Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، به‌کارگیری سردیس‌ها و مجسمه‌ها در معماری شهری و نصب تابلو و کاشت درخت پیرامون سردیس‌ها که باعث کاهش زیبایی مجسمه‌های شهری می‌شود، مواردی بود که پیروز حناچی شهردار تهران در اختتامیه دومین سمپوزیوم مجسمه سازی مطرح کرد.

زهرا نژادبهرام رئیس کمیته معماری و شهرسازی شورای شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در این باره گفت: به کارگیری سردیس‌ها و مجسمه‌های نام آوران و مشاهیر بخشی از مبلمان شهری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیته معماری و شهرسازی شورای شهر تهران با اشاره به ساز و کار قانونی اجرای این طرح گفت: اگر با کاشت درخت و قرارگیری تابلو‌های راهنمایی و رانندگی زیبایی‌های سردیس‌ها و مجسمه‌ها کاهش پیدا می‌کند، سازمان زیباسازی باید ضوابط آن را در قالب یک لایحه تدوین و به شورای شهر تهران ارائه کند تا با تصویب آن سازوکار جایگذاری سردیس‌ها در مبلمان شهری به صورت قانونی مدون شود.

وی با اشاره به سهولت اجرای کار در صورت تصویب قانون جایگذاری مجسمه و سردیس‌ها در پایتخت گفت: اگر ضوابط اجرای طرح به تصویب شورای شهر تهران برسد، تمام بخش‌های شهرداری مکلف به اجرای آن هستند تا شهروندان بتوانند از ظرفیت آن استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: سرقت مجسمه‌های پایتخت "سازمان‌یافته" انجام می‌شود

نژادبهرام با اشاره به تلفیق فن و هنر در معماری شهری گفت: در ساخت بنا از فن استفاده می‌شود، اما معماری تلفیقی از فن و هنر است.

رئیس کمیته معماری و شهرسازی شورای شهر تهران بیان کرد: استفاده از سردیس‌ها و مجسمه‌ها باید جزئی از مدیریت شهری باشد و این اتفاق زمانی رخ می‌دهد که ضوابطی برای مدیران وجود داشته باشد و در ادامه نیز مردم مطالبه گر آن باشند.

وی گفت: در صورت مطالبه گری مردم شاهد خواهیم بود استفاده از سردیس‌ها و مجسمه ها از معابر به معماری گسترش پیدا می‌کند.

نژادبهرام با اشاره به اختلاف به وجود آمده برای جایگذاری مجسمه میدان راه آهن گفت: به طور مشخص در اجرای طرح جایگذاری مجسمه میدان راه آهن سازمان بوستان‌ها، معاونت حمل و نقل و شرکت راه آهن نقش دارند.

رئیس کمیته معماری و شهرسازی شورای شهر تهران بیان کرد: اگر توافقی در جایگذاری مجسمه میدان راه آهن به دست نیامده، به طور حتم اختلافی بین یکی از سه دستگاه‌ ذکر شده است که مدیریت ارشد شهری (شهردار) به طور حتم می‌تواند آن را حل کند.

وی با تأکید بر تصویب ضوابط جایگذاری مجسمه و سردیس‌های شهری اظهار کرد: اگر ضوابط جایگزین مجسمه‌های شهری به صورت یک لایحه در شورای شهر تهران به تصویب می‌رسید، آن گاه سازمان ترافیک و سازمان بوستان‌ها مکلف به اجرای مصوبه شهری هستند.

باید دید آیا تقابلی بین مدیریت شهری و برخی از نهادها برای جای‌گذاری سردیس‌ها و مجسمه‌ها در مبلمان شهری وجود دارد خیر.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری تهران شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۵۵۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین شناسنامه برای باغ‌های شهر قم

 به نقل از شهرداری قم، سید مجتبی سبحانی ثابت در نشست خبری رؤسای کمیسیون‌های تخصصی شورای اسلامی شهر قم که در آستانه روز شورا در سالن رضوان شهرداری قم برگزار شد، اظهار کرد: در سال نخست دوره ششم شورای اسلامی شهر قم، سیاست‌گذاری‌ها و اهداف تعیین شد و مطابق این سیاست‌ها در حال حرکتیم.

وی با بیان اینکه بودجه شهرداری قم متناسب با این سیاست‌ها تعیین می‌شود، افزود: در زمینه آتش‌نشانی و سیستم‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری آتش‌نشانی که با جان شهروندان در ارتباط است، پیگیری‌های مطلوبی شده و فرایند‌ها در زمینه تسریع خدمات به شهروندان انجام شده است.

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی قم با تأکید بر اینکه کیفی سازی و ابنیه‌سازی فضای سبز در دستور کار این کمسیون قرار دارد، تصریح کرد: سیستم آبیاری و کاشت درختان مثمر در بوستان‌های سطح شهر در حال پیگیری است و بودجه لازم برای توسعه زیرساخت‌ها در بوستان‌ها مثل تقویت مجموعه‌های فرهنگی که فعالیت دارند، تعریف و پیش‌بینی‌شده است.

سبحانی ثابت با اشاره به اهمیت حراست از باغ‌های شهر قم ادامه داد: در راستای حفظ تمام باغ‌های سطح شهر درخواست تدوین شناسنامه داده شده است.

وی با بیان اینکه دفن شهیدان گمنام در بوستان‌های شهری بسیار اثرگذار بوده، اضافه کرد: به‌منظور حفظ هویت فرهنگی شهر در بوستان‌ها، پنج نقطه از سطح شهر شناسایی و شهیدان گمنام در این پنج نقطه دفن شدند.

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی قم با اشاره به پروژه نقاط آب‌گرفتگی در سطح شهر عنوان کرد: در ابتدا بیش از ۲۵ نقطه در هر منطقه شهر، درگیر معضل آب‌گرفتگی بودند که پس از شناسایی،۸۰ درصد از این نقاط رفع شد.

سبحانی ثابت معیشت مردم را از اهم موضوعات دانست و گفت: سیاست‌گذاری‌های خوبی در سازمان میادین و تره‌بار شهرداری قم در حال انجام است تا بتوانیم در بازار‌ها وارد شویم و در شکست نرخ قیمت‌ها تأثیرگذار باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • حل گره‌های ترافیکی شهرکرد دغدغه شورای شهر ششم است
  • افتتاحیه برنامه های هفته سنه / سردیس استاد عباس کمندی رونمایی شد + فیلم
  • سردیس استاد عباس کمندی در سنندج رونمایی شد
  • اجرای برنامه ملی بازآفرینی/ مردم مشارکت کنند
  • عجیب‌ترین مجسمه؛ بزبز قندی محجبه در شهر کتاب؟! | تصویر
  • برنامه ملی بازآفرینی در کشور اجرا می‌شود
  • تدوین شناسنامه برای باغ‌های شهر قم
  • ۱۳ خیابان در سطح شهر قم بازگشایی شد
  • اجازه تصمیم‌گیری نادرست در حوزه طرح جامع شهر قم را نمی‌دهیم
  • از برگزاری اجلاسیه سراسری روسای شوراهای اسلامی کشور تا تدوین شناسنامه باغ‌های شهر قم