Web Analytics Made Easy - Statcounter

دیوان عالی هلند، رایی را که دولت وقت این کشور را "تا حدودی" مسئول مرگ 350 نفر از مسلمان بوسنیایی دانسته بود، مورد تائید قرار داده است.

به گزارش ایسنا، در ماه ژوئیه سال ۱۹۹۵ صرب‌های بوسنی، شهر سربرنیتسا را تحت کنترل خود گرفته و ۸۰۰۰ مرد و پسر مسلمان را به قتل رساندند.

آن زمان این شهر از سوی سازمان ملل متحد "منطقه امن" اعلام شده بود و نیروهای پاسدار صلح هلندی هم مسئول حفاظت از این منطقه بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیوان عالی هلند گفته است کار این نیروها در تحویل این منطقه به نیروهای صرب اشتباه بوده است.

بر اساس حکم این دادگاه، 10 درصد مسئولیت این به عهده دولت هلند است و نیروهای هلندی می‌توانستند مانع مرگ ۳۵۰ نفر از مسلمانان شوند.

در دو دادگاه قبلی مطرح شده بود که سربازان هلندی باید میدانستند که تحویل مسلمانان به سربازان صرب به مرگ آنها منجر خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بوسنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۵۸۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیانیه طالبان در مورد اتفاقات بدخشان

ذبیح الله مجاهد سخنگوی طالبان گفت بر اساس فرمان ملاهبت‌الله که برای از بین بردن کشت و قاچاق خشخاش صادر شده است، جلوگیری از کشت خشخاش در تمام افغانستان جریان دارد.

مجاهد گفت در شماری از شهرستان‌های ولایت بدخشان خشخاش کشت شده که برنامه تخریب آن آغاز گردیده است تا این پدیده ضد انسانی و قاچاق آن از بین برده شود و هیچ منطقه‌ای از این حکم مستثنی نیست.

وی افزود متاسفانه شماری از متخلفین علیه نیروهای امنیتی که مشغول مبارزه با کشت خشخاش هستند، حمله کرده و باعث ایجاد حوادث ناگواری شدند.

سخنکوی طالبان گفت با هدف بررسی دقیق حوادث متذکره هیئتی به ریاست فصیح‌الدین فطرت رئیس ستاد ارتش، از سوی نخست‌وزیری طالبان تعیین شده تا حادثه را بررسی همه جانبه نموده و گزارش کامل آن را به دفتر نخست‌وزیری ارائه نماید.

گفتنی است که سال گذشته نیز در جریان تخریب مزارع خشخاش در شهرستان درایم، میان کشاورزان خشخاش و نیروهای طالبان درگیری رخ داده و منجر به کشته‌شدن چندین تن از ساکنان محلی این منطقه شده بود.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • افتتاح دادگاه عمومی بخش برزک در جهت تسهیل‌گری مشکلات قضایی مردم
  • تایید حمله به رفح توسط اسرائیل؛ تخلیه ساکنان و تشدید بمباران‌ها
  • «وعده صادق» بخشی از توانایی های ایران را نشان داد
  • الزام سامان دادن یک نظام فراگیر اسلامی برای کنار زدن نظام سلطه
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • بیانیه طالبان در مورد اتفاقات بدخشان
  • حمایت از فلسطین توسط هلندی ها با رژه خودرویی + ویدئو
  • چگونه می‌توان با بیماری هلندی مقابله کرد؟
  • نقش مهم سد‌ها در کنترل سیلاب سیستان و بلوچستان
  • اعتراضات دانشجویی علیه رژیم صهیونیستی نشان از افول و نابودی زودهنگام این رژیم دارد