Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-26@17:12:46 GMT

۵ روش برای سرکوب اضطراب

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۵۴۱۳۴

۵ روش برای سرکوب اضطراب

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اضطراب، حسی که به دلیل قرار گرفتن در یک موقعیت استرس‌زا همراه با تپش قلب یا عرق کردن کف دستان به وجود می‌آید.

 عوامل به وجود آورنده اضطراب برای هر فرد متفاوت است. از عوامل مشترک به وجود آورنده اضطراب می‌توان به روز اول کار در محلی جدید یا هنگام ارائه یک موضوع برای افراد زیاد٬ اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شناسایی این عوامل و جلوگیری از آن‌ها یک روش بسیار مهم برای سرکوب این حس می‌باشد.

شناسایی این عوامل زمانبر بوده، اما از ۵ روش زیر می‌توان برای سرکوب آن کمک گرفت:

از ذهن خود سوال بپرسید

افکار منفی می‌توانند در ذهن ریشه یابند و وضعیت را بهم بریزند. یک راه برای مقابله با آن این است که از ذهن خود سوال بپرسید، آیا واقعا این فکر‌های منفی درست هستند و سعی کنید کنترل افکار را بدست بگیرید.

تمرین تمرکز و نفس عمیق

۴ دم و بازدم عمیق را به مدت ۵ دقیقه امتحان کنید. با انجام این کار می‌توانید ضربان قلب خود را آرام و احساس آرامش را به خود بازگردانید.

آروماتراپی

به ماساژ دادن مواد روغنی آروماتیک استخراج شده از گیاهان آروماتراپی گفته می‌شود. این مواد به شکل روغن، شمع یا بخور معطر هستند که از گیاهانی مانند اسطو خدوس، بابونه یا چوب صندل بدست می‌آیند و موجب احساس آرامش می‌شوند. این مواد می‌توانند گیرنده‌هایی را در مغز فعال کنند که موجب کم شدن اضطراب می‌شوند.

پیاده روی یا ۱۵ دقیقه یوگا

گاهی اوقات بهترین روش برای مقابله با اضطراب و عصبانیت، دور شدن از آن شرایط و موقعیت است. تمرکز بر روی بدن و دوری از فکر کردن می‌تواند به مقابله با اضطراب کمک کند.

نوشتن افکار

نوشتن چیزی که شما را اذیت و مضطرب می‌کند، آن را از ذهن خارج و خوشایندتر می‌کند.

این روش‌ها برای کسانی است که این حس به صورت پراکنده به آن‌ها دست می‌دهد.

منبع : خبر آنلاین

انتهای پیام/

چند روش برای مقابله با اضطراب و عصبانیت

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اضطراب اخبار سلامت استرس زا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۵۴۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ۲۰ دقیقه بازی تتریس می تواند از ابتلا به اختلال اضطراب پس از حادثه جلوگیری کند

یک مطالعه نشان داده که انجام بازی تتریس پس از تجربه یک رویداد آسیب‌زا و تروماتیک می تواند به کاهش خطر ابتلا به اختلال اضطراب پس از حادثه یا PTSD کمک کند.

به گزارش روزیاتو، این بازی ویدیویی محبوب به کاهش احتمال بروز فلاش‌بک و یادآوری های ناشی از اختلال اضطراب پس از حادثه بعد از تجربه یک رویداد آسیب‌زا کمک می کند.

به گفته محققان، این بازی ممکن است به جلوگیری از یادآوری خاطراتی از مناظر و صداهایی که فرد در آن زمان شاهد آن ها بوده، کمک کند.

تحقیقات دیگری نشان داده که انجام این بازی تنها به مدت ۲۰ دقیقه می‌تواند منجر به ایجاد تغییرات در مادرانی شود که تا هفت سال مشکلات مربوط به زایمان داشته‌اند.

دکتر کاترین دیپروز از دانشگاه آکسفورد که روی اولین پژوهش کار می کرد، گفته است:

ما می دانیم که یک دوره حداکثر شش ساعته وجود دارد که در آن می توان انواع خاصی از خاطرات که در ذهن انسان ثبت می شوند را تحت تاثیر قرار داد.

ما نشان داده‌ایم که انجام بازی «تتریس» توسط داوطلبان سالم در این پنجره زمانی می‌تواند خاطرات فلاش‌بک را بدون از بین بردن توانایی درک رویداد کاهش دهد.

PTSD یک اختلال اضطرابی است که بر اثر تجربه رویدادهای بسیار استرس‌زا، ترسناک یا ناراحت‌کننده ایجاد شده و می تواند منجر به کابوس، یادآوری مکرر خاطرات حادثه و احساس انزوا شود.

علل بروز PTSD می تواند از تصادفات جاده ای جدی گرفته تا حملات خشونت‌آمیز، مشکلات سلامتی یا مسائل مربوط به زایمان متغیر باشد.

راهکارهای درمانی اختلال اضطراب پس از حادثه شامل درمان‌های گفتاری، مانند درمان شناختی رفتاری و مصرف داروهای ضد افسردگی مانند پاروکستین یا سرترالین هستند.

اولین مطالعه که در مجله PLOS One منتشر شده، به بررسی این موضوع پرداخته که بازی تتریس (یکی از محبوب ترین بازی‌های ویدیویی در تمام دوران) چه تاثیری بر احتمال ابتلا به این اختلال دارد.

محققان فیلمی را به ۴۰ داوطلب سالم نشان دادند که شامل تصاویر آسیب‌زا و ناراحت‌کننده از جمله تبلیغاتی بود که خطرات رانندگی در حالت مستی را برجسته می کرد.

پس از ۳۰ دقیقه انتظار، ۲۰ نفر از داوطلبان به مدت ۱۰ دقیقه تتریس بازی کردند؛ در حالی که نیم دیگری از شرکت‌کنندگان هیچ کاری انجام ندادند.

آنهایی که این بازی را انجام داده بودند، در هفته بعد به طور قابل توجهی فلاش‌بک‌های کمتری به فیلم را تجربه کردند.

دکتر امیلی هولمز از دانشگاه آکسفورد گفته است:

ما می‌خواستیم راهی برای کاهش فلاش‌بک‌ها و یادآوری خاطرات منفی ناشی از تروما پیدا کنیم.

تتریس ممکن است با رقابت بر سر منابع مغز برای اطلاعات حسی اثربخش باشد.

ما معتقدیم که این بازی به ‌طور خاص با روشی که خاطرات حسی در دوره پس از تروما ایجاد می‌شوند تداخل دارد و به همین خاطر تعداد فلاش‌بک‌هایی که پس از آن تجربه می‌شوند را کاهش می‌دهد.

مطالعه دوم که در مجله اختلالات عاطفی منتشر شده، به این موضوع پرداخته که چگونه می‌توان از این بازی برای درمان مادران سال‌ها پس از زایمان تروماتیک و آسیب‌زا استفاده کرد.

محققان علائم PTSD را در ۱۸ زن مبتلا به این بیماری بین ۷ ماه تا ۶.۹ سال پس از تولد ردیابی کردند.

به این زنان «نشانه های یادآوری» مانند بازگشت به بخش زایمان داده شده و از آنها خواسته شد ۱۵ روز بعد تتریس بازی کنند.

محققان علائم PTSD آنها را در تمام طول مدت اندازه‌گیری کردند و دریافتند که پس از درخواست از آنها برای انجام بازی، این علائم حدوداً نصف شده‌اند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • انجام ۲۰ دقیقه بازی تتریس می تواند از ابتلا به اختلال اضطراب پس از حادثه جلوگیری کند
  • شناسه یکتا مهمترین راهکار برای مقابله با عوامل اقتصاد پنهان
  • وزیر علوم: کنکوری‌ها اضطراب نداشته باشند/ فرصت جبران وجود دارد
  • وزیر علوم : کنکوری‌ها اضطراب نداشته باشند/ فرصت جبران وجود دارد
  • کنکوری‌ها اضطراب نداشته باشند/ فرصت جبران وجود دارد
  • ۲۵ سمن برای مقابله با موادمخدر در قزوین فعال است
  • راه مهار اضطراب در آزمون سراسری
  • مقابله با ۳ فقره تعرض به اراضی ملی و دولتی در خوزستان
  • نگاه دولت در عرصه پیشگیری از اعتیاد حمایتی است
  • چگونه می‌توان قهوه نوشید و بی‌خواب نشد؟