Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@12:28:29 GMT

مسجدسلیمان حتی یک طرح جامع شهری هم ندارد

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۵۲۴۳۳

مسجدسلیمان حتی یک طرح جامع شهری هم ندارد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد صادق امینی ظهر امروز در جلسه ستاد بحران شهرستان مسجدسلیمان اظهار کرد: از محرومیت‌های شهرستان مسجدسلیمان دل پردردی داریم که در این جلسه نمی گنجد.

وی افزود: باید فکری اساسی برای مردم مسجدسلیمان شود که با گذشت ۴۰ سال از انقلاب همچنان مشکلات بسیاری دارند.

امام جمعه مسجدسلیمان تصریح کرد: آب، گاز، راه، پارک، سینما و بوی متعفن فاضلاب همه مشکلات عدیده مسجدسلیمان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امینی گلایه کرد: استان خوزستان از سال ۹۲ تا ۹۵ به میزان پنج هزار میلیارد تومان از چهار شرکت نفت مطالبه دارد که سهم مسجدسلیمان شاید حدود ۵۰۰ میلیارد تومان باشد.

وی بیان کرد: عدم توسعه یافتگی تا جایی به چشم می آید که مردم نسبت به این بازدیدها بی اعتماد شده و فکر می کنند بعد از رفتن مسئولان باز شهر رها می شود.

امام جمعه مسجدسلیمان در پایان گفت: مسجدسلیمان شاید شهر هم محسوب نشود چون حتی یک طرح جامع شهری هم ندارد.

کد خبر 4670154

منبع: مهر

کلیدواژه: مسجدسلیمان زلزله طرح جامع شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۵۲۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد تأمین آب شرب پایدار در روستاهای کشور+جدول

میزان جمعیت تحت پوشش آب روستایی که در ابتدای دولت سیزدهم ۸۲.۹۵ درصد بود، در پایان سال ۱۴۰۲ با رشد حدودا ۴درصدی در ۲ سال و نیم گذشته، به ۸۶.۸۴ درصد رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، آبرسانی به روستاها و رفع تنش‌های آبی جمعیت روستایی کشور را می‌توان از جمله دستاوردهای غیرقابل انکار دولت مردمی دانست. در ابتدای دولت 10 هزار روستا شناسایی شد که به آب شرب سالم به صورت پایدار دسترسی نداشتند و طرحی با نام "جهاد آبرسانی" در دولت سیزدهم شکل گرفت تا آبرسانی به این روستاها به صورت پایدار محقق شود.

هاشم امینی، مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در این خصوص اظهار داشت: طرح جهاد آبرسانی از پروژه‌های ویژه وزارت نیرو و تسریع در اتمام آن از تأکیدات مهم رئیس جمهوری برای تامین پایدار آب شرب و بهداشت روستاهای کشور است که در فاز اول این طرح تا به امروز 10 هزار روستای دارای تنش آبی شناسایی شده و نزدیک به 50 درصد آنها یعنی 5000 روستا از نعمت آب شرب بهره‌مند شده‌اند.

امینی با اشاره به اینکه برای این طرح در فاز اول اعتباری معادل 50 هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است گفت: اعتباری که تاکنون برای این طرح به تصویب رسیده 22 هزار میلیارد تومان بوده که 16 هزار میلیارد از این اعتبار تخصیص یافته و هزینه شده است.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور از پیشرفت فیزیکی 46 درصدی این طرح خبر داد و اضافه کرد: مشارکت خیرین در طرح جهاد آبرسانی قابل توجه بوده، به صورتی که احداث تاسیسات آبرسانی 631 روستا از 5 هزار روستای یادشده توسط خیرین انجام شده است.

امینی با بیان اینکه مجمع خیرین آبرسان در 14 استان ثبت و تشکیل شده است، گفت: انعقاد تفاهم‌نامه با خیرین و صنایع و نهادهای انقلابی برای مشارکت در  طرح آب‌رسانی به 2300 روستا تاکنون انجام شده است.

میزان جمعیت تحت پوشش آب روستایی که در ابتدای دولت سیزدهم 82.95 درصد بود، در پایان سال 1402 با رشد حدودا 4درصدی در 2 سال و نیم گذشته، به 86.84 درصد رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خسارت ۴۹۰ میلیارد تومانی سیل به بخش دُرُح سربیشه
  • مخبر: مشکل واردات اتوبوس برون‌شهری در اسرع وقت حل شود
  • بررسی محدوده، ارتفاعات و کاربری‌های شهر اصفهان در طرح جامع
  • ماجرای کاشت ساختمان در پارک‌های تهران
  • مشکلات پیش روی طرح راه آهن خراسان جنوبی روی میز بررسی
  • در صد و سی و یکمین جلسه علنی شورای شهر اصفهان چه گذشت؟
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند
  • توضیحات معاون فرماندار زنجان درباره نحوه تقسیم‌بندی فضای تبلیغی شهری
  • رشد تأمین آب شرب پایدار در روستاهای کشور+جدول
  • رونق ساخت‌وساز و اقتصاد ارومیه با ابلاغ و اجرای طرح جامع