Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، نمایندگان دولت نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا و مخالفان این کشور روز پنج شنبه اعلام کردند در مذاکرات خود در جزیره باربادوس برای حل و فصل بحران سیاسی بحران ونزوئلا پیشرفت داشتند.

دو طرف پس از چهار روز مذاکره با انتشار بیانیه‌ای کوتاه و جداگانه اعلام کردند مذاکرات ادامه می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بیانیه به پایان یافتن این دور از مذاکرات اشاره‌ای نشد. هر دو طرف متعهد شدند در مورد این مذاکرات که با وساطت نروژ برگزار شد محتاط باشند.

روز گذشته وزارت امور خارجه نروژ هم اعلام کرد دو طرف مذاکراتی را که در ماه مه در اسلو آغاز شده بود به طور مداوم و فعال ادامه می‌دهند. وزارت خارجه نروژ با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: ما بر لزوم اینکه دو طرف حداکثر احتیاط را در اظهارات و بیانیه‌های خود در این زمینه رعایت کنند و قوانین تعیین شده را به کار گیرند تاکید داریم.

خورخه رودریگز، وزیر ارتباطات ونزوئلا و رئیس هیئت اعزامی از سوی مادورو در این مذاکرات با انتشار توئیتی نوشت: ما به گفتگو‌ها ادامه می‌دهیم و احترام کامل خود را به قواعد تعیین شده اعلام می‌کنیم. ما از همه می‌خواهیم از این تلاش برای مذاکره میان ونزوئلایی‌ها حمایت کنند.

تقریبا همزمان، استالین گونزالس، نماینده مخالفان در مذاکرات توئیتی با همین مفهوم منتشر کرد. گونزالس در این مذاکرات نماینده خوان گوایدو، سردسته مخالفان و رئیس پارلمان است که در ماه ژانویه خود را رئیس جمهور موقت ونزوئلا نامید و از سوی پنجاه کشور از جمله آمریکا نیز به رسمیت شناخته شد.

وزارت خارجه نروژ در پیامی توئیتری اعلام کرد به نفع مذاکرات است که دو طرف فضای لازم برای حرکت رو به جلو در شرایطی سازنده را داشته باشند و محرمانه بودن روند مذاکرات نیز باید از سوی همه طرف‌ها مورد احترام قرار گیرد. گوایدو از این واکنش اتحادیه اروپا استقبال کرد، اما کاراکاس آن را رد و اعلام کرد اتحادیه اروپا به دنبال ممانعت از مذاکرات برای حل و فصل مسالمت آمیز بحران است.

سه شنبه گذشته اتحادیه اروپا که حامی خوان گوایدو است تهدید کرد اگر مذاکرات کنونی به هیچ نتیجه ملموسی منجر نشود، تحریم‌های جدیدی علیه دولت نیکلاس مادورو اعمال خواهد کرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اتحادیه اروپا آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۵۵۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت

داده‌های مربوط به رهگیری کشتی‌ها نشان داد صادرات نفت ونزوئلا در ماه آوریل ۳۸درصد کاهش یافت.

به گزارش خبرگزاری رویترز، داده‌ها و اسناد مربوط به رهگیری کشتی‌ها نشان داد پس از انصراف مالکان و مشتریان نفتکش‌ها از بارگیری و خروج چند کشتی از آب‌های ونزوئلا، صادرات نفت این کشور در ماه آوریل ۳۸درصد کاهش یافت.

وزارت خزانه‌داری آمریکا ماه گذشته اعلام کرد که این کشور مجوز ۶ ماهه سال گذشته میلادی صنعت نفت ونزوئلا را تمدید نخواهد کرد و به شرکت‌ها تا پایان ماه مه فرصت داد تا مبادله‌های در حال انجام خود را متوقف کنند.

در مجموع ۳۷ کشتی در ماه آوریل از بنادر ونزوئلا حرکت کردند. داده‌های شرکت ال‌اس‌ئی‌جی بر اساس حرکت نفتکش‌ها نشان داد ونزوئلا در ماه آوریل به‌طور میانگین ۵۴۵ هزار بشکه نفت خام و سوخت در روز صادر کرده است که نسبت به بالاترین سطح صادرات روزانه این کشور در ماه مارس یعنی ۸۷۳ هزار و ۵۰۰ بشکه و ۷۰۳ هزار بشکه نفت صادرشده در مدت مشابه سال گذشته کاهش داشته است.

حدود ۶ نفتکش بزرگ در هفته‌های گذشته پس از ماه‌ها انتظار برای بارگیری نفت خام در بنادر تحت اداره شرکت نفت دولتی ونزوئلا، بنادر این کشور را بدون بارگیری ترک کرده‌اند. داده‌ها و اسناد این شرکت همچنین نشان می‌دهد که تاخیر در بارگیری و ترس مشتریان از پایان یافتن دوره مجوز صادرشده از سوی واشینگتن و در نتیجه تکمیل نیافتن فروش نفت از دلایل خروج نفتکش‌ها به‌شمار می‌رود.

حداقل دو نفتکشی که بدون بارگیری بنادر ونزوئلا را ترک کردند در اجاره پالایشگاه دولتی اورلن لهستان بودند و پیش‌بینی می‌شد که به سمت آسیا حرکت کنند.

دولت لهستان در حال بررسی خسارت حدود ۴۰۰ میلیون دلاری است که واحد تجاری پالایشگاه اورلن در سوئیس به‌عنوان پیش‌پرداخت محموله‌های نفتی ونزوئلا داده و شرکت این مبلغ را دریافت نکرده است.

محموله‌های بارگیری‌نشده به صادرات شرکت دولتی نفت و گاز ونزوئلا به آسیا در ماه آوریل خسارت زد و در نتیجه صادرات این کشور با ۶۴ درصد کاهش به ۲۰۶ هزار بشکه در روز رسید. صادرات ونزوئلا به آمریکا با ۳۴درصد افزایش به ۲۳۸ هزار بشکه در روز رسید که دلیل آن تولید بیشتر و صادرات شرکت سرمایه‌گذاری مشترک بین شرکت دولتی نفت و گاز ونزوئلا و شرکت شورون بود.

ونزوئلا همچنین ۲۳۶ هزار تن فرآورده جانبی نفت و مواد پتروشیمی در ماه آوریل صادر کرد که از ۴۶۳ هزار تن محصول صادراتی این کشور در ماه مارس کمتر است. واردات سوخت این کشور در ماه آوریل با اندکی افزایش نسبت به ماه مارس از روزانه ۵۳ هزار بشکه به حدود ۵۷ هزار بشکه در روز رسید.

دیگر خبرها

  • صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت
  • ببینید | مخالفان سیاست‌های نتانیاهو خیابان‌ها را بستند
  • عدم پیشرفت در مذاکرات آتش‌بس/ گفتگو‌ها به روز دوم کشیده شد
  • گانتس: تا این لحظه پاسخ رسمی درباره توافق تبادل دریافت نکرده‌ایم
  • الجزیره از پیشرفت در مذاکرات آتش‌بس غزه خبر داد
  • پیشرفت‌ چشمگیر در روند مذاکرات مربوط به آتش بس در غزه
  • چگونه می‌توان با بیماری هلندی مقابله کرد؟
  • از پیشرفت در مذاکراه تا ضرب‌الاجل اسرائیل/ گفتگو در مرز خوش‌‎بینی و بدبینی جریان دارد
  • خبر‌ها درباره پیشرفت در مذاکرات قاهره همزمان با طرح اسرائیل برای حمله به رفح
  • خبرها درباره پیشرفت در مذاکرات قاهره همزمان با طرح اسرائیل برای حمله به رفح