Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس، "هشدار"، کلمه ای دو بخشی و کوتاه که روز چهارشنبه در رأس اخبار حوزه آب و فاضلاب تهران قرار گرفته بود، از رسیدن مصرف آب شرب در پایتخت به میزان هشدار آمیز و نزدیک شدن حجم مصرف روزانه آب به سقف تأمین آب در کلانشهر تهران حکایت داشت.

در طی سالهای گذشته، بیشینه مصرف آب تهران در روزهای پیک تابستان به 3 میلیون و 200 هزار مترمکعب در روز می رسید، اما امسال ثبت رکورد بی نظیر مصرف روزانه 3 میلیون و 700 میلیون مترمکعب آب شرب را در تهران شاهد هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق اطلاعیه روز چهارشنبه (26 تیرماه) شرکت آب و فاضلاب استان تهران، استقرار جبهه هوای گرم و مانایی آن طی روزهای اخیر موجب افزایش کم سابقه مصرف آب در تهران شده است؛ به گونه‌ای که میزان مصرف آب در پایتخت در حال شکستن رکوردی معادل سه میلیون و 700 هزار متر مکعب در شبانه‌روز است.

این اطلاعیه می‌افزاید: در شرایط کنونی و با توجه به پیش‌بینی‌های هواشناسی که حکایت از تداوم گرما دارد، تنها راهکار برای جلوگیری از اختلال در روند پایدار تامین و توزیع آب، مدیریت مصرف از سوی شهروندان است و به همین لحاظ انتظار می‌رود مشترکان تهرانی توجه لازم به شیوه مصرف بهینه آب را مد نظر قرار دهند.

هم اکنون وضعیت تأمین و مصرف آب شهر تهران به علت مصرف بی رویه در حالت هشدار قرار گرفته و اگر روند رو به رشد مصرف آب در پایتخت، اصلاح نشود امکان ورود شهر تهران به محدوده قرمز تأمین آب وجود دارد.

افزایش دمای هوا و بی توجهی بخشی از مردم به مصرف بهینه، وضعیت شبکه توزیع آب شرب پایتخت را نیز با هشدار مواجه کرده به طوری که شاهد افزایش حوادث موردی در شبکه پایتخت هستیم. بیشتر این حوادث در بخش های فرسوده شبکه آب کلانشهر تهران رخ می دهد.

در حال حاضر حداقل 20 درصد از شبکه آب شرب تهران فرسوده است و نیاز به بازسازی دارد. این بخش فرسوده از شبکه، هر از چندگاهی با بروز حوادث شکستگی و نشتی بیش از حد، موجب قطع آب و یا افت فشار آب در نقطه ای از شهر می شود. افزایش مصرف و تحت فشار بودن شبکه آب در روزهای اخیر، احتمال افزایش تعداد حوادث شبکه آب را بیشتر کرده است.

اگر شهروندان تهرانی، تنها 20 درصد از مصرف روزانه خود را کاهش دهند، نسبت به میزان فعلی مصرف، بالغ بر 700 هزار مترمکعب از مصرف روزانه آب شرب در پایتخت کاسته می شود و بدین صورت، از تابستان سال جاری بدون اینکه مشکلی در تأمین آب کلانشهر تهران رخ دهد، عبور می کنیم.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۵۷۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی ۴ نیروگاه خورشیدی در سال جدید

به گزارش قدس خراسان به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد، قاسم زوکی‌نژاد در تشریح اقدامات اداره نگهداری ساختمان‌ها و خدمات عمومی اداره کل پشتیبانی اظهار کرد: با مصوبه هیئت محترم وزیران از ابتدای امسال دستگاه‌های اجرایی موضوع ماده ۵ خدمات کشوری ملزم به تامین سالیانه ۵ درصد برق مصرفی خود از انرژی‌های تجدیدپذیر می‌باشند و ظرف مدت ۴ سال باید ۲۰ درصد برق مصرفی خود را از این طریق تامین کنند؛ در غیر این صورت آن بخش از برق مصرفی با تعرفه بسیار بالاتری در قبوض محاسبه می‌شود.

معاون مالی و پشتیبانی و رئیس کمیسیون بهینه‌سازی مصرف انرژی شهرداری مشهد افزود: خوشبختانه با نیروگاه‌های خورشیدی که احداث کرده‌ایم، شهرداری مشهد مشمول این افزایش تعرفه نشده است. البته مطابق برنامه‌ریزی صورت‌پذیرفته، توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر همچنان ادامه دارد و به‌عنوان نمونه در سال جاری ۴ نیروگاه‌خورشیدی دیگر در دست اقدام قرار دارد.

وی با بیان اینکه در حوزه مدیریت هزینه‌ها و کاهش مصرف آب به ساماندهی ظرفیت اشتراک آب نیز توجه شده است، عنوان کرد: در این زمینه با پیگیری‌های انجام‌شده افزایش ظرفیت اشتراکات آب فضای سبز محقق و این امر صرفه‌جویی ۲۰۰ میلیارد ریالی در پرداخت حق انشعاب را به دنبال داشته است.

زوکی‌نژاد تصریح کرد: در کنار این مبلغ با اصلاح تعرفه و ظرفیت قراردادی و مدیریت مصرف آب، هر ماه شاهد  بیش از ۱۰ میلیارد ریال صرفه‌جویی در قبوض ماهیانه اشتراکات آب شهرداری بوده‌ایم.

معاون مالی و پشتیبانی و رئیس کمیسیون بهینه‌سازی مصرف انرژی شهرداری مشهد ادامه داد: این درحالی است که در راستای قانون درآمد پایدار و پیگیری‌های صورت پذیرفته، سال گذشته بیش از ۱۵میلیارد ریال صرفه‌جویی در قبوض برق روشنایی پارک‌ها را شاهد بودیم.

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی ۴ نیروگاه خورشیدی در سال جدید
  • صرفه جویی ۲/۵ میلیارد تومانی نیروگاه رامین اهواز با بازسازی دستگاه جت پرشر دیزل
  • صرفه جویی ۴۰ درصدی در مصرف آب با سیستم ابیاری زیر سطحی
  • خودرو ، جایزه صرفه جویی در مصرف برق
  • نظارت بر حریم تهران هوشمند می شود
  • تأمین آب آشامیدنی قشم با یارانه میلیاری/ صرفه‌جویی کنید
  • صعود بورس ادامه خواهد یافت؟ | روزهای سرنوشت‌ساز برای شاخص کل
  • برگزاری رویداد فن‌آب برای صرفه‌جویی مصرف آب در صنایع نساجی
  • در مصرف برق صرفه جویی کنید خودرو جایزه ببرید
  • سقف تراکنش‌ها در شبکه بانکی تغییر یافت