Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی وزارت خارجه روسیه تأکید کرده که این کشور ساخت واحد دوم نیروگاه هسته‌ای بوشهر در ایران را طبق برنامه ادامه خواهد داد.به گزارش بلاغ،«ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه روز چهارشنبه تأکید کرد، ساخت نیروگاه هسته‌ای بوشهر مهمترین پروژه روسیه در ایران است و تکمیل این پروژه بدون وقفه ادامه خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا بر گزارش خبرگزاری «تاس»، زاخارووا در کنفرانس خبری هفتگی خود گفته است: «نخستین بخش از این تأسیسات بدون کوچکترین مشکلی به بهره‌برداری رسیده و در حال تولید برق مورد نیاز ایران است و دومین واحد نیز قرار است طبق برنامه ساخته شود».

وی در ادامه تأکید کرد: «تحریم‌های غیرقانونی واشنگتن مشکلاتی را بر سر تجارت با ایران ایجاد کرده اما علیرغم تحریم‌ها، ایران و روسیه به کار در این نیروگاه هسته‌ای ادامه می‌دهند و همکاری‌های دو کشور در این زمینه متوقف نخواهد شد.»

سخنگوی وزارت خارجه روسیه ادامه داد: «ما نیز در مقابل این تحریم‌ها دست روی دست نخواهیم گذاشت و خودمان را با شرایط شرکای ایرانی تطبیق می‌دهیم و به توسعه طیف اقدامات در جهت حفاظت از روابط دو کشور در زمینه مالی، اقتصادی و تجاری ادامه می‌دهیم».

زاخارووا درباره اثرات تحریم‌های آمریکا روی پروژه بازسازی رآکتور اراک نیز صرفا گفت که این مسئله موضوع مهمی در نشست کمیسیون مشترک برجام بود که در تاریخ 28 ژوئن (7 تیر) در وین برگزار شد.

وی ادامه داد: «همانطور که در خاطر دارید، چین و انگلیس برای انجام بازسازی راکتور اراک ابراز تمایل کرده‌اند. ما معتقدیم که تمام کشورهای طرف برجام باید به عنوان ضامن جمعی اجرای پروژه‌های توافق شده که بخشی از این توافق است، رفتار کنند و تمایل خود برای همکاری در اجرای کامل این توافق را بدون توجه به تحریم‌ها نشان دهند».

بر اساس این گزارش، شرکت روس‌اتم در حال حاضر در حال اجرای پروژه ساخت واحد دوم نیروگاه هسته‌ای بوشهر با ظرفیت 2100 مگاوات است. همانطور که در ماه ژوئن سال جاری میلادی گزارش شده بود، این شرکت دولتی روسیه در نظر دارد، نخستین مرحله بتن‌ریزی این واحد نیروگاهی را آغاز کند که این به معنای آغاز رسمی ساخت دومین واحد این نیروگاه در ماه سپتامبر است.

بنا بر گزارش وبسایت سازمان انرژی اتمی ایران، پس از تعلیق پروژه نیروگاه اتمی بوشهر توسط شرکت کرافت ورک اونیون در دی‌ماه 1358، به دنبال امضای موافقت‌نامه همکاری‌های صلح‌آمیز اتمی میان دولت جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه در مردادماه 1371، قرارداد تکمیل واحد اول نیروگاه اتمی بوشهر بین سازمان انرژی اتمی ایران و پیمانکار روس وابسته به وزارت انرژی اتمی روسیه در دی‌ماه 1373 به امضا رسید.

شهریورماه 1390 واحد یکم نیروگاه اتمی بوشهر پس از گذراندن موفقیت‌آمیز آزمون‌های راه‌اندازی برای نخستین بار به شبکه برق سراسری متصل شد. واحد یکم نیروگاه اتمی بوشهر پس از موفقیت در تست‌های دوره راه‌اندازی در مهرماه 1392 به شرکت بهره‌برداری نیروگاه اتمی بوشهر، تحویل موقت شد. درنهایت، ابتدای سال 1395 به صورت دائم تحویل طرف ایرانی شد.

«علی اصغر زارعان» دستیار رئیس سازمان انرژی اتمی فروردین امسال اعلام کرده بود: «برای فاز دو و سه نیروگاه بوشهر نزدیک ۱۰ میلیارد دلار برآورد بودجه و هزینه شده که تابستان امسال بتن ریزی آن آغاز می‌شود و نزدیک یک میلیون و ۳۰۰ هزار مترمکعب نیز خاکبرداری شده است.» (جزئیات بیشتر)

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۶۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعداد پایگاه‌های امداد دریایی در استان بوشهر باید افزایش یابد

به گزارش خبرنگار مهر، احسان ایزدپناه صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در استان بوشهر ۲۰ پایگاه امداد هلال احمر شامل پایگاه‌های امداد جاده‌ای، کوهستان، سگ‌های جست‌وجو و نجات و امداد دریایی فعال است.

وی با اشاره به فعالیت ۱۳۴ خانه هلال در سطح استان اضافه کرد: ۲ هزار و ۵۸۱ نفر در ۵۲ خانه هلال شهری و ۸۲ خانه هلال روستایی مستقر بوده و در عرصه‌های آموزش و رسیدگی به حوادث فعال هستند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر با اشاره به اینکه یک ششم روستاهای استان بوشهر دارای خانه هلال باشند تاکید کرد: چهار خانه هلال استان برای راه‌اندازی بانک امانات تجهیزات پزشکی پیش قدم شده‌اند.

وی با اشاره به فعالیت یکی از چالش‌ها را نبود پایگاه امدادی هلال احمر در شهرستان عسلویه عنوان کرد و افزود: احداث آشیانه بالگرد هلال احمر با وجود داشتن مجوز و اعتبار مصوب ۴۰ میلیارد ریالی طی چهار سال متوقف مانده است.

گناوه پایگاه دریایی ندارد

ایزدپناه خاطرنشان کرد: به منظور راه‌اندازی مرکز آموزش امداد دریایی جنوب کشور در بوشهر پیگیری شده و استان بوشهر با داشتن امکانات مناسب زیرساختی و نیروی انسانی مجرب شرایط خوبی در این زمینه دارد.

وی با اشاره به نیاز استان بوشهر به ایجاد پنج پایگاه امدادی ساحلی بیان کرد: استان بوشهر با هشت شهرستان ساحلی و داشتن ۸۰۰ کیلومتر ساحل میزبان خیل عظیم گردشگران است و باید پایگاه‌های لازم ایجاد شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر تصریح کرد: گناوه با وجود اینکه قطب گردشگری استان بوشهر است، از داشتن پایگاه امداد ساحلی بی‌بهره است؛ این در حالی است که این شهرستان دارای نیروی انسانی مجرب و امکانات و تجهیزات خوبی است.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته نجات‌گران در ۳۱ عملیات ۳۹ نفر از غرق‌شدگی نجات دادند افزود: زمین ایجاد پایگاه دریایی امدادی در گناوه در بستر دریا است و امکان ساخت در این زمین وجود ندارد.

کد خبر 6097214

دیگر خبرها

  • ۴۵۰ ویژه برنامه دهه کرامت در سطح استان بوشهر اجرا می‌شود
  • مسکو: «اوچریتینو» به تصرف روسیه درآمد
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • تعداد پایگاه‌های امداد دریایی در استان بوشهر باید افزایش یابد
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • مسکو از جنگ ایران و اسرائیل چه بهره‌ای برد؟ روسیه تمام تخم‌مرغ‌هایش را در سبد ایران نمی‌گذارد
  • ناپایداری‌های جوی در بوشهر افزایش می‌یابد
  • دیدار دیپلمات‌های ایران و روسیه در وین در آستانه سفر گروسی به تهران
  • دیدار نمایندگان ایران و روسیه در آستانه سفر گروسی به تهران
  • رایزنی نمایندگان ایران و روسیه در وین