Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور بانوان استانداری لرستان گفت: 3 طرح توانمندسازی اقتصادی زنان بد سرپرست و سرپرست خانوار در استان لرستان اجرایی می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ناهید پرویز پور در گفت‌وگو با خبرنگار سفیر افلاک، با اشاره به اهمیت معیشت و اقتصاد زنان به‌خصوص زنان بد سرپرست و سرپرست خانوار اظهار داشت: در سال ۹۸ سه طرح برای توانمندسازی اقتصادی زنان لحاظ شده که یکی از این طرح‌ها، توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در سکونت‌های غیررسمی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: طرح توانمندسازی اقتصادی زنان در شهرستان خرم‌آباد در 10 سکونت‌گاه اجرا می‌شود و تعداد 400 نفر در این طرح شرکت می‌کنند.

 

مدیرکل امور بانوان استانداری لرستان تصریح کرد: این طرح تفاهم‌نامه سه‌جانبه‌ای بین معاونت امور زنان ریاست جمهوری، سازمان اجتماعی وزارت کشور و سازمان فنی و حرفه‌ای است؛ در مرحله اول زنان جامعه هدف با همکاری دفاتر تسهیلگری شناسایی‌شده‌اند و نیازسنجی‌ها و اقدامات انگیزشی انجام و مشخص می‌شود هر زن سرپرست خانوار در چه زمینه‌هایی می‌تواند فعالیت داشته باشد.

 

وی بیان کرد: پس از اولویت‌بندی‌ها و کلاس‌های انگیزشی که فاز اول آن طی شده است افراد به فنی و حرفه‌ای معرفی می‌شوند و با توجه به اطلاعاتی که از علاقه‌مندی زنان در اختیار آن‌ها گذاشته‌شده، کلاس‌های آموزشی برگزار می‌شود و با حمایت‌ها، مشاوره‌های شغلی و پشتیبانی به توانمندسازی اقتصادی می‌رسند و به‌نوعی خودکفا شده و شغل پایداری برای خود رقم می‌زنند.

 

پرویزپور عنوان کرد: طرح دیگر برای توانمندسازی اقتصادی زنان، تفاهم‌نامه‌ای است که توسط معاونت زنان و وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی و همچنین جهاد دانشگاهی منعقدشده است؛ سهمیه لرستان 150 نفر است و با توجه به اینکه استان ما سیل‌زده است این امتیاز را به زنان سیل‌زده شهرستان‌ها اختصاص داده‌ایم.

 

وی خاطرنشان کرد: با همکاری اداره کار و جهاد دانشگاهی، زنان را از شهرستان‌های پل‌دختر، معمولان، کوهدشت، دلفان و چگنی انتخاب می‌کنیم؛ شناسایی جامعه هدف که زنان سرپرست خانوار هستند از طریق فرمانداری‌ها  و دستگاه‌های حمایتی صورت گرفته است؛ افراد شرکت‌کننده کسانی هستند که تحت پوشش هیچ ارگان حمایتی نیستند و یا پشت نوبت برای دریافت خدمات دستگاه‌های حمایتی بوده و شرط سنی آن‌ها کمتر از 55 سال است.

 

مدیرکل امور بانوان استانداری لرستان گفت: این افراد با آموزش‌هایی که می‌بینند گواهی دریافت می‌کنند و در سازمان‌ها و اداراتی که متولی امر هستند می‌توانند تسهیلات بگیرند.

 

وی اظهار داشت: طرح دیگر با رایزنی دفتر امور بانوان، همکاری بنیاد توسعه کارآفرینی زنان ایران و فنی حرفه‌ای اجرا می‌شود؛ این طرح در روستای سراب غضنفر شهرستان دلفان اجرا خواهد شد، به دلیل موقعیت جغرافیایی و ظرفیت‌هایی که در حوزه کشاورزی، دام‌پروری، پرورش طیور، گردشگری و صنایع‌دستی در این روستا وجود دارد زنان بین 15 تا 50سال آموزش‌هایی را فرامی‌گیرند تا بتوانند با توجه به ظرفیت‌هایی که در منطقه است منبع درآمدی داشته باشند.

 

پرویزپور افزود: برای این طرح که متولی آن امور بانوان است محدودیت وجود ندارد و هر تعداد از زنان منطقه که تمایل داشته باشند می‌توانند در طرح شرکت کنند؛ درصورتی‌که نتایج حاصل از اجرای طرح موفقیت‌آمیز و رضایت‌بخش باشد در سایر روستاهای استان نیز این طرح اجرایی می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۵۳۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عشایر لرستان سالانه ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می‌کنند

مدیرکل امور عشایری لرستان از تولید سالانه ۱۷تن روغن حیوانی توسط عشایر این استان خبر داد. - اخبار استانها -

هوشنگ نورمحمدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد با اشاره به وجود یک میلیون و 500 واحد دامی در لرستان، گفت: عشایر 25درصد پروتئین این استان را تولید می‌کنند.

او با بیان اینکه 14هزار خانوار عشایر با جمعیت 83هزار نفر در لرستان زیست می‌کنند، اضافه کرد: عشایر این استان دارای 13 ایل و 15 طایفه هستند.

مدیرکل امور عشایری لرستان اعلام کرد: عشایر این استان هر سال 1000تن پشم، 150 تن عسل و 17 تن روغن حیوانی را تولید و روانۀ بازار مصرف می‌کنند.

تولید سالانه 16هزار تن گیاهان دارویی در لرستان

نورمحمدی با بیان تولید سالانه 12هزار تن گوشت و 29هزار تن فراورده‌های لبنی توسط عشایر لرستان، بیان کرد: عشایر این استان در حوزه‌های فرش، گلیم‌بافی، جاجیم، سیاه‌چادر، گبه، حصیر و نمد فعال هستند.

او با اشاره به کوچ عشایر لرستان، یادآور شد: عشایر در فصل سرما در جنوب این استان، شمال خوزستان و شرق ایلام زمستان‌گذرانی می‌کنند و در ییلاق نیز در مناطق شمالی لرستان اتراق می‌کنند.

مدیرکل امور عشایری لرستان متذکّر شد: ایل‌های بالاگریوه، چگنی، دلفان، بیرانوند، پاپی، حسنوند، سادات، بختیاری و دریکوند مهم‌ترین طوایف عشایری در این استان هستند.

نورمحمدی با اعلام فعالیت عشایر لرستان در بخش گردشگری گفت: عشایر با ایجاد نوروزگاه‌های عشایری و بوم‌گردی نوع زندگی، معیشت، فرهنگ و هنر عشایر این استان را به نمایش می‌گذارند.

انتهای پیام/ 644

دیگر خبرها

  • سرپرست جدید جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان معرفی شد
  • حق بیمه اجتماعی ۱۰۴ بانوی سرپرست خانوار در قشم پرداخت شد
  • معارفه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان
  • اعلام برنامه‌های روز دختر در لرستان
  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری
  • عشایر لرستان سالانه ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می‌کنند
  • استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته
  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم
  • برنامه همکاری طالبان و ترکیه
  • روایت خبرنگار صداوسیمای لرستان از کوچ عشایر