Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام صدر با تاکید بر لزوم ترویج معارف مهدوی در فضای مساعد برنامه‌های اوقات فراغت، گفت: آشنایی و انس نسل آینده با امام زمان(عج) در تربیت مهدی‌یاوران و زمینه‌سازی ظهور موثر است.

حجت الاسلام«جلال صدر» در گفت وگو با خبرنگار گروه مهدویت و غدیر خبرگزاری شبستان با تاکید بر لزوم توجه به موضوع مهدویت در برنامه های اوقات فراغت تابستانی، اظهار کرد: برنامه های اوقات فراغت تابستان که از سوی دستگاه ها و سازمان ها برنامه ریزی و اجرا می شود، معمولاً درصدد غنی سازی ایام نوجوانان و جوانان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان با توجه به اینکه این گروه ها دارای باطنی پاک و زلال هستند، بنابراین آمادگی دریافت معارف دینی را نیز دارند.

 

این کارشناس مذهبی تصریح کرد: ایام اوقات فراغت فرصت مناسبی برای انتقال مفاهیم دینی مذهبی بویژه موضوع مهدویت به نسل آینده است، بنابراین باید از این فرصت با ابزارها و امکانات لازم برای تبیین مفاهیم مهدوی و انتظار بهره ببرد، از جمله اینکه در برنامه های اعتقادی و مذهبی که در این ایام برگزار می شود، لازم است کتاب های مفید و درحد فهم جوانان و نوجوانان را برای آنها معرفی کنیم و یا با زبان ساده و قابل فهم این کتاب ها را برای آنها شرح و بیان کنیم.

 

حجت الاسلام صدر ادامه داد: روحیه جوانان و نوجوانان روحیه ای پرسشگر و کنجکاو است، کانون های فرهنگی هنری و مساجد که توانسته جای خود را بین مخاطبان باز کند می تواند به سوالات مهدوی مخاطبان خود پاسخ داده و شبهات احتمالی آنها را رفع کند.

 

وی استفاده از ابزار هنر همچون تئاتر، فیلم و نقاشی را در انتقال مفاهیم مهدوی مهم ارزیابی کرد و گفت: معرفی امام زمان(عج) به نسل جوان به عنوان الگو برای نسل آینده، در شکل گیری اخلاق و رفتار آنها و نیز فراهم کردن بستر انتظار زمینه ساز و باور به ظهور تاثیرگذار است، زیرا آنها در سنین تاثیرپذیری هستند.

 

صدر تاکید کرد: علاوه بر این، با بهره گیری از  سخنان بزرگان دینی، علما و مراجع تقلید در مورد شیوه ها و راهکارهای نزدیکی به امام زمان (عج) می توانیم پیوند جوانان را با امام زمان(عج) تقویت کنیم.

 

امام جماعت مسجد پیامبر اعظم(ص) سعادت آباد خاطر نشان کرد: تهیه کلیپ هایی برای زمان های استراحت نوجوانان و جوانان در برنامه های آموزشی با موضوع مهدویت در انتقال و ترویج باورهای مهدوی در میان آنها اثربخش است، ضمن اینکه برپایی اردوهای هدفمند با رویکرد دینی و مذهبی در این زمینه می تواند کمک رسان باشد.

 

این کارشناس مذهبی خاطرنشان کرد: لازم است، جهت گیری برنامه های اوقات فراغت به سمت مهدی باوری باشد، پاسخگویی به شبهات و سوالات آنها  و نیز بیان راهکارهایی برای نزدیکی به حضرت مهدی(عج) می تواند در پیوند جوانان و نوجوانان با امام زمان(عج) تاثیرگذار باشد.

 

 

پایان پیام/40

منبع: شبستان

کلیدواژه: امام رضا ع سازمان بهزیستی شیراز روزنامه دهه کرامت اردبیل بیانیه گام دوم انقلاب شورای نگهبان جشن های دهه کرامت سبک زندگی منتظرانه تابستان اوقات فراغت مهدویت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۵۵۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیروگاه‌های حرارتی با آمادگی ۱۰۰ درصدی به استقبال تابستان می‌روند

هرساله با نزدیک شدن به روز‌های گرم سال، در کشور با وارد مدار شدن سیستم‌های سرمایش، مصرف برق به طور تدریجی افزایش پیدا می‌کند. آخرین آمار‌های وضعیت شبکه برق کشور نشان می‌دهد که در روز‌های گذشته مصرف برق نسبت به سال گذشته افزایش چند هزار مگاواتی داشته است.

از این جهت که در روز‌های گرم تابستان با ناترازی در تولید و مصرف برق مواجه هستیم، وزارت نیرو اقداماتی را پیش بینی می‌کند تا عبور موفق از تابستان و بدون قطعی برق رقم بخورد. در همین راستا امسال برنامه‌ای ۱۸۰ اقدامه در بخش‌های توسعه نیروگاه‌ها، افزایش و اصلاح شبکه و مدیریت مصرف برق برای تامین برق پایدار پیک تابستان امسال در دستور کار قرار گرفته است.

بخش مهم دیگر این برنامه‌ها انجام به موقع تعمیرات نیروگاهی است. در حال حاضر بیش از ۹۴ درصد برق مورد نیاز کشور از طریق نیروگاه‌های حرارتی تامین می‌شود و هم رقم ضرورت آمادگی این واحد‌های نیروگاهی را برجسته می‌کند.

برنامه‌های تعمیراتی نیروگاه‌ها پس از عبور از فصل گرم سال و شروع مهر آغاز شده و طبق برنامه اعلام شده باید تا پیش از خرداد و همزمان با افزایش دما نیروگاه را به آمادگی ۱۰۰ درصدی از لحاظ تعمیراتی برسند و پاسخگوی تقاضای مصرف در فصل گرم سال باشند.

در ادامهدناصر اسکندری معاون راهبری شرکت برق حرارتی با اشاره به اینکه ۹۴ درصد برق مورد نیاز کشور توسط نیروگاه‌های برق حرارتی تامین می‌شود گفت: با توجه به اینکه بخش اعظم تامین برق کشور بر عهده نیروگاه‌های حرارتی است، از این رو آمادگی کامل این واحد‌ها برای تولید برق پایدار در فصول گرم سال اهمیت مضاعفی دارد.

وی گفت: فصل تعمیراتی نیروگاه‌های حرارتی باید تا قبل از خرداد هر سال به پایان برسد، چرا که از این ماه با افزایش مصرف برق کشور نیروگاه‌ها باید آمادگی کاملی برای پاسخگویی به بار مصرف این بازه زمانی داشته باشند.

این مقام مسئول در خصوص برنامه‌های تعمیراتی امسال گفت: در همین راستا از ابتدای مهر سال گذشته به منظور آماده‌سازی این واحد‌ها برای تولید انرژی پایدار در ماه‌های گرم سال، بالغ بر ۱۰۵ هزار مگاوات برنامه تعمیراتی در دستور کار قرار گرفته است که تاکنون ۹۳ هزار مگاوات از این برنامه عملیاتی شده و امیدواریم با اتمام به موقع برنامه‌های یاد شده تا نیمه اردیبهشت‌ماه بتوانیم تمامی واحد‌های نیروگاهی را برای تامین برق پایدار روز‌های اوج مصرف برق کشور در اختیار داشته باشیم.

رکورد تعمیرات نیروگاهی امسال شکسته می‌شود 

گفتنی است، سال گذشته برای نخستین بار در صنعت برق حدود ۹۷ هزار مگاوات برنامه تعمیرات و آماده‌سازی نیروگاه‌های حرارتی پیش از شروع پیک مصرف برق تابستان به پایان رسید و امسال رکورد جدیدی در این زمینه به ثبت خواهد رسید.

در این راستا ساناز جعفرزاده مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و بهره‌برداری تولید در خصوص جزئیات برنامه‌های تعمیراتی امسال گفت: از ابتدای مهر سال گذشته به منظور تأمین برق پایدار پیک تابستان امسال بیش از ۱۰۵ هزار مگاوات برنامه تعمیراتی در دستور کار قرار گرفته است. تاکنون بیش از ۹۰ هزار مگاوات از این برنامه عملیاتی شده است و امیدواریم با اتمام به موقع برنامه‌های یاد شده بتوانیم تمامی واحد‌های نیروگاهی را برای تأمین برق پایدار روز‌های اوج مصرف برق کشور در اختیار داشته باشیم.

با اشاره به اینکه برخی از تعمیرات نیروگاهی به دلیل تداوم گرما در تابستان ۱۴۰۳ به تعویق افتاد گفت: یک سری از تعمیرات ما برای شهریور پیش‌بینی شده بود که به علت تداوم گرما به مهر معوق شد. اما چیزی که بیشتر بر روی حجم تعمیرات اثر گذاشت بود این بود که دچار تراز منفی سوخت در فصل زمستان بودیم و به این علت خیلی از تعمیرات در زمستان هم برای کمک به تامین بار شبکه به تعویق افتاد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • برنامه‌های فرهنگی،هنری اوقات فراغت در مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات با محوریت مساجد گسترش می‌یابد
  • ‌پیگیری بیش از ۱۰۰ برنامه کانون‌های مساجد فارس برای ایام تابستان
  • به احترام «معلم» برپا ...
  • نیروگاه‌های حرارتی با آمادگی ۱۰۰ درصدی به استقبال تابستان می‌روند
  • برق کمتر مصرف کنید خودرو جایزه بگیرید
  • رقابت های بوکس قهرمانی آسیا؛ نخستین مدال ایران قطعی شد
  • اسامی نفرات دعوت شده اردوی هفتم تیم کشتی آزاد جوانان
  • اختتامیه جشنواره جوان ایرانی، پرچمدار پیشرفت + تصویر
  • معرفی جوانان برتر همدان در جشنواره جوانان برتر ایران زمین