Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-26@23:35:20 GMT

چین: آمریکا فشارها علیه ایران را متوقف کند

تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۶۰۵۰۸

آفتاب‌‌نیوز :

"گنگ شوانگ" روز جمعه در کنفرانس خبری هفتگی و در جمع خبرنگاران داخلی و خارجی افزود: چین معتقد است اجرای کامل و موثر توافق هسته‌ای ایران به عنوان قطعنامه الزام آور شورای امنیت، تنها راه واقع بینانه و موثر برای حل مساله هسته‌ای ایران و کاهش تنش‌ها است.

او تصریح کرد: پکن از همه طرف‌های برجام می‌خواهد خویشتنداری خود را حفظ کنند و از طریق گفت و گو زمینه حفظ این توافق مشترک را فراهم کنند همه اعضا باید در حال حاضر به برجام پایبندی نشان دهند تا همه طرف‌ها از جمله ایران به حقوق قانونی ناشی از این توافق برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در پاسخ به سوال خبرنگاری که ادعا کرد وزیر خارجه ایران گفته است چنانچه آمریکا تحریم‌ها علیه ایران را بردارد احتمال مذاکره وجود از اظهارات ظریف به عنوان یک سیگنال مثبت یاد کرد که بیانگر تمایل ایران به پرهیز از تنش و حل مساله از طریق دیپلماسی است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی چین اظهار امیدواری کرد که ایالات متحده نیز با حسن نیت به درخواست ایران پاسخ مثبت پاسخ دهد، اقدامات غلط مانند اعمال فشار حداکثری بر ایران را متوقف کند مانع اجرای جامع توافق هسته ای نشود و به حقوق همه طرف‌ها در چارچوب برجام احترام بگذارد.

گنگ شوانگ در بخش دیگری از سخنانش در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر تحریم‌های آمریکا علیه ایران و چند شرکت چینی گفت که پکن مخالف تحریم‌های غیرقانونی و یکجانبه واشنگتن علیه ایران است.

او از آمریکا خواست روش غلط تحریم علیه شرکت‌های چینی را اصلاح کند و به حقوق قانونی و منافع همه طرف‌ها احترام بگذارد.

سخنگوی وزارت امور خارجه چین افزود: فشار حداکثری آمریکا علیه تهران ریشه بحران هسته‌ای ایران است ایالات متحده نه تنها به طور یک جانبه از این توافق خارج شده است بلکه موانع بیشتری برای ایران و سایر طرف‌ها برای اجرای توافق نامه از طریق تحریم‌های یک جانبه و اعمال فشار ایجاد کرده است.

گنگ شوانگ تاکید کرد موضع چین در مورد جلوگیری از اشاعه تسلیحات هسته ای بسیار روشن است ما با جدیت مخالف هر گونه فعالیت مبنی بر گسترش سلاح های هسته ای هستیم، همیشه به طور جدی تعهدات بین المللی را اجرا می کنیم و متعهد به همکاری بین المللی در زمینه عدم گسترش سلاح های هسته ای در چارچوب احترام متقابل، برابری و تامین منافع متقابل هستیم.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: چین آمریکا ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۶۰۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش بی‌اهمیت تحریم‌های تازه آمریکا در معادلات ایران

به گزارش تابناک، لایحه جدیدی که به جو بایدن اختیار تشدید تحریم‌ها علیه نفت خام ایران را می‌دهد، در آستانه تبدیل شدن به قانون است. با این حال، به نظر می‌رسد رئیس جمهور آمریکا تمایلی به اعمال فوری این تحریم‌ها در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری و در شرایط حساس بازار انرژی جهانی نداشته باشد.

تحریم‌های جدید در واکنش به تنش‌ها

این تحریم‌ها که اواخر هفته گذشته توسط مجلس نمایندگان آمریکا به تصویب رسید، در پاسخ به حمله موشکی ایران به اسرائیل اعمال شده است. طبق این مصوبه، دامنه تحریم‌ها علیه صادرات نفت خام ایران گسترش یافته و بنادر، نفتکش‌ها و پالایشگاه‌های خارجی که در تجارت نفت ایران دخیل هستند نیز هدف قرار خواهند گرفت.

اما آیا بایدن ماشه تحریم‌ها را می‌چکاند؟

با وجود لحن قاطعانه قانون جدید، تحلیلگران بازار نفت معتقدند که بایدن تمایلی به اقدامی که منجر به افزایش قیمت نفت خام یا بنزین شود، ندارد. برخی کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند که او با اعطای معافیت‌هایی، اجرای کامل تحریم‌ها را به تعویق خواهد انداخت.

این رویکرد مشابه سیاستی است که دولت بایدن در قبال روسیه و تهاجم این کشور به اوکراین در پیش گرفته است. کاخ سفید با اعمال تحریم‌هایی علیه روسیه، سعی در محدود کردن درآمدهای این کشور دارد، اما در عین حال برای جلوگیری از اختلال در عرضه جهانی نفت و تشدید تورم، اجازه داده است صادرات نفت روسیه ادامه یابد. این ملاحظات، به‌ویژه در سال انتخابات ریاست‌جمهوری، از اهمیت بالایی برخوردار است.

علاوه بر این، آمریکا حتی با وجود تمدید تحریم‌ها، به ونزوئلا نیز اجازه داده است به صادرات نفت خود ادامه دهد. این اقدامات نشان می‌دهد که بسیاری از بازیگران بازار نفت، تحریم‌های جدید علیه ایران را چندان جدی نمی‌گیرند، چرا که انتظار دارند مشابه تحریم‌های روسیه، معافیت‌هایی برای ادامه صادرات نفت ایران نیز در نظر گرفته شود.

تأثیر نامشخص بر بازار

شورای امنیت ملی کاخ سفید هنوز در مورد جزئیات اجرای این تحریم‌ها اظهارنظری نکرده است. دولت در حال بررسی قانون جدید است، اما انتظار نمی‌رود تا پیش از پاییز، تأثیر قابل‌توجهی بر بازار نفت داشته باشد.

با این حال، بازار نفت در حال حاضر به شدت به هرگونه کاهش عرضه حساس است. قیمت نفت خام برنت در اوایل آوریل به بالاترین سطح 6 ماه گذشته یعنی بیش از 92 دلار در هر بشکه رسید. این افزایش قیمت در شرایط تقاضای جهانی بالا و تداوم طرح کاهش تولید اوپک و متحدانش رخ داده است.

دیگر خبرها

  • نظر مقام سابق موساد از شبکه‌ باورنکردنی دور زدن تحریم‌ها در ایران
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب ازسرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • در پی همکاری برای سرکوب دانشجویان؛ افزایش فشارها برای برکناری رئیس دانشگاه کلمبیا
  • حملات پهپادی ویرانگر اوکراین به کارخانه های فولاد روسیه/ اعلام تحریم های جدید آمریکا علیه ایران به بهانه جنگ اوکراین
  • تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران
  • تحریم های جدید آمریکا علیه ایران؛ ۸ فرد و ۱۵ نهاد تحریم شدند
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • نقش بی‌اهمیت تحریم‌های تازه آمریکا در معادلات ایران
  • آمریکا: مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم
  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم