Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مسائل اجتماعی گفت: سلیبرتی‌سازی با کمک رسانه و شبکه‌های اجتماعی مانع شکوفایی استعدادهای افراد در جامعه می‌شود. به گزارش بلاغ، در طی روزهای گذشته خبرهایی از مرگ یک نوجوانان 12 ساله اهل شهرستان بابل منتشر شد، شنیده‌ها حاکی از آن است که وی به تقلید از برنامه تلویزیونی عصر جدید اقدام به عملی خاص زده که منجر به خفگی و مرگ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



خسرو نصیرایی پدر نوجوان فوت شده درپی انتشار ویدیویی از خود در شبکه‌های اجتماعی گفت: پسرم بازیگوش و فعال بود و برنامه عصر جدید را دنبال می‌کرد.

وی افزود: در زمان پخش برنامه تلویزیونی عصر جدید که شرکت کنندگان حلقه دور گردن گذاشته و دور می‌زدند، از من پرسید آیا افرادی که چنین کارهایی انجام می‌دهند خفه نمی‌شوند؟ در پاسخ گفتم: درست است این افراد در صحنه مسابقه و اجرا تنها هستند اما افراد زیادی در اطراف مراقب‌شان هستند؛ ضمن اینکه آنها ورزشکار و آموزش‌دیده نیز هستند و برای انجام این کار تمرین زیادی کردند.

نصیرایی تصریح کرد: با این سؤالات نگران شدم و بارها خطاب به پسرم تاکید کردم دست به چنین کاری نزند چرا که این اجرا به اندازه‌ای خطرناک است که حتی داوران برنامه چشمان‌شان را بسته بودند.

این پدر اضافه کرد: سهیل در روز حادثه از خلوتی خانه استفاده کرده و پارچه‌ای را به گردن می بندد، یک بلوک را به روی یک سطل کنار ستون فلزی پارکینگ خانه قرار داده و بالای آن رفته و پارچه را به حلقه‌ ستون آویزان می کند و قصد می کند که خود را دور ستون بگرداند، اما این کار به پایان زندگی‌اش منجر می شود، فرزندم خیلی بازیگوش بود و دنبال امتحان برنامه‌های هیجان‌انگیز بود.

علی عباسی مدیرکل پزشکی قانونی مازندران نیز در این باره به خبرنگار بلاغ می گوید: بررسی کارشناسان ما فوت نوجوان 12 ساله در شهرستان بابل را تاییدمی کند و علت فوت هم خفگی اعلام شده است.

در ادامه رمضان‌علی گلچوب کارشناس مسائل اجتماعی بیان کرد: برنامه عصر جدید علیرغم اینکه بسیار پربیننده جذاب و سرگرم کننده است ولی در شناسایی بروز استعدادهای افراد با چالش‌هایی روبرو است.

وی افزود: در واقع این برنامه تصویر مخدوش و غیرواقعی از ساختار پیچیده شناسایی و بروز استعدادهای افراد ارائه می‌کند و ساختار نامناسب و معیوبی از شناسایی افراد و استعداد در جامعه ارائه می‌کند.

گلچوب خاطرنشان کرد: برنامه عصر جدیدی با الگوسازی رسانه و نقش سلیبرتی‌ها فضای خیالی و غیرواقعی در پیش روی کودکان نوجوانان و خانواده ها قرار می‌دهد گرچه همه می‌دانند که این برنامه کپی از برنامه‌های است که در کشورهای غربی اجرا می‌شود ولی در آنجا فرآیند شناسایی افراد و استعدادها و همچنین شیوه‌های ابراز هیجانات فردی و اجتماعی بسیار متفاوت است.

این کارشناس تصریح کرد: تحقیقات نشان می‌دهد که در دو دهه گذشته به‌دلیل کارکرد رسانه توجه مردم به بازیگران بیش از دوبرابر شده این در حالی است که توجه به نویسندگان و دانشمندان کمتر از نصف شده است الگوسازی از طریق رسانه بدون اینکه ما فرآیند عمل و پیچیدگی آن را در اختیار مخاطب قرار بدهیم به‌ویژه برای نوجوانان با خطاهایی همراه خواهد بود و در فرآیند الگو پذیری و الگو برداری از افراد مشهور که در این سن بسیار مهم و حیاتی است فرد دچار اشتباه و خطاهایی خواهد شد.

وی اظهار کرد: برنامه عصر جدید به‌دلیل توجه به برخی از فعالیت‌های خاص منجر به تغییر در ارزش‌گذاری فعالیت‌های اجتماعی و تفریحی نوجوانان و کودکان خواهد شد و ما شاهد بودیم برخی از نمایش‌های عصر جدید به‌دلیل ناهم‌خوانی با ارزش‌های برخی از گروه‌های اجتماعی و طیف‌های سنی مخاطب خاص داشته است که قابل ارائه در برنامه عام محور و پربیننده تلویزیون شاید نباشد و در یک جمع محدودتری قابل ارائه خواهد بود.

گلچوب با اشاره به نمایش پرتاب چاقو و درج آن اینکه افراد بالای ۱۴ سال مجاز به دیدن آن هستند، گفت: این فرآیند منجر به کنجکاوی بیشتر در این گروه سنی خواهد شد یا برخی از فعالیت‌های نمایشی که با سلامت جسمی افراد سر و کار دارد و برخی از فعالیت‌هایی که ارزش‌های اجتماعی خانواده فاصله داشته و همخوانی ندارد همه اینها موجب می‌شود که ما نه تنها کمکی در مسیر استعدادیابی افراد و تنوع سازی آن نداشته باشیم‌ بلکه در ارزش‌گذاری برخی از فعالیت‌های اجتماعی هم مداخله ناکارآمد داشته باشیم.

کارشناس مسائل اجتماعی بیان کرد: در پخش صدا و سیما هم برخی از برنامه‌های استعدادیابی از جمله برنامه‌های گزینش گزارشگری و مجری‌گری داشتیم که ماحصل آن مجریان موفق بودند، در خصوص برنامه‌های سرگرم کننده هم برنامه‌های پربیننده‌ای داشتیم تا پاسی از شب میلیون‌ها ببیننده در پای تلویزیون میخ‌کوب می‌شدند ، به نظر می‌رسد که ما در خصوص فرآیند استعدادیابی در برنامه عصر جدید نیازمند یک بازنگری با کمک کارشناسان مرتبط در این حوزه هستیم، سلیبرتی سازی با کمک رسانه و شبکه‌های اجتماعی مانع شکوفایی استعدادهای افراد در جامعه می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۶۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مافیا از هر اتوبوس داخلی چند هزار یورو به جیب می‌زند!  | «یک فرد خاص مانع ورود اتوبوس برقی به ایران شده ...»

به گزارش همشهری آنلاین،‌ «یک فرد خاص مانع ورود اتوبوس برقی به ایران شده و ضرر آن فقط برای مردم است،» این را رئیس شورای شهر تهران مهدی چمران می‌گوید.

قرارداد برقی‌سازی ناوگان حمل ونقل عمومی تهران حواشی ایجاد کرده است و برخی خواستار انتشار قرارداد شدند. شهردار تهران علیرضا زاکانی می‌گوید که «نمی‌توانیم تمام مفاد قرارداد را جار بزنیم؛ ایران هزار و یک دشمن دارد اما تمام نهادهای ذی‌ربط در جریان کار بوده و ضمانت‌نامه بانکی داریم.»

۲۱۰۰ دستگاه اتوبوس فعال در تهران موجود است این در حالی است که پایتخت نیازمند ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس است و کمبود حدود ۸۰ درصدی در این زمینه باعث بروز صف‌های طولانی در ایستگاه‌های اتوبوس شده و اگر اتوبوس جدید تزریق شود این صف‌ها حدود یک چهارم کوتاه‌تر می‌شود.

سال گذشته قرارداد ۷۹۱ دستگاه واگن، ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس، ۲۷۵۰۰ تاکسی، ۱۰۰ هزار موتورسیکلت برقی با چین بسته شد تا عقب‌ماندگی چندین‌ساله جبران شود.

قرار است امسال اولین سری واگن‌ها و اتوبوس‌ها وارد می شود اما مدیران شهری می‌گویند که «مافیا همه جوره دست و پا می‌زند تا اتوبوس و واگنی از چین وارد نشود» چرا که قیمت «اتوبوس برقی داخلی ۳۲۳ هزار یور است اما اگر مستقیم همین اتوبوس از چین خریداری شود، قیمت ۲۴۵ هزار یور خواهد بود یعنی در هر اتوبوس ۷۱ هزار یورو به جیب مافیا می‌رود.»

«روزانه ۶۶ درصد ترددها در تهران با وسایل شخصی انجام می‌شود» و همین امر باعث آلودگی هوا و مرگ هزاران تهرانی‌ در سال می‌شود.«پکن که یکی از شهرهای آلوده دنیا بود با برقی‌سازی مشکل آلودگی را برطرف کرد.» در صورت تجهیز ناوگان میزان مرگ و میر ناشی از آلودگی هوا کمتر است.

عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت امیرحسن کاکایی می‌گوید که «تامین برق خودروهای برقی، بحران مازوت سوزی(آلودگی هوا) در نیروگاه‌ها را تشدید می‌کند. در مقابل رئیس سازمان حفاظت و محیط زیست علی سلاجقه می‌گوید که «مازوت سوزی در تهران نداریم»، سوخت بی‌کیفیت عامل اصلی آلودگی هوا است و از ورود خودروی برقی حمایت می‌کنیم.»
به گفته کارشناسان، تمامی دستگاه‌های مسوول باید ورود کنند تا آلودگی هوا برطرف شود. همچنین باید نظارت دقیقی بر روی نرخ‌گذاری خودروها در داخل صورت گیرد.مهمترین راه‌کار برای رفع آلودگی هوا و ترافیک توسعه حمل ونقل عمومی و برقی‌سازی ناوگان مانند نروژ، چین، آلمان و هلند است

کد خبر 848996 منبع: فارس برچسب‌ها خبر ویژه اتوبوس - شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه شهرداری

دیگر خبرها

  • استعدادهای دانش‌آموزان همچون گنجینه‌ای در دست معلمان است
  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد
  • اسلامی‌سازی علوم انسانی امری ضروری است
  • مد خوب، مد بد!
  • قدردانی وزیر بهداشت از تلاش ماماها برای جوان‌سازی جمعیت
  • سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • آموزش؛ حلقه مفقوده در دیابت/ سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • پیروان امام صادق(ع) در مسیر تمدن‌سازی
  • رئیس انجمن جامعه شناسی ایران: پروژه یکدست‌سازی همه جا شکست خورده است/ هر روز شکاف‌های عمیق‌تری بین ایدئولوژی حاکمیت با مردم می‌بینیم/ گروه‌های مختلف مردم به همدیگر احترام می‌گذارند
  • مافیا از هر اتوبوس داخلی چند هزار یورو به جیب می‌زند!  | «یک فرد خاص مانع ورود اتوبوس برقی به ایران شده ...»