Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی با بیان اینکه سرمایه‌گذاری در حوزه تولید استان مرکزی ۸۸ درصد رشد داشت گفت: ۲۳۰ طرح حوزه تولید بالای ۶۰ درصد پیشرفت در استان مرکزی وجود دارد. ۲۷ تير ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۲ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، محمدرضا حاجی‌پور شامگاه چهارشنبه در مراسم تقدیر از واحدهای صنعتی و معدنی نمونه استان با اشاره به یکی از طرح‌های بزرگ استان اظهار داشت: طرح بزرگ توسعه سلولزی امروز در ساوه با حضور معاون وزیر صمت افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در مراسم امروز از 40 واحد برگزیده و نمونه استان تجلیل می‌شود، ضمن اینکه دو شرکت هم از شرکت‌های نمونه کشوری بودند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی تصریح کرد: شرایط تحریمی که سال گذشته اتفاق افتاد سال سختی را برای تولید رقم زد اما خوشبختانه با همت بالای صنعتگران و معدنکاران استان مرکزی ما کمترین چالش و مشکل را در مجموعه استان داشتیم.

حاجی‌پور بیان کرد: رشد تقریبا 28 درصدی در صدور مجوزهای پروانه بهره‌برداری در سال گذشته نشان از این دارد که ظرفیت‌های استان در قالب طرح‌ها و پروژه‌های مهم همچنان ضرورت دارد.

وی ادامه داد: سرمایه‌گذاری بالغ بر یک‌هزار و 700 میلیارد تومان را سال گذشته داشتیم که رشد 88 درصدی را نسبت به سال 96 داشت و این نشان‌دهنده ظرفیت‌های استان بود.

حاجی‌پور با اشاره به اقدامات سال گذشته گفت: اقدامات انجام‌شده منجر به کسب رتبه برتر توسط استان در زمینه احیا و راه‌اندازی واحدهای راکد شد.

وی ادامه داد: 230 طرح بالای 60 درصد پیشرفت داریم که سرمایه‌گذاری آنها معادل دو هزار و 700 میلیارد تومان است که با راه‌اندازی آنها شاهد اشتغال 11 هزار نفری در استان می‌شویم که امیدواریم در کاهش نرخ بیکاری استان از 803 فعلی موثر باشد، درحال حاضر رتبه سوم کشور را در پایین‌ترین نرخ بیکاری داریم.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی عنوان کرد: درمجموع یک‌هزار و 500 میلیارد تومان تسهیلات در حوزه بانکی به مجموعه بخش تولید پرداخت شده است.

حاجی‌پور با اشاره به صدور جوازهای تحقیق و توسعه افزود: در سال 94 در زمینه صدور جوازهای تحقیق و توسعه رتبه 28 کشور بودیم که یک مقدار برای استان با توجه به ظرفیت‌هایی که داشت جای نگرانی بود اما با تلاش‌هایی که شد خوشبختانه این رتبه در سال 95 به 3 کشوری و در سال‌های 96 و 97 به رتبه برتر کشور رسید.

وی افزود: استان مرکزی سال گذشته بالغ بر یک میلیارد دلار صادرات داشت، برای امسال هم یک‌ میلیارد و 200 میلیون دلار صادرات پیش‌بینی شده است.

1600 میلیارد تومان بین واحدهای تولیدی گیلان توزیع شدتهران|قوانین جهت تحقق رونق تولید به نفع سرمایه‌گذار تفسیر می‌شودمیزان تسهیلات مورد نیاز واحدهای تولیدی اردبیل برآورد می‌شود

سیاست‌های دولت و مجلس به گونه‌ای باشد که زمینه برای تولید فراهم شود

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اراک در این مراسم با اشاره به نقش تولیدکننده‌ها اظهار داشت: شما تولیدکننده‌ها هستید که با تلاش بی‌وقفه و ایثارگرانه سعی کردید که تولید کشور را سرپا نگه دارید و سدی مقاوم در جلوی استکبار جهانی به‌ویژه آمریکا که تمام تلاش خود را برای از پا درآوردن واحدهای تولیدی  و زمین‌گیر کردن اقتصاد کشور به کار گرفته هستید.

منوچهر توسطی افزود: امیدواریم هر چه که پیش می‌رویم از مشکلات و مسائل کاسته شود و سیاست‌های دولت و مجلس به گونه‌ای باشد که زمینه برای تولید فراهم شود و بهبود فضای کسب و کار انجام شود.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اراک تصریح کرد: اگر این فرصت فراهم شود، بخش خصوصی در صنعت، معدن و کشاورزی نشان می‌دهد که قادر است در راستای اعتلای ایران بهترین قدم‌ها را بردارد و این را در توان خود می‌بینیم

توسطی بیان کرد: امروز که صدها بند به دست و پای تولیدکننده‌ها بسته شده و صدها مانع برای تولید، تجارت و فروش و هرآنچه که به اقتصاد برمی‌گردد، گذاشته شده نتواتستند ما را از پای درآورند.

وی ادامه داد: البته که سختی‌ها هم وجود دارد، اما روی غیرت ایران و اعتقاد به سربلندی ایران تلاش می‌کنیم اما این حق نیست که در داخل هم تحت تاثیر سیاست‌ها و تصمیمات ضربه‌زننده به تولید قرار بگیریم.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اراک عنوان کرد: بنده به آمریکا ایراد نمی‌گیرم، آنها از تحریم و جنگ اقتصادی حرف زده‌اند و گفته‌ که قصد دارد بنیان‌های اقتصاد ایران را دگرگون کند، طبیعتا باید ما یکپارچه در مقابل این سیاست‌ها بایستیم.

توسطی افزود: آنچه که بخش تولید را آزار می‌دهد تصمیماتی است که توسط مسئولان و سیاست‌گذاران انجام می‌شود، واقعا دغدغه بخش تولید این است.

وی تصریح کرد: استان مرکزی با ایلام، همدان و لرستان تفاوت دارد، استانی صنعتی با بیش از 3 هزار واحد صنعتی است که مشکلات مبتلا به و متنابه در بخش صنعت دارد.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اراک بیان کرد: مشکلات ما، تصمیماتی است که در سطح ملی گرفته می‌شود و تبعات آن به استان‌ها می‌رسد و در حوزه استان‌ها قادر به حل این مشکلات ملی نیستند، یکی از راهکارهای پیشنهادی ما به مجلس و دولت افزایش اختیارات استانی دستگاه‌های دولتی است.

توسطی ادامه داد: اجازه دهیم در این شرایط اقتصادی و مشکلات تحریم استان‌ها به موقع برای نجات تولید تصمیم بگیرند.

وی عنوان کرد: دستگاه‌های نظارتی برای عدم حضور در کارگروه‌های تصمیم‌گیری مدیران دستگاه‌های دولتی ما را با مشکل مواجه می‌کنند، ما با برخورد با خلاف‌ها و جرم مشکلی نداریم، رسالت دستگاه قضا این است اما باید شرایط فعلی را هم درنظر بگیرد.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اراک افزود: مشکل دیگر بخش خصوصی، اعمال قوانین عادی در شرایط بحرانی فعلی است.

توسطی تصریح کرد: رونق تولید یعنی تولید بیشتر، یعنی وابستگی کمتر به واردات کالا، ایجاد اشتغال، ایجاد رفاه و غیره اما شاخص‌هایی برای ارزیابی اینکه چه کسی در راستای تولید گام برداشته نیست، زیرساخت‌های بسیاری برای تحقق رونق تولید لازم است.

وی بیان کرد: صادرات یکی از شاخص‌های توسعه است، افزایش اشتغال و کاهش بیکاری یکی دیگر از شاخص‌ها بوده که قطعا این هم خیلی اتفاق نیفتاده است.

انتهای پیام/ن

R41371/P/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۸۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود بیش از ۵۰ درصد متانولی‌ها به حوزه بنزین

به گزارش قدس آنلاین، مرتضی شاهمیرزایی درباره جزییات تولید بنزین از متانول، اظهار کرد: در این زمینه قرار شده هلدینگ‌ها برنامه خود را ارائه دهند و درحال برنامه‌ریزی در این حوزه هستند.

وی با بیان اینکه کاری که شرکت ملی صنایع پتروشیمی انجام می‌دهد تسهیل مسیر است به‌طوری‌که اجازه می‌دهد در این زمینه هلدینگ‌ها سرمایه‌گذاری کنند و ارزش افزوده بیشتری از ماده نیمه‌خام خود یعنی محصول پایه تحت عنوان متانول بدست آورند و به سمت این زنجیره بروند، گفت: از سوی دیگر فناوری‌هایی که مورد نیاز است مانند دانش فنی، کاتالیست‌ها را در اختیار آن‌ها قرار می‌دهیم و دیگر از سو برای سازندگانی که در حوزه تجهیزات هستند، زیرساخت‌ها و سازوکارها را فراهم می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تاکید بر اینکه این بخش‌ها نیازمند مشوق هستند، تخفیف در بخش بالادست خوراک باید اخذ شود تا فرایند کار اقتصادی باشد، گفت: پیشنهادات خود را مطرح کردیم و مسیر تکامل نهایی ساز و کار قانونی را طی می‌کند، هلدینگ‌ها نیز بنا شده که مجتمع‌های تولید متانول را به خط کنند که کدام یک از این مجتمع‌ها در تکمیل زنجیره ارزش به سمت پلیمرها و یا به این سمت حرکت کنند.

گفتنی است؛ روز گذشته وزیر نفت از ورود متانولی‌ها به حوزه تولید بنزین خبر داد و گفت: در بحث تولید بنزین در مجتمع های پتروشیمی بخصوص پتروشیمی‌هایی که تولید محصول متانول دارند، تفاهم‌نامه‌های خوبی امضا شد تا با همکاری شرکت پالایش و پخش و شرکت صنایع ملی پتروشیمی بخشی از تولید متانول تولید کشور به سمت تولید بنزین سوق داده شود. امروز در بسیاری از کشورها از خوراک متانول برای تولید بنزین استفاده می‌شود. در ایران نیز دانش فنی و ظرفیت انجام این کار وجود دارد. در برخی پتروشیمی‌ها که سهامداران آنها تمایل داشتند با همکاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی این اتفاق رقم خورد و بخشی از تولید متانول را به تولید بنزین سوق خواهیم داد.

به گفته وی  این ریل‌گذاری انجام شده و با توجه به افت قیمتی که در سال‌های گذشته در محصولات متانول داشتیم و از طرفی به منظور حل ناترازی بنزین می‌توانیم در تولید بنزین از خوراک متانول استفاده کنیم. این موضوع در کشور چین نیز اکنون اتفاق می‌افتد و در ایران نیز می‌توانیم از این ظرفیت بهره‌مند شویم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۵۰ درصدی طرح انتقال آب به اصفهان/ اتفاقات خوشایند حوزه تولید ثمره همدلی مردم است
  • سالانه ۲۵ درصد تولید برق به واسطه ناترازی‌ها کم می‌شود
  • ورود بیش از ۵۰ درصد متانولی‌ها به حوزه بنزین
  • سهم ۶۰ درصدی کارگران مرکزی از آمار بیمه‌شدگان
  • بازگشت ۴۹۷ واحد تولیدی استان مرکزی به چرخه تولید
  • احیای ۴۹۷ واحد اقتصادی استان مرکزی ظرف دو سال
  • ۶۰ درصد بیمه شدگان اجباری استان مرکزی قشر کارگر هستند
  • محدودیت؛ یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت
  • محدودیت یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت
  • بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد