Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر اجرایی برنامه جهانی غذا¬ از دستیابی به موافقتی اصولی با جنبش انصارلله یمن برای از سرگیری ارسال کمک غذایی به مناطق تحت کنترل آنها در یمن خبر داد. ۲۸ تير ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۸ بین الملل آسیای غربی نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، «مارک لوکوک» معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه، روز گذشته عربستان سعودی و امارات را به باد انتقاد گرفت که از صدها میلیون دلاری، که حدود 5 ماه پیش به کمک‌های انسان‌دوستانه به یمنی‌ها متعهد شدند، فقط کمک مالی «بسیار ناچیزی» ارائه کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عربستان سعودی و امارات در ماه فوریه در کنفرانس سازمان ملل برای جمع‌آموری 4 میلیارد دلار کمک انسانی، متعهد شده 750 میلیون دلار پرداخت کنند ولی طبق ارقام سازمان ملل، عربستان سعودی تاکنون فقط 121.7 میلیون دلار و امارات حدود 195 میلیون دلار پرداخت کرده‌اند.

لوکوک در نشست شورای امنیت گفت: «کسانی‌که بزرگ‌ترین وعده‌ها را داده‌اند- همسایگان یمن در ائتلاف- تاکنون تنها درصد کمی از آنچه را که وعده داده‌اند، پرداخت کرده‌اند. که در نتیجه آن، سازمان ملل تنها 34 درصد از مبلغ وعده داده شده را جمع کرده است.»

سازمان ملل، اوضاع در یمن را، که افزون بر 4 سال است که آماج حملات جنگنده‌های ائتلاف متجاوز سعودی- اماراتی قرار دارد و میلیون‌ها شهروند آن در آستانه قحطی هستند، بدترین بحران انسانی در جهان تعبیر کرده است.

از سوی دیگر «دیوید بیسلی» مدیر اجرایی برنامه جهانی غذا، روز گذشته در نشست شورای امنیت، از توافق اولیه با جنبش انصارالله یمن برای ازسرگیری توزیع کمک‌های غذایی در مناطقی از یمن خبر داد.

بیسلی تصریح کرد، برنامه جهانی غذا برای از سرگیری کمک غذایی به مناطق تحت کنترل جنبش انصارلله یمن با این جنبش به توافقی اولیه دست یافته است و به محض امضای آن (توافق)، برنامه جهانی غذا قادر خواهد بود به سرعت مواد غذایی را در اختیار صنعا قرار دهد.

وی متذکر شد دو سوم از جمعیت 30 میلیون نفری یمن در حال حاضر در وضعیت ناامنی غذایی به سر می‌برند.

«مارتین گریفیتس» فرستاده ویژه سازمان ملل در امور یمن درباره «اوضاع انسانی وخیم و بحرانی» در یمن هشدار داد و گفت: «آتش‌بس شکننده در بندر الحدیده، اخیرا این امکان را می‌دهد که تا پایان تابستان جاری بر روند سیاسی متمرکز شویم.»

نمایندگان دولت نجات ملی در صنعا و دولت مستعفی یمن (مستقر در عدن)، دسامبر گذشته در شهر استکهلم، پایتخت سوئد بر سر آتش‌بس در استان الحدیده، تبادل اسرا و تداوم گفت‌وگوها توافق کردند.

مارتین گریفیتس طی این هفته بعد از دیدار با مقام‌هایی در ریاض و عدن وارد صنعا، پایتخت یمن شد و با مقام‌های انصارالله و دولت نجات ملی این کشور دیدار کرد.

انتهای پیام/

R1016196/P/S8,90,1115/CT10 واژه های کاربردی مرتبط آخرین تحولات یمن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آخرین تحولات یمن آخرین تحولات یمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۵۵۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبات نسبی بهای نفت در بازار جهانی

تنش‌های سیاسی در جهان همچنان بیشتر از مباحث اقتصادی و عرضه و تقاضا بر روی بهای نفت در بازار جهانی تاثیر می‌گذارد. بیم و امید‌ها برای رسیدن به توافق صلح میان جنبش حماس و رژیم صهیونیستی و استقرار آتش بس دائمی در غزه که می‌تواند بار دیگر ثبات را به خاورمیانه بازگرداند، بهای طلای سیاه را امروز در بازار انرژی تحت تاثیر قرار داد. 

به گزارش الجزیره، عدم قطعیت در توافق آتش بس میان حماس و رژیم صهیونیستی باعث تغییرات جزئی بهای نفت در معاملات امروز بازار جهانی شد. 

بر این اساس، بهای نفت برنت دریای شمال با ۳۷ سنت افزایش به ۸۳ دلار و ۳۳ سنت در هر بشکه رسید. نفت وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا نیز با همین میزان افزایش، ۷۸ دلار و ۴۸ سنت در هر بشکه داد و ستد شد. 

در معاملات هفته گذشته بازار جهانی، نفت برنت ۷ درصد و نفت وست تگزاس اینترمیدیت ۶.۸ درصد سقوط را به دلیل داده‌های آماری ضعیف درباره ایجاد شغل در آمریکا و زمانبندی برای کاهش نرخ بهره از سوی فدرال رزور (بانک مرکزی آمریکا) تجربه کردند. 

گرچه مقامات صهیونیست تاکنون درباره پذیرش توافق صلح از سوی حماس اظهار نظر رسمی نکرده اند، اما برخی منابع از احتمال رد شدن این مسئله از سوی تل آویو اقدام به گمانه زنی کرده اند. این موضوع یعنی ادامه تنش‌ها در خاورمیانه و تاثیر مخرب آن بر بهای نفت در بازار جهانی.

در حوزه اقتصاد، داده‌های آماری درباره اقتصاد چین به عنوان بزرگترین وارد کننده نفت خام جهان امیدوار کننده بوده است که همین امر می‌تواند به تقویت تقاضا در بازار انرژی منجر شود.

مترجم: ابوالفضل هاشمی

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اقتصاد بین الملل

دیگر خبرها

  • انتقاد آقای اقتصاد به سیاست های تعدیل اقتصادی
  • اتحاد مثلث علیه منافع ایران/ بررسی تأثیرات توافق امنیتی میان آمریکا و عربستان بر روابط سعودی‌ها با ایران
  • آیا عادی سازی روابط ریاض و تل آویو قریب الوقوع است؟
  • برنامه دولت برای تقویت سرود/ انتقاد از مجموعه‌هایی که نیامدند
  • انتقاد شدید فرماندار رزن از نحوه استخدامهای جهاد کشاورزی
  • اردن: نتانیاهو توافق آتش بس را به خطر می اندازد
  • ثبات نسبی بهای نفت در بازار جهانی
  • درخشش آثار هنرمند خراسانی در نمایشگاه جهانی هنر امارات
  • قیمت‌های جهانی مواد غذایی به کدام سو می‌رود؟
  • دفاع تمام قدرت روس‌ها از تحویل سوخو 35 ها به ایران در تلویزیون سعودی