیس جمهوری محقق شد و نهایتا در بهمن 1402 با دستور اکید رئیس جمهوری بیمه 10 هزار نفر از فعالان حوزه گردشگری و صنایع دستی که از این تعداد 8 هزار نفر هنرمند صنایع دستی و 2 هزار نفر راهنمایان گردشگری را شامل می‌شود، در دستور کار قرار گرفت.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور با بیان اینکه بحث تأمین اعتبار منجر به طولانی شدن این بحث شد به طوری که تا انتهای سال گذشته طول کشید، گفت: از بهمن سال 1402 به دنبال ابلاغیه از سازمان تامین اجتماعی، لیست اسامی افراد واجد شرایط را جمع‌آوری کردیم. اسامی توسط استان ها ارسال و در چند مرحله پایش شد.

او با بیان اینکه اولویت ما گروه سنی بوده است، اظهار کرد: باتوجه به اینکه اگر سن افراد از 50 سال عبور کند امکان تحت پوشش قرار گرفتن بیمه آنها نیست، لذا مقرر شد در این مرحله اولویت سنی ما 40 تا 50 سال باشد و افرادی که سابقه و تاثیرگذاری بیشتری در صنایع دستی دارند مشمول شوند.

جلالی با اشاره به اهمیت و توجه به بحث معیشتی هنرمندان گفت: افراد برای بیمه شدن علاوه بر مجوز میراث فرهنگی باید کارت فنی حرفه ای نیز داشته باشند.

بازدید 2 میلیون نفر از کارگاه‌های صنایع دستی در ایام نوروز

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور با اشاره به اینکه قبل از تحت پوشش قرار گرفتن بیمه، فرایند کنترل و بازرسی تامین اجتماعی نیز انجام می‌شود، اظهار کرد: افراد باید حتما در رشته خود کار کنند، معاینات پزشکی هم انجام دهند و سپس فرایند لازم در سامانه طی می شود.

او با بیان اینکه یک شغل زمانی پایدار است که فرد بتواند بعد از بازنشستگی مستمری دریافت کند، گفت: در صورت درگذشت هنرمند صنایع دستی، خانواده او می‌تواند از مستمری آن استفاده کنند و حتی اگر فرد از کار افتاده شود نیز می‌تواند از این بیمه استفاده کند. همچنین این افراد توسط سازمان تامین اجتماعی و بازرسان ادارات میراث فرهنگی استان ها پایش می‌شوند.

جلالی در پایان خاطرنشان کرد : امیدواریم مراحل کنترل و نظارت تا اوایل خرداد ماه سال جاری انجام شود تا بتوانیم در این ماه شاهد عقد قرارداد بیمه این افراد باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تسریع شود
  • بیمه هنرمندان صنایع دستی ابلاغ شد
  • جزییات مطالبه‌گری سرمایه‌گذاران مال باختگان شرکت طراوت نوین
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • شورای تامین مالی برای تحقق جهش تولید تشکیل شد
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • بیمه رایگان دهک‌های یک تا پنج ادامه دارد
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید