Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- پژوهشگران "دانشگاه ملی سنگاپور"، نوعی پوست مصنوعی ابداع کرده‌اند که می‌تواند سیگنال‌های عصبی را ۱۰۰۰ برابر سریع‌تر از پوست انسان ارسال کند. تاریخ انتشار: 15:50 - 28 تير 1398 - کد خبر: ۵۳۴۴۵۲

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان،به نقل از نیوساینتیست، پژوهشگران "دانشگاه ملی سنگاپور" (NUS)، نوعی پوست مصنوعی ابداع کرده‌اند که می‌تواند دما و فشار را احساس کند و سیگنال‌ها را تا ۱۰۰۰ برابر سریع‌تر از سیستم عصبی انسان بفرستد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاید این پوست، روزی برای اعضای مصنوعی به کار برود و یا ربات‌ها را در احساس کردن محیط اطرافشان یاری دهد.

همه حسگر‌های این دست مصنوعی، با کمک یک سیم به هم متصل شده‌اند؛ در نتیجه می‌توانند فشار یا دمای وارد شده به کل دست را به صورت همزمان احساس کنند. "بنجامین تی" (Benjamin Tee)، سرپرست این پژوهش گفت: بیشتر سیستم‌های الکترونیکی طوری طراحی شده‌اند که حسگر‌های آن‌ها فشار و دما را یک به یک و به نوبت احساس کنند. بررسی جداگانه هر حسگر، به زمان بسیاری نیاز دارد. اگر ۱۰۰۰ حسگر در اختیار داشته باشیم که بررسی هر کدام، به یک میلی‌ثانیه زمان نیاز داشته باشد، کل فرآیند بررسی فقط یک ثانیه زمان خواهد برد. این پوست مصنوعی می‌تواند ارسال سیگنال‌ها را تا ۱۰۰۰ برابر سریع‌تر از عصب‌های پوست انسان انجام دهد.

"تی" افزود: هنگامی که یک فنجان قهوه را لمس می‌کنیم، پوست ما سیگنال‌های الکتریکی را برای پردازش به عضلات و مغز ارسال می‌کند. این اطلاعات از راه عصب‌هایی ارسال می‌شوند که تعداد آن‌ها در بدن هر انسان، بسیار زیاد است و حدود ۱۵۰ کیلومتر را شامل می‌شوند.

پژوهشگران، پوست مصنوعی را روی انگشت شست یک دست رباتیک آزمایش کردند و دریافتند که این پوست می‌تواند به ربات کمک کند تا فنجان را بدون ریختن قهوه داخل آن بردارد، زیرا با برداشتن فنجان، به سرعت آن را احساس می‌کند.

"تی" ادامه داد: این فناوری می‌تواند به ربات‌ها امکان دهد تا مانند انسان‌ها، پوست داشته باشند.

منبع:ایسنا
انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پوست مصنوعی فناوری علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۵۹۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسگر تشخیص زودهنگام سرطان سینه طراحی شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، «طراحی و ساخت زیست حسگر الکتروشیمیایی جهت تشخیص زودهنگام میکروRNAهای دخیل در سرطان سینه در بستر میکروفلوئیدیک» عنوان رساله دکتری جلیل پرچکانی چوزکی از دانشگاه تربیت مدرس تهران، است.

پرچکانی چوزکی با مدرک دکتری بیوفیزیک از دانشگاه تربیت مدرس درباره این طرح توضیح داد: سرطان یکی از موضوعات حساس و مورد توجه است که یافتن راهی برای پیشگیری و تشخیص زود هنگام آن، همیشه از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی ادامه داد: تشخیص دیرهنگام این بیماری، می‌تواند باعث گسترده شدن آن و آلوده کردن بافت‌های دیگر از طریق پدیده متاستاز شود که این موضوع از طریق خون یا لنف صورت می‌گیرد.هنگامی که متاستاز رخ دهد، درمان بسیار مشکل شده و در اصطلاح به آن سرطان بدخیم گفته می‌شود.

وی افزود: طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت سرطان سینه به همراه سرطان ریه شایع‌ترین سرطان‌ها بین افراد هستند و سرطان سینه شایع‌ترین سرطان در زنان ایرانی نیز محسوب می‌شود.

این محقق و پژوهشگر دانشگاه تربیت مدرس بیان کرد: نکته مهم این است که سرطان سینه هم در زنان و هم در مردان دیده می‌شود، اما شیوع آن در زنان بسیار بیشتر از مردان است.

ور در پایان گفت: به طوری که از هر ۸ زن ۱ نفر در طول عمرش به سرطان سینه مبتلا می‌شود اما مردان تنها ۱ درصد کل موارد سرطان سینه را تشکیل می‌دهد.

وی تأکید کرد: متأسفانه هیچ نشانگر سرمی معتبر برای پیش‌آگاهی اولیه وجود ندارد که حساس و به‌اندازۀ کافی خاص باشد تا به‌طور معمول مورد استفاده قرار گیرد اما در این زمینه، میکروRNA به‌عنوان نشانگر پیش‌آگاهی اولیه در بیماری سرطان در جامعه علمی، مورد توجه قرار گرفته است.

پرچکانی چوزکی خاطرنشان کرد: در این تحقیق به دنبال طراحی و ساخت بیوسنسور الکتروشیمیایی جهت تشخیص زودهنگام میکروRNAهای دخیل در سرطان سینه در بستر میکروفلوئیدیک بودیم چرا که به کمک این سنسور می‌توان سرطان سینه را در مراحل ابتدایی و با سرعت بالا تشخیص داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمادگی هند برای تولید کتاب‌های صوتی با هوش مصنوعی
  • صنعت نشر هند برای تولید کتاب‌های صوتی با هوش مصنوعی آماده می‌شود
  • هوش مصنوعی توانست ویرایش ژنی را هدفمند کند
  • زمین توان پذیرش رفاه مصنوعی را ندارد
  • حسگر تشخیص زودهنگام سرطان سینه طراحی شد
  • پیش بینی نگران کننده ایلان ماسک در مورد هوش مصنوعی به وقوع می پیوندد
  • مخاطرات عدم سرمایه‌گذاری متوازن در زیست‌بوم هوش مصنوعی
  • پیش‌بینی های ایلان ماسک در مورد هوش مصنوعی
  • پیش‌بینی نگران‌کننده ایلان ماسک در مورد هوش مصنوعی
  • دینِ انسانیت در حال فراگیر شدن است