Web Analytics Made Easy - Statcounter

دو ناحیه کارگاهی ظریفان و نیکان زنجان پس از گذشت شش سال هنوز تکمیل نشده است و صنعتگران زنجانی منتظر آماده شدن این دو ناحیه کارگاهی هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از موج رسا; ناحیه کارگاهی صنایع دستی شماره یک موسوم به "ظریفان" در محدوه عوارضی زنجان – قزوین و ناحیه کارگاهی صنایع دستی شماره 2 موسوم به" نیکان"در محدوده عوارضی زنجان- تبریز به منظور استقرار واحدهای تولید و عرضه صنایع دستی طراحی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در شش سال گذشته مشکلات عدیده ای بر سر راه این دو ناحیه صنعتی قرار گرفت و علیرغم اینکه قرار بود این دو ناحیه تکمیل و به هنرمندان واگذار شود در حال حاضر قرار است زمین در اختیار آنان قرار گیرد.

احداث کارگاه و فروشگاه صنایع دستی مسگری و چاقوسازی،ملیله و زیورآلات سنتی،احداث پنج پهنه کارگاه فروشگاهی، صنایع دستی، البسه سنتی،احداث دو پهنه رفاهی و اقامتی، دو پهنه خدماتی و دو پهنه اداری از بخش های این دو مجموعه محسوب می شود.

از سال گذشته بحث واگذاری زمین به متقاضیان مطرح شد که تا به امروز این موضوع محقق نشده است

معاون امور عمرانی استاندار زنجان در گفت و گو باخبرنگار موج رسا با اشاره به آخرین وضعیت ناحیه صنعتی ظریفان در جاده تهران ،اظهار داشت: همه زیرساخت های این ناحیه آماده است و فرآیند واگذاری آغاز شده است.

سلطانی با بیان اینکه دغدغه اصلی ما واگذاری این نواحی کارگاهی به کسانی واگذار شود که صاحبان حرف صنایع دستی هستند، افزود: احداث ناحیه صنعتی نیکان یک مرحله عقب تر است و هنوز فرآیند واگذاری آغاز نشده است.

وی ادامه داد: ایده این است که در شرق و غرب زنجان این نواحی صنعتی در تولید وعرضه صنایع دستی به استان کمک کنند.

این مسئول خاطرنشان کرد: فروشگاه های عرضه در کنار کارگاه های تولیدی در این دو مکان احداث می شود که  از نظر کیفیت بصری، فضا و محیط هم جاذب گردشگر باشد.

"ایرج احمدی" مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان زنجان  نیز در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; اظهار داشت: احداث ناحیه صنعتی صنایع دستی نیکان و تکمیل و واگذاری ناحیه کارگاهی صنایع دستی ظریفان از اولویت های امسال شرکت شهرک های صنعتی محسوب می شود.

وی با بیان اینکه زیرساخت های لازم برای این دو ناحیه کارگاهی آماده شده است، افزود: تلاش می شود تا صنعتگران واقعی از این ظرفیت استفاده کنند.

ایرج احمدی با اشاره به آماده سازی شهرک‌ های صنعتی جدید در استان گفت: در صدد هستیم ۲۵ درصد از زمین‌ های ناحیه صنعتی کارگاهی زنجان را به بانوان کارآفرین واگذار کنیم.

بیشتر بخوانید زنجان مهد صنایع دستی صنایع دستی اصیل ترین کالای ایرانی

وی بیان داشت: هم اکنون ۱۵ شهرک و ناحیه صنعتی فعال در استان زنجان فعالیت می کنند. 

به گزارش موج رسا،شهرک صنعتی صنایع دستی ظریفان، دارای 103 غرفه است که در هر غرفه برای 4 نفر و در مجموع با احتساب نواحی خدماتی و رفاهی، برای بیش از 460 نفر شغل ایجاد خواهد شد.

در شهرک صنعتی نیکان نیز برای 500 نفر شغل ایجاد می شود و می‌توان گفت در صورت به بهره برداری رسیدن این دو شهرک تخصصی در استان، در مجموع برای یک هزار نفر، شغل ایجاد می‌شود.

گفتنی است در تاریخ 18 بهمن ماه سال 93،با حضور سید محمدعلی سید‌ابریشمی معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس سازمان صنایع کوچک و شهرک صنعتی ایران،کلنگ‌ احداث ناحیه صنعتی، خدماتی و کارگاهی زنجان به زمین زده شد است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۶۴۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات حقوقی به ۱۰۱۶ مددجوی زنجانی‌

ایسنا/زنجان مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان گفت: بر اساس آمارهای موجود سال گذشته ۱۰۱۶ مددجوی زنجانی خدمات حقوقی ارائه شده است.

روح‌اله صالحی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: سامان‌دهی خدمات حقوقی مددجویان تحت حمایت و رسیدگی و رفع مشکلات حقوقی، صیانت از نهاد خانواده و ارائه خدمات مشاوره، مددکاری و حمایت‌های لازم حقوقی و قضایی از افراد و خانواده‌های نیازمند در کنار سایر خدمات توانمندساز، از رویکردها و اهداف مهم کمیته امداد در حوزه حقوقی است. در همین راستا سال گذشته ۱۰۱۶ نفر از مددجویان کمیته امداد استان زنجان خدمات حقوقی گرفتند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان با اشاره به استفاده از ظرفیت وکلای نیکوکاری در ارائه این خدمات، گفت: این نهاد به منظور حمایت همه جانبه از مددجویان، خدمات گسترده‌ای در زمینه مشاوره حقوقی، تنظیم لوایح، دفاع در محاکم قضایی (با همکاری وکلای نیکوکار، کانون وکلای دادگستری و مرکز مشاوران و وکلای قوه قضاییه ) و ارائه آموزش‌های لازم به خانواده‌های تحت حمایت ارائه می‌دهد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان، نقش آموزش و آگاهی‌های مشاوره‌ای، حقوقی و برگزاری دوره‌های مرتبط را در زمینه توانمندسازی مددجویان تحت حمایت پیرامون مسائل حقوقی و قضایی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی موثر دانست و گفت: این نهاد با برگزاری دوره‌های آموزشی و توزیع بروشورهای حقوقی در جهت آگاه‌سازی مددجویان تحت حمایت اقدامات موثری انجام داده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پاکبان زنجانی کیف حامل مدارک قیمتی را به صاحبش برگرداند
  • پاکبان زنجانی با کیف پر از دلار و مدارک چه کرد؟
  • تکمیل زیرساخت‌های محافظت از غار باستانی زل هستیجان
  • ارائه خدمات حقوقی به بیش از ۱۰۰۰ مددجوی زنجانی
  • ارائه خدمات حقوقی به ۱۰۱۶ مددجوی زنجانی‌
  • ارائه خدمات حقوقی به بیش از هزار مددجوی زنجانی
  • بیش از ۲ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در گرمه انجام شده است
  • نظام مسائل نواحی شهری قزوین با حضور مدیران مناطق پیگیری می‌شود
  • صنعتگران اردبیلی در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادرات ایران
  • بنای تاریخی ملک زاهدان در اختیار صنعتگران صنایع دستی قرار می گیرد