Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه بخش خصوصی در بنادر کشور جذب شده است.

به گزارش ایسنا، راستاد با بیان اینکه بخش عمده‌ای از سرمایه‌گذاری‌ها و اپراتوری‌های بنادر مهم کشور توسط بخش خصوصی انجام می‌شود گفت: سازمان بنادر سعی می‌کند از تمامی ظرفیت‌های بخش خصوصی در جهت توسعه بنادر و سواحل کشور استفاده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با اشاره به اینکه تا امروز بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری توسط بخش خصوصی در بنادر کشور صورت گرفته است، گفت: مهمترین برنامه‌های سازمان بنادر توسعه پس کرانه‌ها برای فعالیت‌های تولیدی، توسعه‌ای و لجستیکی است.

 مدیر عامل سازمان بنادر و دریانوردی افزود: سازمان بنادر اراضی پشتیبانی خود از جمله بندر شهید رجایی، بندر امیرآباد، بندر بوشهر و بندر چابهار را برای توسعه فعالیت‌های تولیدی در نظر گرفته است.

بنا بر اعلام پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر وی تاکید کرد: سیاست‌های تعرفه‌ای برای کشتی‌ها و ورود کالا است و سرمایه‌گذاری‌ها در این بخش توسط اپراتوری‌های بخش خصوصی انجام می‌شود و مدل‌های مالی در این حوزه به گونه‌ای است که سرمایه‌ها به صورت ثابت مانده و برای سرمایه گذاران توجیه اقتصادی داشته باشد.

 راستاد درباره توسعه فعالیت‌های گردشگری دریایی تصریح کرد: اسکله‌های شناوری برای فعالیت‌های گردشگری دریایی آماده شده و از سویی در بندر انزلی این اسکله‌ها هم اکنون آماده بهره‌برداری جهت استفاده گردشگران است.

 مدیر عامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: بسته گردشگری برای بندر فریدون کنار از سوی سرمایه‌گذاران آماده شده است و با ورود بخش خصوصی به این حوزه فعالیت‌ها در حوزه گردشگری دریایی تقویت می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان بنادر و دریانوردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۵۸۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح مطالعات مدیریت بحران وپدافندغیرعامل بوشهر رونمایی شد

به گزارش خبرنگار مهر، مدیر ایمنی، بهداشت و محیط زیست سازمان بنادر و دریانوردی چهارشنبه شب در این آئین گفت: در صورت مواجهه بنادر با مشکل بدون تردید اقتصاد، اجتماع، فرهنگ و سیاست آن منطقه تحت تأثیر قرار می‎‌گیرد که در این راستا یکی از راه‌های شناخت بنادر و تحلیل نقاط ضعف، تهدید و فرصت استفاده از ظرفیت دانشگاهی است.

عبدالله جعفری افزود: برای طرح جامع مطالعات تفصیلی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل بندر بوشهر و بنادر تابعه از ظرفیت دانشگاه مالک اشتر بهره گیری شده است.

وی ادامه داد: یکی از موارد مهم و خروجی طرح یاد شده نقاط اشکال و ضعف دار در حوزه‌های مختلف از جمله سایبری، زیستی، شیمیایی است که باید به تناسب شرایط این حوزه‌ها تصمیم گیری لازم اعمال شود.

جعفری افزود: از مجموع ۱۱ بندر اصلی کشور بنادر شهید رجایی و امام خمینی (ره) از بنادر حیاتی و سایر آنها بنادر حساس و مهم هستند که با این وجود در حوزه HSE و مدیریت بحران به تمام بنادر توجه ویژه ای معطوف شده است.

کد خبر 6100955

دیگر خبرها

  • همه طرح‌های توسعه بنادر کشور پیوست پدافند غیرعامل دارند
  • طرح مطالعات مدیریت بحران وپدافندغیرعامل بوشهر رونمایی شد
  • بازدید اعضای هیات‌عامل سازمان بنادر از پروژه‌های جزیره بوموسی
  • ◄ امسال سازمان بنادر و بخش غیر دولتی ۱۵۴ همت سرمایه‌ گذاری می‌ کنند
  • ۱۵۴ همت در پروژه های بندری سرمایه گذاری می شود
  • بیش از ۲۳۹ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری غیردولتی در بنادر کشور تحقق یافت
  • اژه‌ای: وضع بنادر و انبار گمرکات با نقطه مطلوب فاصله دارند
  • با نقطه مطلوب وضعیت بنادر ،‌گمرکات و انبارها فاصله داریم
  • وضعیت بنادر، گمرکات و انبارهای «تملیکی» و «توقیفی» بهتر شده است
  • استمرار جنایات سبعانه رژیم غاصب صهیونیستی در غزه