Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان، محمدقائم تاج گردون مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان بنادر و دریانوردی اظهار داشت: در هر جایگاهی که هستیم باید متوجه باشیم که عملکرد ما به نفع کل سازمان باشد نه فقط بخشی که در آن فعالیت می کنیم.

وی با اشاره به اینکه در آبان ماه سال گذشته نقشه هوشمندسازی سازمان بنادر و دریانوردی مشخص شد و در آذرماه مصوب شد، گفت: در این نقشه راه اقدامات کلیدی و ۱۱ پروژه مصوب تعیین شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان بنادر و دریانوردی بیان کرد: فاز یک این نقشه راه تا پایان سال ۱۴۰۰ و فاز دوم تا پایان سال ۱۴۰۴ طرح ریزی شده است.

تاج گردون با بیان اینکه هدف این نقشه راه، یکپارچه سازی سامانه های نرم افزاری سازمان، اعم از سامانه های عملیاتی بندری و دریایی است، گفت: هدف کلان سازمان، رشد و توسعه هوشمندسازی در بنادر است.

وی با اعلام اینکه بندر چابهار به عنوان پایلوت طرح هوشمندسازی بنادر انتخاب شده است، بیان کرد: امیدواریم از ابتدای مردادماه سال جاری عملیات اجرایی آن در بندر چابهار شروع شود.

مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان بنادر و دریانوردی اضافه کرد: با اجرای این سامانه، بندر چابهار به عنوان اولین گام سازمان بنادر، در فرآیند هوشمندسازی بنادر کشور محسوب می شود.

تاج گردون با بیان اینکه باید در یک سامانه جامع همه رویه ها تعریف شود، گفت: بندر چابهار مزایایی دارد که با توجه به آنها امیدواریم مدل مطلوب را عملیاتی کنیم که در این صورت در سایر بنادر کشور استفاده خواهد شد.

وی با اشاره به ویژگی های بندر چابهار برای اجرای این طرح بیان کرد: خیلی از بنادر کشور متقاضی اجرای طرح به صورت پایلوت در آن بندر بودند اما استاندارد بودن طرح توسعه بندر چابهار و تقویت زیرساخت های حمل و نقل چندوجهی و ورود حجم بالایی از کالا از جمله ویژگی هایی است که موجب انتخاب شدن بندر چابهار برای اجرای این طرح بوده است.

مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه امیدواریم بتوانیم به کمک این سامانه پاسخگوی نیازها باشیم، گفت: این مدل ساده است و پیچیدگی های خاص خود را ندارد و اگر در اجرا نتیجه خوبی حاصل شود امیدوارکننده است.

کد خبر 4670032

منبع: مهر

کلیدواژه: بندر چابهار اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان هوشمندسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۵۰۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی به خدمه کشتی تانزانیایی در خلیج‌ فارس

معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر از انجام عملیات امدادرسانی به خدمه کشتی تانزانیایی در خلیج‌فارس با تلاش امدادگران اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، مصطفی حاجی رضایی ظهر امروز در جمع خبرنگاران در بوشهر با اشاره به خدمات‌رسانی به خدمه و ملوانان شناورها و کشتی‌ها در خلیج‌ فارس در نوار ساحلی استان بوشهر اظهار داشت: اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر در نوار ساحلی این استان 6 مرکز جستجو و نجات دریایی راه‌اندازی کرده که به‌صورت شبانه‌روزی امدادرسانی می‌کند.

وی با اشاره به فعال بودن مرکز جستجو و نجات دریایی در بنادر عسلویه، دیر، محمدعامری، بوشهر، خارگ و دیلم گفت: 7 شناور ناجی با تجهیزات پیشرفته و مدرن به همراه نیروهای امدادگر مجرب در مراکز جستجو و نجات دریایی فعالیت می‌کنند.

معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر از امدادرسانی به 42 فروند شناور در خلیج‌فارس در سال 1402 خبر داد و بیان کرد: در این عملیات‌ها 172 نفر از خطر غرق‌شدگی در خلیج‌فارس نجات یافتند.

حاجی‌رضایی فوت 2 نفر در حوادث یادشده را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: در سال گذشته با حضور به موقع شناور امدادی ناجی ضمن امدادرسانی به شناورها به 70 نیاز پزشکی خدمه شناورها در آب‌های استان بوشهر پاسخ داده شد.

وی از انجام عملیات امدادرسانی به خدمه کشتی تانزانیایی در خلیج‌ فارس با تلاش امدادگران اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر خبر داد و اضافه کرد: پیرو اعلام اضطرار شناور یاد شده به مرکز هماهنگی جستجو و نجات دریایی بوشهر مبنی بر مصدومیت خدمه شناور ویژه حمل کالاهای عمومی پس از هماهنگی لازم شناور ناجی 23 به موقعیت اعزام شد.

معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر با بیان اینکه خدمه مصدوم به آمبولانس مستقر در اسکله تحویل شده گفت: در دومین عملیات نیز پس از تماس تلفنی شناور سفیر لیان با سامانه 1550 مبنی بر بیماری یک نفر از خدمه، شناور ناجی 9 به موقعیت اعلامی اعزام و فرد مصدوم در اسکله مروارید خارگ تحویل آمبولانس شد.

وی از دریانوردان خواست به محض مواجهه با شرایط اضطرار در خلیج فارس در اسرع وقت با سامانه تلفنی 1550 تماس حاصل کنند.

انتهای پیام/190

 

دیگر خبرها

  • علاقه مندی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • اعلام آمادگی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در بندر چابهار هستیم
  • آمادگی بندر چابهار برای تسهیل تجارت اقتصادی با کشور تاجیکستان
  • ◄ نشست مرور فرآیندهای مطلوب سامانه یکپارچه عملیات بندری در بندر شهید رجایی
  • امدادرسانی به خدمه کشتی تانزانیایی در خلیج‌ فارس
  • سفر هیات تجاری و‌ اقتصادی تاجیکستان به بندر چابهار
  • امدادرسانی به ۴۲ شناور و نجات ۱۷۲ دریانورد در آب‌های استان بوشهر
  • بهار روابط تجاری ایران - تاجیکستان/سرمایه‌گذاری لجستیکی در چابهار
  • علاقه‌مندی تاجیکستان برای سرمایه‌گذاری لجستیکی در چابهار