Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، سید مهدی قویدل دادستان عمومی و انقلاب شهرستان زرند در کارگروه فضای مجازی زرند با اعلام این مطلب که امروزه فضای مجازی فراتر از عنوان مجازی در تمام سطوح وارد زندگی مردم شده است از برنامه‌ریزی‌های مدون مسئولان برای آگاه سازی مردم از تهدیدات و فرصت‌های این حوزه به عنوان یک ضرورت اساسی نام برد و با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری درباره اهمیت دادن به این موضوع گفت: میتوان با هوشیاری این تهدیدات را به فرصت تبدیل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:ما سه موضوع مهم رصد، تحلیل و شناسایی مطالب و تولید محتوا را به صورت دقیق و کارشناسی شده در دستور کارگروه مذکور قرار خواهیم داد و با تشکیل هفت کمیته‌ تخصصی در حوزه‌های (اجتماعی، فرهنگی - امنیتی، انتظامی - اعتقادی، مذهبی - تولید محتوا - اطلاع رسانی قوانین - اشتغال آفرینی، حمایت از رونق تولید) تلاش خواهیم کرد تا میزان وقوع جرم را کاهش دهیم.

قویدل با اشاره به فعالیت بیش از ۱۲۰ کانال و گروه در حوزه فضای مجازی شهرستان خبر داد و افزود: تاکنون اطلاعات فردی مدیران بیش از ۶۰ درصد این کانال‌ها و گروه‌ها جهت تشکیل شناسنامه فعالیت، اخذ شده است.

دادستان عمومی و انقلاب زرند از برگزاری همایش علمی و تخصصی فضای مجازی و رسانه در آینده‌ای نزدیک با حضور کارشناسان خبره در تمامی حوزه‌های فوق خبر داد و گفت:ائمه جمعه و جماعات، پایگاه‌های مقاومت بسیج، مدیران مدارس، حوزه‌های علمیه، اساتید دانشگاهی، اصحاب رسانه می‌توانند نقش مهمی در بهبود و تولید محتوای مناسب برای مخاطبان ایفا نمایند.

قویدل با اشاره به اینکه جهل به قانون رافع مسئولیت نیست تاکید کرد: متاسفانه بسیاری از مردم بدلیل عدم آگاهی از قوانین موجود اقدام به باز نشر اکاذیب، مطالب ضد فرهنگی و ضد ارزشی یا توهین و تخریب دیگران می‌کنند که باید در این راستا جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی و جلوگیری از وقوع جرم کمیته‌ای متشکل از کارشناسان تشکیل تا نسبت به استخراج قوانین و اشتراک آن‌ها در فضای مجازی حتی الامکان از وقوع اعمال مجرمانه پیشگیری نمایند.

دبیر شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری شهرستان زرند که طی چهار سال گذشته در سطح استان در امر پیشگیری از وقوع جرم مقام برتر را به دست آورده است افزود:همیشه نگاه ما به امنیت جامعه و نیز اقدامات قضایی قبل از اینکه برخورد باشد به مقوله پیشگیری معطوف شده چرا که همیشه پیشگیری بهتر از درمان است و در این صورت با کمترین میزان آسیب‌های اجتماعی روبرو خواهیم شد.

قویدل با اشاره به انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی گفت: نظام مقدس جمهوری اسلامی یک نظام مردم‌سالار و متکی به آراء مردم است گفت: با نزدیک شدن به زمان انتخابات، دشمنان با ارسال مطالب کذب و اتهام‌زنی بی اساس به بسیاری از چهره‌های ارزشی انقلابی سعی در تزریق روحیه ناامیدی در کشور دارند که باید بدانند برخورد دستگاه قضایی با این گونه افراد بسیار شدید و غیرقابل گذشت است.

وی با تاکید بر اینکه اتاق فکر دشمنان همیشه در حال برنامه ریزی جهت ایجاد توطئه است افزود: می‌طلبد که نیرو‌های ارزشی و انقلابی خصوصاً جوانان متعهد کشور در این جنگ نرم که به مراتب مهمتر و پیچیده‌تر از جنگ نظامی است با دانایی و هوشیاری و حضور به موقع به مقابله با تهدیدات بپردازند.

انتهای پیام/ح

ضرورت حضور مدیران درساماندهی فضای مجازی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فضای مجازی ساماندهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۴۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در کردستان

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان گفت: با توجه به آمار اعلامی سازمان ثبت احوال استان کردستان، میزان طلاق استان طی سال گذشته با کاهش دو درصدی نسبت به سال قبل از آن روبه‌رو بوده و از ۵۳۱۰ مورد در سال ۱۴۰۱ به ۵۲۰۵ مورد در سال ۱۴۰۲ کاهش یافته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از واحد اطلاع‌رسانی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان، بهادر اسدی اظهار کرد: افزایش طلاق در جامعه آسیب‌هایی از جمله فقر، بیکاری، اعتیاد و گسستگی خانواده و آسیب‌های ناشی از فرزندان طلاق را به همراه دارد.

وی افزود: با افتتاح ۱۷ مرکز مشاوره خانواده دادگستری استان در سال گذشته و توسعه کمی و کیفی این مراکز در کنار دادگاه‌های خانواده و برگزاری هدفمند کارگاه‌های آموزشی برای خانواده‌های در معرض طلاق، شاهد کاهش ۲ درصدی طلاق در استان کردستان بوده‌ایم.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان ادامه داد: برنامه‌ریزی در جهت کاهشی کردن روند طلاق در استان با هماهنگی و همکاری سازمان‌های متولی و با نظارت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان از سال‌های گذشته آغاز شده است و تلاش برای کنترل هرچه بیشتر آمار طلاق استان ادامه دارد.

اسدی از بازرسی و نظارت مستمر بر عملکرد کلیه مراکز مشاوره پیش از طلاق در حوزه‌های قضائی این استان خبر داد و خاطرنشان کرد: با ارجاع متقاضیان دعاوی خانواده به مراکز مشاوره برای دریافت خدمات مشاوره و مددکاری و تلاش در جهت افزایش حداکثری صلح و سازش در بین زوجین، این مراکز در جلوگیری از فروپاشی خانواده و تحکیم بنیان آن می‌توانند مهمترین نقش را داشته باشند.

وی از برگزاری دوره‌های آموزشی پیش از ازدواج برای زوجین در شُرف ازدواج با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط خبر داد و تصریح کرد: ارائه آموزش‌های لازم در خصوص افزایش مهارت‌های ارتباطی تأثیر و نقش بسزایی در کاهش طلاق در سال گذشته داشته است.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان ابراز امیدواری کرد: با ادامه این رویکرد و همراهی و مشارکت بیش از پیش نهادهای متولی بتوانیم شاهد ادامه این روند کاهشی طلاق در سال‌های آینده باشیم.

کد خبر 747524

دیگر خبرها

  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ
  • تجلیل از ۱۰۰ فعال حوزه سلامت چهارمحال و بختیاری
  • شرکت ۲۰ هزار نفر در المپیاد ورزشی فرهنگی بسیجیان مازندران
  • تحریم فرصتی برای رسیدن به خودکفایی
  • دادستانی از اقدامات شهرداری‌ها حمایت قضایی می‌کند
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در کردستان
  • نگاه دولت در عرصه پیشگیری از اعتیاد حمایتی است
  • کاهش ورودی پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در تهران